Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1665 Dátum: 12 feb 23, 20:00:17 » |
|
Nincs mit, éljenek a skorpiók höhö.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1666 Dátum: 12 feb 23, 20:01:54 » |
|
A fórumszabályzatot olvasd el kérlek. Másfél év alatt sokat változott, de a 4 szó még mindig kötelező a link nem számít bele.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1667 Dátum: 12 feb 23, 20:06:52 » |
|
Tudom, hogy a moderátorok döntéseivel nem lehet vitatkozni, de! 4§ A Fórumon az 1, 2, és 3 szavas* és a helyeslésből, köszönésből, smiley-kból/halmozott smiley-kból álló - semmi lényeges információt nem tartalmazó - hozzászólások is törlésre kerülnek. Írj mindig minimum 4 szót! Kivételt képeznek a Csevegőn belüli "Ki ő?" és "Anime Barkóba" témák. *Az "a, az, és, is...", tehát a kötőszavak, illetve a smiley-k sem számítanak külön szónak. Egy linket, és egy videót is 1 szónak tekintünk. Szóval nincs igazad, ettől függetlenül persze mindenkit megkérek, hogy, ha lehet, akkor összetett mondatokat írjon.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1668 Dátum: 12 feb 23, 20:10:30 » |
|
Nem érdekel nem akarok ilyen lényegtelen semmit mondó hozzászólásokat látni. A magyar nyelv elég tág és változatos tessék kifejezőbben írni:P
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1669 Dátum: 12 feb 23, 20:13:30 » |
|
Hajrá apám, mond meg a tuti mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1670 Dátum: 12 feb 23, 20:14:29 » |
|
Hiei D.mon, nem bántani heo senseit! Bár, sensei, be kell vallani Duma Topicban te is hibáztál, előző Hsz.-t nem idézünk. Amúgy mi lenne, ha a családfánál lenne minden név alatt egy amolyan Titulus sáv? Vagy ezt hagyjuk az avatar alatti titulus mezőnek? Minagi: heo-t nem bántjuk! (ráadásul ő a férjed xD) Várjunk! Ha ő a férjed, akkor azt csinálsz vele amit akarsz. Szegény heo. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 20:17:55 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1671 Dátum: 12 feb 23, 20:18:10 » |
|
Én nem is bántottam heo-t azzal hogy Hieit biztattam, semmi bántót nem írtam a férjemre. Nem állt szándékomban. Igen, de nem kell félni, élvezi ő azt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1672 Dátum: 12 feb 23, 20:20:57 » |
|
Oroszlán valakinek? modjuk egy szó sem igaz xD pont az ellenkezője. A titulusmező az jó, de Baachan vajon tudja kivitelezni? már így is elég nagy a zsúfoltság. A szolgák meg alapelvárás. Iagz nekem már van egy Kallen-chi nevű famulusom De őt csak nem használhatom mindig tapmasszásra, úgy is csikis vagyok xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1673 Dátum: 12 feb 23, 20:27:05 » |
|
Zizi, ha csak részben idézed az nem szabályellenes. Marad a profil titulus, a családfában erre semmi szükség. Valóban, Mini-chan azt csinál velem amit akar, mondjuk azért remélem, hogy a vesémet nem adja el. Nekem jöhet egy oroszlán, de inkább PÜ-ben küld el. Mini-chan nem tud megbántani, de még mennyire, hogy élvezem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1674 Dátum: 12 feb 23, 20:30:13 » |
|
Nem kell pü-ben. Elfér a témában így megtudhatjuk ki mikor született. Ha gyenge elméjüek vagytok megsúgom, hogy én lenni szilveszteri gyermekxD Jahhh erről jut eszembe a szülinapokat nem kapcsolta vissza CArt. Szólok nekixD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1675 Dátum: 12 feb 23, 20:33:15 » |
|
Túl tökéletes ez a házasság. Ne aggódj nem jutott még eszembe hogy a vesédet eladjam... de most hogy mondod... Azt néztem Hiei. Én egyébként Januári vagyok. Vagyis vízöntő, de soha az életben nem tudtam ennek mi értelme.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 20:38:58 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1676 Dátum: 12 feb 23, 20:36:54 » |
|
Akkor betszem ide is,ha más oroszlán is flangálna a környéken ^^ http://www.kephost.com/view3.php?filename=clq7tkb1uazzti80d1ww.jpgbár megjegyzem hogy pont az ellentéte: 'Az ég szerelmére, ne alázatosan, hétrét görnyedve!!' Nem mintha az égre kérném. Max. magamra, annak úgy is nagyobb a súlya. A nevemmel kapcsoltaban: nem vagyok rasszista (mindenkit egyformán utálok), de cigány sem.xD Erdélyben is csomó ember él ezzel a névvel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 20:38:00 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1677 Dátum: 12 feb 23, 20:39:03 » |
|
Én a tökéletes számmal megjelölt hónapban születtem, tehát augusztusban és oroszlán vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1678 Dátum: 12 feb 23, 20:40:30 » |
|
És hanyadikán? Nekem volt egy voltosztálytársam, akinél két nappal voltam idősebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1679 Dátum: 12 feb 23, 20:41:52 » |
|
Mért most már hárommal? Amúgy én az unokaöcsémnél vagyok 2 nappal idősebb jó is mert legalább van egy velem egykorú rokonom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|