hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1785 Dátum: 12 feb 24, 18:00:56 » |
|
Ejjha, A-chan, nem kis teljesítmény. Olyan velem is történt, hogy a szobatársak hirtelen, mindenféle ok nélkül támadni kezdtek. De elküldtem őket a fenébe, másokkal kezdtem haverkodni, amint ezt észrevették, rögtön kérdőre vontak, hogy miért. Szóval értelmes társaság. De már szerencsére a nagyrészük nem ide jár.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1786 Dátum: 12 feb 24, 18:15:27 » |
|
Drága kislányom sajnálom, ha nem tetszett annyira Fro. De hát beláthatod a társadalmi helyzetünk megköveteli, hogy a legelőkelőbb helyen taníttassunk. Húgodnak ezen kijelentése elkerülte a figyelmemet. Remélem majd meggondolja magát, mert túl szép ahhoz, hogy vénkisasszony maradjon. Meg jó lenne rokonságba kerülni vmi másik előklő famíliával egy házasság révén. Egyértelmű, hogy te leszel a bálkirálynő. :3 Jövő héten adok is egy bált a hazatérésed örömére. A Démonherceg család összes tagját is meghívjuk. És rendelünk neked Swarowski ékszer készletet. *.* Én ezért nem laknék koliban. :S Nagy bunkók az emberek. :S Riku nekem is maradjon hely a képen, lehetőleg középen. Férjem kijelentette, hogy nem érdekli, hogy rajta van-e a képen, de ha nekem fontos akkor küldjek róla vmit. :3 De most már akkor nem lenne értelme, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1787 Dátum: 12 feb 24, 18:44:20 » |
|
Ááá Seva te pont elől leszel. Gomen.T_T A-chan: Küldhetsz, persze. A neveken még gondolkozom, szóval nem tuti, hogy ruhán lesznek. Onee-chan: Én nem bántanám Nagyit, csak lefoglaltam a receptet, nehogy te vagy Húgi elörököljétek előlem.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1788 Dátum: 12 feb 24, 18:51:29 » |
|
Ccc, pár napigf nem nézek errefelé, aztán teleírtok több mint száz oldalt, meg családfát szerveztek? Elég durva. Na mindgey, pá mindenki! Mivel nem akarok rokonoskodni meg ilyenek, gondolom, én mo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1789 Dátum: 12 feb 24, 18:55:43 » |
|
Sziasztoook! Van két új családtagom...! *.* Tippeljetek, kicsodák!
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1790 Dátum: 12 feb 24, 18:57:32 » |
|
Még összese házasodtatok Danival ,de már vannak kölykök vagy mi?:O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1791 Dátum: 12 feb 24, 18:58:37 » |
|
Úgy-ahogy... Amúgy neeem... Félreértés ne essék: törpehörikkel nőtt a családom. :3 *-* Két fiú.
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1792 Dátum: 12 feb 24, 18:59:24 » |
|
Nekem csak tengerimalacom volt régen ,de meghalt. Amúgy gratulálok vagy ilyenhez nem tudom mit szokás írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1793 Dátum: 12 feb 24, 19:03:46 » |
|
Úgy-ahogy... Amúgy neeem... Félreértés ne essék: törpehörikkel nőtt a családom. :3 *-* Két fiú. Képet róluk, hadd lássuk a jövevényeket.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1794 Dátum: 12 feb 24, 19:05:39 » |
|
Jaaaajj és köszi annak aki megdicsérte az avám, már nem emlékszem, hogy ki volt, de köszi.*-* Édes anyádra nem kell ám emlékezni. Valahogy fel tudom ezt dolgozni. Ja, és vállveregetést is kérek, mert végigolvastam az összes oldalt, amit a távozásom óta termeltetek. * Taps vihar* Nagyon ügyes vagy, remélem minden egyes hozzászólásra emlékeztél. O.O:P Sajnálom STM. T_T
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 19:16:16 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1795 Dátum: 12 feb 24, 19:06:45 » |
|
Temi: Majd a kicsöcsém rárajzolja őket a képre, ha szépen megkéred rá
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1796 Dátum: 12 feb 24, 19:09:40 » |
|
Putir: Nekem volt előttük egy Temi (nem vagyok egos! ) nevű törpehörim, aztán mikor elpusztult, lett egy tengerimalackám, Malac. Sajnos szegénykém kb. egy hónapja távozott el az élők sorából. Most kaptam ezeket a kis jövevényeket, két hetesek, mindketten fiúk. ^^ Rocky és Danci. :3 heo: Katt ide. :3Sabaku: Képre? o.O Milyen kép? Családfa? xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 19:10:22 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1797 Dátum: 12 feb 24, 19:11:42 » |
|
Nem, én arra gondoltam, amit rajzol ^^ ha egy oldalt visszaolvasol meglátod :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 19:12:23 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1798 Dátum: 12 feb 24, 19:21:12 » |
|
Sabaku: Rajzolja rá...! *.* Majd pislogok neki! x3
Rikan: Rárajzolod a pincúrjaimat? *-*
Elmentem ázni, nemsokára jövök. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1799 Dátum: 12 feb 24, 19:47:34 » |
|
Ccc, pár napigf nem nézek errefelé, aztán teleírtok több mint száz oldalt, meg családfát szerveztek? Elég durva. Na mindgey, pá mindenki! Mivel nem akarok rokonoskodni meg ilyenek, gondolom, én mo
Kár, pedig én befogadtalak volna gyereknek és elküldtelek volna egy katonai iskolába.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|