Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1680 Dátum: 12 feb 23, 20:51:49 » |
|
Amúgy mi lenne, ha a családfánál lenne minden név alatt egy amolyan Titulus sáv? Vagy ezt hagyjuk az avatar alatti titulus mezőnek?
Max ha rövidek a titulusok. Ilyen "az alvilág trónjának várományosa" meg hasonló hosszúságúakat nem szívesen tuszkolnék bele (bocs unoka, hogy pont te vagy a példa ) Szóval szerintem maradjon a profil titulus. Én meg áprilisi vagyok. Bizonyára ezért ilyen tökéletes a humorom.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1681 Dátum: 12 feb 23, 20:53:26 » |
|
11-én születtem, legalábbis nekem ezt mondták, meg az anyakönyvben is ez van. Valamint ennek köszönhetően vagy ilyen rettentő szerény is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1682 Dátum: 12 feb 23, 20:54:37 » |
|
Ha az enyém nem fér be, akkor ne is legyen Az más kéréd, hogy van vagy még 5, de ha e mellet döntöttem ez is marad. Apa: én 3.án
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1683 Dátum: 12 feb 23, 20:55:32 » |
|
Én szeptember 20. -án. Akkor pont Péntek volt. Sabaku te hány éves vagy? (nincs kiírva)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1684 Dátum: 12 feb 23, 20:56:21 » |
|
Zizi: azt mondta hangulatfüggő lesz az avája. Gondolom mérges a hsz vihar miatt Vagy más okból. hát inkább más, íráshoz türelmem nem volt, de egy jó kis Hetalia film és már sokkal jobb veee mellesleg megtanultam idézni trollbarlangban majd megcsinálom meg a hetalia témába, mert ez itt off ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1685 Dátum: 12 feb 23, 20:57:57 » |
|
É pénték 20.án valami különleges bolygóegyütállás van, vagy mi? xD Nekem meg péntek 13 mindig szerencsenap - már ha szükségem lenne ilyesmireXD
Flex: hajrá ^^ Gondolom Russia-chant.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1686 Dátum: 12 feb 23, 20:59:49 » |
|
Apa: én 3.án Akkor pont a hónapunk száma van közöttünk.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1687 Dátum: 12 feb 23, 21:01:38 » |
|
Sabaku-chan te nagyon titkolod a korodat mindig. Két magyarázat van. Vagy 8 éves vagy, vagy 52.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1688 Dátum: 12 feb 23, 21:02:37 » |
|
A Kislányom az én szememben mindig 6 marad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1689 Dátum: 12 feb 23, 21:04:09 » |
|
höhö a két véglet hmm? szerintem egyezzünk ki 8 évben Sabaku: hetali téma.. már betettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1690 Dátum: 12 feb 23, 21:05:10 » |
|
Mint minden anyának Bár Mini-chan te az én szememben mindig 16 maradsz. (ha érted mire célzok ) Flexee-san reméljük, hogy 8 Nem akarok egy 52 éves unokát. Mert akkor én vagyok vagy 90
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1691 Dátum: 12 feb 23, 21:06:16 » |
|
Bocs, nem láttam, azért nem mondtam xD 14 amúgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1692 Dátum: 12 feb 23, 21:06:28 » |
|
Én amúgy kb. hány évesnek látszom? (hozzászólásaim alapján persze!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1693 Dátum: 12 feb 23, 21:07:20 » |
|
XDD Most nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Én sem szeretnék egy 52 éves kislányt. Hupsz beírt közben. Akkor 14. Huh megnyugodtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 21:08:11 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1694 Dátum: 12 feb 23, 21:10:15 » |
|
Mini természetesen nevess. Nem akarjuk, hogy sírj Bár ha mégis majd a vőm megvígasztal :3 Flexee szerintem 15-16. (és nem, nem a profilodból lestem ki a korod, hanem így gondolom )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|