24 nov 16, 05:51:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815713 alkalommal)
0 Felhasználó és 65 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1800 Dátum: 12 feb 24, 19:54:21 »

Én akarom örökölni (részben) a Ritli Nagyiféle ego-démontyúkleves receptjét.*-*
Ha szép leszek a rajzon megörökölheted Riku-chi. kacsint

De mi az, hogy az örökséget emlegeted?  Ohh My God Ne akard már eltenni láb alól Baachant xD Nkem inkább élve kell. Úgy is tud főzni démontyúkhús-levest ^^
Nem akar eltenni láb alól, csak előrelátó. Remélem... Hmm? De nagyon édes vagy, hogy nem akarod, hogy elpatkoljak. Pirul

Jövő héten adok is egy bált a hazatérésed örömére. A Démonherceg család összes tagját is meghívjuk.  Pontosan És rendelünk neked Swarowski ékszer készletet. *.*
Még szép, hogy ott leszünk. Nélkülünk nem bál a bál, nem parti a parti, nem felnégyelés a felnégyelés...  Kúl

Jajj Temari de iszonyatosan édesek azok a hörik *______________*

STM... gyereee.... csatlakozz... csatlakooozz...  tudom, hogy akarod...
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1801 Dátum: 12 feb 24, 19:58:52 »

Nagyi, ne ijeszd el szerencsétlent ikszdé
De ha már férjecském felemlegette...  Gondolkozik
Minenesetre én megvédenélek tőle ^^
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #1802 Dátum: 12 feb 24, 20:07:35 »

Hörik! *.* Szeretet Cuteee!~

STM nem kell besértődni, csatlakozni kell. Nevet De ha anya ilyen ijesztő dolgokat csinál, nem csodálom, ha mégse csatlakozol. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1803 Dátum: 12 feb 24, 20:08:53 »

Rikan: Rárajzolod a pincúrjaimat? *-*
Persze, de Onee-chan környékére, mivel ő vetette fel az ötletet.Nyelvesít
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1804 Dátum: 12 feb 24, 20:09:26 »

Ijesztő, ebben mi az ijesztő icipici húgom?Nevet Neked is gyakorolnod kéne a hipnózist Pontosan.

Nagyon édesek ezek a hörcsögök.  Pirul
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1805 Dátum: 12 feb 24, 20:11:43 »

Ritli, hanii és Minagi sama: Ugyeeee? *.* Egyszerűen meg lehet őket zabbantaniii! *///[/color]*[/color] Megláttam őket és egyszerűen nem tudtam utána nem rájuk nézni. Pirul

Rikan: Rendben! Nevet És milyen kép is lesz valójában? Nyelvesít Részleteket, részleteket! xD
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1806 Dátum: 12 feb 24, 20:12:45 »

Jöhetnek a hörik is, csak Kallen cica nehogy kajának nézze őket  Ördögi Amit nemhiszem, hogy szegény Temi annyira díjazna xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #1807 Dátum: 12 feb 24, 20:13:32 »

A Te szolgád nem eheti meg az én tanítványom petjeit. -.-' Mert mérges leszek!  Leüt
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1808 Dátum: 12 feb 24, 20:17:07 »

Nem sértődtem meg, nem is ijedtem meg (engem amúgy sem lehet hipnotizálni, és ez ki lett próbálva, viszont én valamennyire tudok msáokat, ha ők is benne vannak), csak nincs sok kedvem se ehhez a családozgatáshoz (ha csekkoljátok az első oldalt, be se akartam lépni, csak gondopltam majd leszek egy ismerős, aki benéz, ha kedve támad, aztán mikor konkrétan hívtak mégis, akkor is csak STM-ranggsal jegyeztettem be magam), se visszaolvasni most, meg igazából alapból sem sok mindenhez akad jelenleg, mivel pont elég fáradt, feszült és kedvtelen vagyok. Ráadásul kezd fájni a fejem.
Azért is nem ragáűltam eddig, mert.. nincs kedvem bekapcsolódni a beszélgetésbe, és azzal sem aíkarok senkit (tovább) traktálni, hogy kicsit pont rossz passzban vagyok. Inkább megyek, és azt csinálom, amit mindne éjjel. Meghódítom az egész világot!
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 20:18:54 írta STM » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1809 Dátum: 12 feb 24, 20:17:59 »

Miért ne ehetné meg Sabaku-chan petje a te tanítványod petjét? Nevet Petfight jeeeeeee! Én Kallenre fogadok. Box

hanii miért mondod, hogy ijesztő vagyok? Ohh My God Sarlatán vagyok és mint sarlatán ismerem a hipnózis fortélyait. Ahogy Mini mondja neked is inkább gyakorolni kéne a család bizniszt. Lesütöttszemek

Szegény szegény STM. Hát már az első oldal óta új szabályok vannak és lett a topicnak valamennyi értelme Mosolyog A 20on valahányadik oldalon történt ez meg, de mint mondtad nem akarsz visszaolvasni Mosolyog Szóval ajánlom simán a kezdő hsz-t. A taglistát meg eltöröltük mert értelme nem volt. Menj feküdj le és akkor nem leszel fáradt, remélhetőleg feszült és kedvtelen se. És talán elmúlik a fejfájás.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 20:20:50 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1810 Dátum: 12 feb 24, 20:20:40 »

Nem akarom, hogy Kallen-chi megegye a höriket Durci Ha ez a szíve vágya, én nem szólok bele, bár én szeretem a höriket is  Pirul
Viszon a kisállat-háború elkerülése végett a macska meg a két hörcsög ne egymás melett legyen ^^ Hanem mondjuk a két oldalamon, majd szétcsapok köztük, ha eldurvul a dolog  Ördögi
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #1811 Dátum: 12 feb 24, 20:21:41 »

Pontosan ezért, ha a tanítványom petjei meghalnának vissza zuhanna szegény Temi... vagy tanulna az esetből, és bosszúállót faragnék belőle.  Gondolkozik

Anyám, megtaláltam hogy néz ki az apám: http://cghub.com/images/view/205371/
Így pedig az édes kislányom.: http://cghub.com/images/view/204799/  Bár felöltözhetne... itt mutogatja magát. -.-'
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 20:22:14 írta Minagi » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1812 Dátum: 12 feb 24, 20:23:47 »

Azt a részt pont elolvastam, mert volt róla pü is. És amúgy meg tényleg szegény-szegény vagyok, aludni meg nincs időm, mondtam, hogy világuralomra kell törnöm.
Amúgy meg szerintem olyan sokkal több értelme így sincs az egésznek. Ettől persze még jó dolog, meg minden, de túl sok értelme akkor sincs.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1813 Dátum: 12 feb 24, 20:26:53 »

Igen Mini. Ez meg én: http://cghub.com/images/view/204106/ ? ikszdé Ha már apád is lovon ül. Nevet

Valóban nincs túl sok értelme, de több mint volt. És ennek hála szerintem tök jól összebarátkozott a nép. Mosolyog Akkor ne aludj. Nyelvetnyújt
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1814 Dátum: 12 feb 24, 20:29:47 »

Nem szeretném, ha kinyiffannának a hörijeim... :/ Így is elég undi lelki problemem van, nem szeretnék még... :/

Most lépek is aludni, nagyon rossz a hangulatom... Ne haragudjatok... Pussz. Szeretet
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
Oldalak: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins