Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1575 Dátum: 12 feb 23, 18:17:43 » |
|
Sabaku no Temari. Ha meghallok egy Avril számot, te jutsz az eszembe. Ha meglátok egy tubus majonézt, te jutsz az eszembe. Ha elolvasom a horoszkópomat, te jutsz eszembe. Ha becsukom a szemem, téged látlak. Ha befogom a fülem, téged hallak. Ha megkívánom a kedvenc kajámat, a te csókod ízét érzem a szádban. Ha befogom az orrom, a te SZAGodat érzem. Ha belépek ebbe a topicba, rólad írok. Ha feleséget szeretnék magamnak, téged kívánnálak. Gyarmati Kitti Vivien. Leszel a feleségem? Dani. A tenyerem izzad, az arcom vér vörös, a sálamat a fejem búbjáig felhúztam egy pár pillanatra és jajoztam zavaromban. Nem tudok ugyanilyen szépeket visszamondani, mert annyira örülök! De ígérem, amint észhez térek, viszonzom ezeket a szép szavakat. Bár hogy Avril szavaival éljek, talán mégis sikerül: Tetszik a mosolyod, tetszik a kisugárzásod, tetszik a stílusod, tetszik, hogy rosszul viselkedsz*, tetszik, hogy nyugodt maradsz, amikor épp érthetetlen vagyok. Én pedig szeretnélek férjemként! Nagyon-nagyon! Fekete Dániel. Ezer örömmel! ^____^ * Ezt a perverzségeidre... =P
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1576 Dátum: 12 feb 23, 18:18:29 » |
|
Jaja a démon family-t kell samázni nem fordítva Hiei mindenki feljebbvalója, kérés nélkül is xD
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1577 Dátum: 12 feb 23, 18:19:31 » |
|
Hogy itt miért nem lehet likeolni istenem.... Khm, akarom mondani sok boldogságot nektek. :DDDDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1578 Dátum: 12 feb 23, 18:19:48 » |
|
Boldogságot az ifjú párnak, üdva családban Dani és végül egy p.ü-t Ritli senseinek és minden kész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1579 Dátum: 12 feb 23, 18:20:41 » |
|
Én is sok boldogságot kívánok, aztán csak óvatosan majd a gyerekekkel.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1580 Dátum: 12 feb 23, 18:22:53 » |
|
...
Nah várj. Én a tiédben miért nem éreztem iróniát?xD Egyébként azért ennyire ne kapkodjunk, hogy máris friss házasokként kezeltek minket. Legénybúcsú?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1581 Dátum: 12 feb 23, 18:24:12 » |
|
ajnye Hiei sama majd rendez neked egyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1582 Dátum: 12 feb 23, 18:24:21 » |
|
Sok boldogságot Dani: Aztán kivel mennél? Hieivel vagy gmannel? Esetleg mind a kettővel egyszerre? Az aztán 'haláli' buli lenne. és igen is fogadjatok örökbe pulyákat, szaporodjon csak a család ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1583 Dátum: 12 feb 23, 18:24:41 » |
|
Hiei D Legend. Ha én lennék Luke Skywalker, te lennél Darth Vader. Ha én lennék Simba, te lennél Mufasa. Ha én lennék Mufasa, te lennél Disney. Ha én lennék a galaxis, te lennél az univerzum. Ha én lennék Bui, te lennél Hiei. Ha én lennék a talpnyaló, te lennél Hiei. Hiei D Legend. Leszel a feljebbvalóm? Bár már feljebb írták én mindenki feljebb valója vagyokxD Szal nem kéne válaszolnom, de mivel úriembernek neveltem magam válaszolok. Természetesen leszek a feljebb valód. Most már csak egy kérdésem van mi a rák az a feljebb való?xD Hasznom is lesz belőle? Engem nem érdekelnek a haszontalan dolgokxD Te állod a sört? u.i. hatalmamnál fogva tudok esküvőt tartaniXD Csak öszpontosítani kel la chakrámat és meg kell summolnom kami-samátXD<---- CartotxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 18:25:50 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1585 Dátum: 12 feb 23, 18:26:33 » |
|
Aemy a szavaid nem érnek el. A kezed járjon éhes vagyok ám;)
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1586 Dátum: 12 feb 23, 18:27:39 » |
|
Sok boldogságot Dani: Aztán kivel mennél? Hieivel vagy gmannel? Esetleg mind a kettővel egyszerre? Az aztán 'haláli' buli lenne. és igen is fogadjatok örökbe pulyákat, szaporodjon csak a család ^^ Saját lányom elfelejti, hogy férfiember vagyok ez azért nem volt éppen kedves.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1587 Dátum: 12 feb 23, 18:27:44 » |
|
Sok boldogságot kicsi tanítványom előre is! Heo... mivel szegényt hanyagoltad, mit vársz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 18:28:26 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1588 Dátum: 12 feb 23, 18:28:23 » |
|
Neked micsudi? :3 Mert akkor átírom arra a színre. ^^
Nincs kedvenc színem. Talán a kék. Elmegyek 1 órára és teleírtok 2 oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1589 Dátum: 12 feb 23, 18:28:55 » |
|
Már megint kiborítasz ember.
De lásd, velem beszélsz: most lett kész az édes - savanyú csirke rizzsel, ez lesz a mai vacsi. Küldök egy virtuális tányérral.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
|