^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1290 Dátum: 12 feb 22, 19:16:12 » |
|
Sabaku, nincs kedved kipróbálni magad ellenem és Hiei ellen a trollbarlangban? ilyen párharcot ejj ma majdnem megfulladtam éppen leváltottak röpibe cserének, baromi szomjas voltam ezért elkezdtem inni, majd még szerva előtt elindultam, hogy leülök a pálya másik oldalán, szóval megyek és iszom erre egy srác áthajítja a labdát, mert egy csaj szervált, aki a közelemben állt, de a labda nem felé, hanem felém szállt. nos amikor az ember megijed, vesz egy kis levegőt. nekem ez nem levegő volt, hanem szörp... fasza ott fuldokoltam, a többiek meg fel semvették.. már majdnem kiköptem mindent a padlóra, de nagy nehezn lenyeltem és még percekig köhögtem. sz_r érzés fulldokolni képzelem milyen rossz élesben, egy jéghideg tengerben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1291 Dátum: 12 feb 22, 19:17:40 » |
|
Akkor válaszolok a jó régről érkezett kérdésekre. (Mellesleg ez az idő annyi volt, amíg megszerkesztettem egy paralelogrammát ) Meddig lehet képeket küldeni? Amíg nem mondom, hogy nem lehet. Rikan, az én képem számít, amit betettem? Riku-nee. És nem számoltam bele, de mondom nem kell magadról. Olyat küldj nekem, amilyennek szívesen látnád magad a rajzon. Onee-chan: Deviantart ha nem feltétlen animés kell, ha meg az akkor Zerochan leginkább. És igen, PSben kicsit csinosítok rajta, de egész gyorsan megy az ilyesfajta díszítés, de már kezdek belejönni a rendesbe is.*-*
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1292 Dátum: 12 feb 22, 19:17:51 » |
|
Tyű, Flexee-san, remélem már jól vagy. Oké, Riku-nee. Akkor nekem az aláírásképem mehet, amit te csináltál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 19:20:03 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1293 Dátum: 12 feb 22, 19:19:25 » |
|
Riku-nee. És nem számoltam bele, de mondom nem kell magadról. Olyat küldj nekem, amilyennek szívesen látnád magad a rajzon. Oké, Riku-nee. Akkor nekem az aláírásképem mehet, amit te csináltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1294 Dátum: 12 feb 22, 19:20:02 » |
|
Ajj, azokat én is ismerem x( namindegy, azért köszi ^^ Flexee: veled szemben nem lenne igazságos, de ki modta, hogy én az vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1295 Dátum: 12 feb 22, 19:20:44 » |
|
Ajjaj, egy véletlen duplaposzt. >.< Remélem nem figyelmeztetnek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1296 Dátum: 12 feb 22, 19:21:44 » |
|
Sabaku, nyugodtan vess be ellenem mindent amid van én is mindent beleadok ;D Bogi chan: igen már jól vagyok, most hogy tudom milyen, talán élesben már nem fogok annyira pánikolni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1297 Dátum: 12 feb 22, 19:22:36 » |
|
Jaj, de várom már a trollbarlangot. Bogi: Nyugi, véletlen volt.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1298 Dátum: 12 feb 22, 19:22:55 » |
|
Flexee, én élesben még jobban pánikolnék. hanii, én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1299 Dátum: 12 feb 22, 19:25:12 » |
|
Ellened? Mindent? Aztán mit mondanák Toosannak, ha egy gyufásdobozba adom át neki a házikedvencét? Emlékezzmi lett azzal az uunszimpatikus székkelxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 19:26:06 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1300 Dátum: 12 feb 22, 19:25:51 » |
|
Annyira nem adom könnyen a bőrömet (most olyan fejet képzelj el, mint ami a mostani avámon van )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1301 Dátum: 12 feb 22, 19:26:40 » |
|
Képzelem, Flexee. Aranyos vagy. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1302 Dátum: 12 feb 22, 19:27:31 » |
|
Lool, ha szemöldökbajnokáságot tartunk, kiteszem Lee-t xD Vagyis inkább nem, Greed-sama túl tökéles, hogylecseréljem. Pedig van pár jó avim raktáron xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1303 Dátum: 12 feb 22, 19:30:10 » |
|
Yeeey már 11-en rajta leszünk a képen.:3 Csak várok még pár embertől képet. De sokan akikre gondoltam már elküldték, szóval bele is kezdek. Jujj ha szemöldöközünk akkor nekem kettő esélyesem is van.*-*
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1304 Dátum: 12 feb 22, 19:31:57 » |
|
Én is benne leszek most már! *.* Mármint a fába. o.O Komolyan, úgy érzem magam pillanatnyilag, mint egy családba avatkozó zavaró tényező....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 19:32:46 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
|