Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1275 Dátum: 12 feb 22, 19:00:48 » |
|
Sabi azt nem vágtam hogy Chakra-senpai Hiei-nek a tanítványa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1276 Dátum: 12 feb 22, 19:02:10 » |
|
Jaja. meg Kuros. Még szép, hogy át tud, azt hiszitek, szolgámmá fogadik holmi egyszerű bolyhos-papamcsos egérfogót? Nekem különleges démonmacska kell, aki segíti ördögi céljaim megvalósulását A gyengék nem érdekelnek, tőlem el is pusztulhatank. putir: jaa
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 19:02:55 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1277 Dátum: 12 feb 22, 19:02:22 » |
|
Értem Flexee! Hé! *kinyitja a karám ajtót és egy bundáskenyeret ad a szájába* Tessék, menj. Heo sensei nekem eddig nem tanított semmit. (na jó, valójában tanított, csak nem itt) De, azért szeressük.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1278 Dátum: 12 feb 22, 19:04:27 » |
|
Váhháá, míly csodálatos az erő édes íze Nos Flexee, még mindig el akarsz taposni? egyébként meg, ne kötözködj
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1279 Dátum: 12 feb 22, 19:05:01 » |
|
Én mindig is vágytam egy kuytusra. Valaki nem vállalja el.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1280 Dátum: 12 feb 22, 19:06:27 » |
|
Heo-sensei, olyannyira elfoglalt, hogy arra szó nincs, ti meg csak írtok egyfolytában. Egyébként elméletileg lesz még több ága a családnak, ha minden igaz, akkor Nikkie is jön még, méghozzá egy férjjel együtt, meg Szanisz is jelentkezett nálam szóval szerintem ott lesz még egy pár, csak kell ennek egy kis idő. Csak hárman írtatok be elém ezen röpke idő alatt, azt hiszem, hogy megbolondulok.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1281 Dátum: 12 feb 22, 19:07:19 » |
|
Ááá nekem túl kevés signbe az 500 karakter, amiből az utolsó 4-et nem is engedi így nem tudok kényelmesen avákat váltani mert úgy kicentizem, hogy a linkeknél kitörlöm a http://-t de az mindig visszaíródik >< és akkor az utcsó képnek lejön az url cím vége, és azt is vissza kell írni áá Kallen ha nagyon pattogsz akkor el mielőtt átváltozol még eltudlak....vagy miután visszaváltoztál de majd ezt lerendezzük trollbarlangban Zizi: köszii *elvágtat a szájában a bundáskenyérrel* b_zdmeg ne írjatok be elém 600an ><"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1282 Dátum: 12 feb 22, 19:07:47 » |
|
Apa, az annyira nem röpke idő. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1283 Dátum: 12 feb 22, 19:10:50 » |
|
Igen, ez benne a meglepő. Pizsama faun, ez csak egy ötlet, de mi lenne, ha egybe szerkesztenéd a képeket? Így máris csak egy linkje lenne az egésznek és maradna pár felesleges karakter.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1284 Dátum: 12 feb 22, 19:12:10 » |
|
Szarvas! Nem kötözködni a macskámmal neki csak én parancsolok xD Baachan hová tűntél? :O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 19:12:48 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1285 Dátum: 12 feb 22, 19:12:38 » |
|
Szarvas-chan szerinem is, de ellenem úgysem nyerhetsz, höhö
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1286 Dátum: 12 feb 22, 19:13:38 » |
|
Én egyébként, egy micisapkás, torreádor vagyok, kinek füle sharingan. Ja és, van nekomimim is, csak a sapkától nem látszik. Ja, és minden létező földi tárgyat képes vagyok fegyverként hasznosítani, valamint a mágiára is fogékony vagyok. Ui.: én Flexee mellett állok. Szóval nem lesz könnyű dolgod. Egyébként az egyik szemem is sharingan. Akkor pedig: AK-tetra-syv!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 19:17:47 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1287 Dátum: 12 feb 22, 19:14:21 » |
|
Am kallen, nem a mestered vagyok, hanem a gazdád xD csak feltűnt. az aláírásomban egy szabad hely sincs :'( le kell cserélnem a képeket. Kisöcsém, te honna szeded a sajátjaidat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1288 Dátum: 12 feb 22, 19:15:16 » |
|
Heo és mondjuk az url röviditők? Bár nem tudom hogy azok meddig jók. Viszont akkor egy kép csak ennyi lenne http://goo.gl/ZSbtF
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1289 Dátum: 12 feb 22, 19:15:49 » |
|
Nővérem, ha jól tudom Riku-nee a képeket valahonnan megszerzi, és kidíszíti, saját maga. Az aláírásképemet is ő díszítette ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|