M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1320 Dátum: 12 feb 22, 19:48:29 » |
|
Putir, Riku-nee bátyámnak csaj fáj a segge, nem kell ezért szivatni.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1321 Dátum: 12 feb 22, 19:48:48 » |
|
Igen, a farcsontod eltörhet. Unokatesóm mesélte, hogy az egyik barátnőjének eltört a lába, begipszelték, kapott mankót, a pasija meg azzal szórakozott, és úgy elvágódott, hogy eltört a farcsontja. Hetekig feküdnie kellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1322 Dátum: 12 feb 22, 19:49:46 » |
|
Baachan hová tűntél? :O
Baachan itt van csak folyamatosan családfát szerkeszti. Meg végigolvasott pár oldalt amit teleírtatok Itt is van: >>Kép<< heo tedd a dolgod. És jajj remélem nem rontottam el semmit, mert már nagyon meg vagyok zavarodva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 19:51:43 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1323 Dátum: 12 feb 22, 19:50:16 » |
|
Nikkie, akkor te majd fogsz a családhoz tartozni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1324 Dátum: 12 feb 22, 19:50:38 » |
|
Szegény Rikut mostmár a cicafiúval piszkáljátok? Szegény Flexi, bekötözzük azt a szarvaslábad?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1325 Dátum: 12 feb 22, 19:50:55 » |
|
Rikan mindjárt meglesznek a kípek. xD Maradj Temi. Jobbulást az ujjadnak Flexee. Meg mindenkinek akinek valami eltört.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1326 Dátum: 12 feb 22, 19:51:21 » |
|
Flexi: Hát ha éhesek leszünk akkor esetleg veszünk egy kis fűszert és beizzítjuk a sütőt. Putri: Mer akkorát taknyoltam, hogy csak na. És akkor még utána tesin is elestem. És most ül. Nyugszik. Helyedre.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1327 Dátum: 12 feb 22, 19:51:26 » |
|
hanii, új avatar? Szép. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1328 Dátum: 12 feb 22, 19:51:59 » |
|
Ritli, szerintem Minagi közben újabb tanítványt fogadott, méghozzá, Sabaku no Temari személyében, de erre nem esküdnék meg. (Közben látom, hogy az is rajta van.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 19:53:20 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1329 Dátum: 12 feb 22, 19:52:21 » |
|
Igen, szeretnék, csak még a férjem tököl egy sort, és nem halad a házasságunk. Amúgy akkor én is az első szintre kerülök majd? Ha már megszűnt az Ősanya és Ősapa poszt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1330 Dátum: 12 feb 22, 19:52:56 » |
|
Itt aztán zajlanak az eseméynek xD megnézek fél blícset, és már kétszr akkora a családfa o.O
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1331 Dátum: 12 feb 22, 19:53:51 » |
|
Igen, szeretnék, csak még a férjem tököl egy sort, és nem halad a házasságunk. De neked ki is a férjed?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1332 Dátum: 12 feb 22, 19:54:07 » |
|
Jaja, meguntam a goblint, olyan semmilyen volt szegényke. ·· Amúgy köszi. Akkor Nikkie lesz mindenki megteremtője. *.*
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1333 Dátum: 12 feb 22, 19:54:30 » |
|
Nikkie, még szép, hogy oda kerülsz, mondjuk ez nem tőlem függ, de biztosra veszem, hogy Ritli is így gondolja.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1334 Dátum: 12 feb 22, 19:54:48 » |
|
Szerintem Nikkie máris a család tagja, csak most kerül fel a családfára, mert eddig párt keresett magának. Flexee, jobbulást! Röpizés közben tényleg akadhatnak fura helyzetek, tapasztalatból mondom én is. Öten beírtak elém. Wow, mekkora az aktivitás. Bocs, hatan.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|