heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1485 Dátum: 12 feb 23, 09:12:24 » |
|
Az egész világot neki adom, ha kell, de elveimet semmiért sem adom fel.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1486 Dátum: 12 feb 23, 11:00:36 » |
|
Rikan akkor mégsem veszed feleségül Lille hercegnőt? Ezt már tegnap is akartam kérdezni. Mondtam már neked, hogy nem te buta néne. Az embereket összezavarni jó. hmm 100 oldal :O
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1487 Dátum: 12 feb 23, 11:05:10 » |
|
Na megint lemaradtam vmiről. Nem mintha bánnám. Úgyis gyanúsan viselkedett. Viszont ennyit a nagy szerelemről, ebből is látszik, hogy a lányom pénzére és a hercegi rangra pályázott. Főleg engem, mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1488 Dátum: 12 feb 23, 11:39:08 » |
|
Seva: Mint látod az egész világot nekem adná , csak a gyerekek és a többi családtag előtt adja a szigorú férfiállatot. A fiam mindenféle leányzónak megkéri a kezét? Most komolyan, hova tűnt a tisztesség? Elsőnek mindig az apukától kell megkérni a leányzó kezét. Hosszú folyamat, de tuti dolog. Mindenkinek milyen hosszú lett az aláírása. >_<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 11:39:45 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1489 Dátum: 12 feb 23, 11:42:59 » |
|
Főleg engem, mi? Te úgy is összezavarodsz általában, hogy nem is zavarnak össze. Ja Seva amúgy nem írt a famíliád üzit. Akkor most A-chan a gyereketek lett? Amúgy ja, igazából nem értem miért nincs egyesek aláírásában már hely. Az enyémben van 2 kép meg egy rakat szöveg mégis van még 150 karakternyi hely benne Bár tudom. A sok félkövér meg dőlt meg mittudomén milyen betűk miatt.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1490 Dátum: 12 feb 23, 11:49:31 » |
|
Heh, nekem 200 van még Loah sem írta ki hogy Seva az anyukája. Szegény Seva-t senki sem írja ki. T_T (Nekem ott van )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1491 Dátum: 12 feb 23, 12:40:38 » |
|
Igen, a gyerekünk lett. :3 Rita az enyémben is egy csomó hely van még. Hiába mi kivételezettek vagyunk. :3 Ki tudja nekem megcsinálni ezt a képet úgy, hogy ez lehessen az új alám? :3 http://imagerz.com/QEBDX0tvAwMHUlgeQwVR
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1492 Dátum: 12 feb 23, 12:55:26 » |
|
Jólvan akkor berakom a családfába. Én úgy láttam, hogy Loah kiírta a dolgokat. Még tegnap meg az előtt. Seva én megcsinálom neked
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1493 Dátum: 12 feb 23, 12:57:25 » |
|
Köszii~:3 Amúgy az a poén, hogy én is úgy emlékszem. Lehet leszedte a kis dög. Kösziiiiiii. *.* Annyira jó ez a kép. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1494 Dátum: 12 feb 23, 13:00:32 » |
|
Én csak belefogtam, hogy megcsináljam, de az idézettel együtt tök magas volt, és kicsinyíteni kellett, de akkor meg a kép se látszott rendesen. Ritának viszont van érzéke hozzá, tegnap a Goblin-lány aváját is jól levágta/méretezte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1495 Dátum: 12 feb 23, 13:01:44 » |
|
Én hibám mikor néztem a múltkor még nem volt kiírva de most rá kerestem és tényleg ki van. Bocsánat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1496 Dátum: 12 feb 23, 13:25:03 » |
|
Ti szemetek, hogy képzelitek, hogy kibeszéltek, amíg nem vagyok itt? De hogy magamat idézzem: rágalom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1497 Dátum: 12 feb 23, 14:02:36 » |
|
Nah én meg megcsináltam Sevának, elküldtem neki és pont eltűnt És nem jön vissza Na mindegy Loah neked minden rágalom >>Új családfa<<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1498 Dátum: 12 feb 23, 14:05:40 » |
|
Mindenkinek milyen hosszú lett az aláírása. >_<
Az enyém is gyarapsziiiik! ^^ Férjfelkérés történt este, szóval muhaha...! :3 *.* Nyáááá, még én is írtam a 100. oldalraaaa. x3
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1499 Dátum: 12 feb 23, 14:06:31 » |
|
Te kéred meg a vőlegényt nem fordítva? Ejnye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|