M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1245 Dátum: 12 feb 22, 18:38:33 » |
|
Rikan, az én képem számít, amit betettem? gman, te az én drága nővérem férje vagy? o.O Ezt észre se vettem.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1246 Dátum: 12 feb 22, 18:38:52 » |
|
Apjuk, szerintem ne kötözködj Minagival, míg sensei itt van xD meg amíg én itt vagyok ui: de látom kaasan is megvédi magát
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1247 Dátum: 12 feb 22, 18:39:56 » |
|
Fiúk közül, aki vágyik asszonyra, annak itt vagyok én is ám! Ráadásul ingyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1248 Dátum: 12 feb 22, 18:40:39 » |
|
Szegény Sabaku-chan, ha ez a gman gyereket csinál neked, tuti retardált lesz szegény Bár ha a mi családfánktól örököl csak akkor nem lesz gond. Na tessék a másik unokám meg bárkinek odaadja magát. Ingyen Szép.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1249 Dátum: 12 feb 22, 18:40:44 » |
|
Megértettem Mester, szófogadó cica leszek:3 izé, miáu. És, a szarvas nekem amúgy is túl nagy falat lenne
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1250 Dátum: 12 feb 22, 18:41:03 » |
|
Ingyen? Milyen gyermekeim vannak, tejóég, Csak kapkodok össze vissza. Mondom hogy Heo hibája... félre nevelte őket. Kislányom, te nem adod magad senkinek! Másik lányom: Ne aggódj, apámtól/anyámtól azért én is sokat tanultam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1251 Dátum: 12 feb 22, 18:42:39 » |
|
Na, de Anya, ha Sabaku-channak megengedted, nekem miért nem? Szegény Sabaku-chan, ha ez a gman gyereket csinál neked, tuti retardált lesz szegény Na tessék a másik unokám meg bárkinek odaadja magát. Ingyen Szép. Az biztos. Azért nem bárkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1252 Dátum: 12 feb 22, 18:42:59 » |
|
A szabályzat tiltja a bigámiát? Hiába olvasom, nem látok ilyen paragrafust...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 18:45:07 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1253 Dátum: 12 feb 22, 18:43:44 » |
|
Na, mivan drága sógorom, máris két feleséget akarsz?! Hiszen csak most vetted el a nővéremet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1254 Dátum: 12 feb 22, 18:43:48 » |
|
Mert még túl fiatal vagy. Elsőnek be kell mutatnod nekünk ha lesz valaki, utána eldöntjük hogy "Igen" vagy "Nem"... gayman-nél így is rosszul döntöttünk. T_T De hittem gyermekem szerelmében, én hülye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1255 Dátum: 12 feb 22, 18:44:07 » |
|
Én a nevelés pédaképe vagyok Meg a kölyök tuti tőlem örökölne mindent. Ez a jók kis démonvér nem kallódik el soha xD Kallen: mi az, hogy nagy? xD ejnye... akkor kénytelen vagyok megtanítanai neked a 'akkora leszek mint egy elefánt, csak macskában no jutsut'. Na, így már jobb? xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1256 Dátum: 12 feb 22, 18:44:31 » |
|
Volt már itt, az oldalon házasság, amin "részt lehetett venni"? *.* Anno annyi vooooooolt! ^____^ Micsoda felajánlások... Ingyen. o.o
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1257 Dátum: 12 feb 22, 18:44:35 » |
|
Mert még túl fiatal vagy. Elsőnek be kell mutatnod nekünk ha lesz valaki, utána eldöntjük hogy "Igen" vagy "Nem"... gayman-nél így is rosszul döntöttünk. T_T De hittem gyermekem szerelmében, én hülye. Jólvanna, majd bemutatom nektek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1258 Dátum: 12 feb 22, 18:46:20 » |
|
És, a szarvas nekem amúgy is túl nagy falat lenne remélem nem vacsorához készülsz heo: no jólvan... elég egy kis legelő meg egy karám és egy pokróc. de csak mert rendes vagyok amúgy valami vacsit összedobhatnál, éhezem.... szerintem kész öngyilkosságot követek el, ha én most elmegyek -ismét- síelni. ha egy nap alatt 23 oldal keletkezett, akkor mi lesz ha én nem leszek 6 teljes napig? kérlek vegyetek vissza mellesleg amíg írtam ezt 6an beírtak már előttem -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1259 Dátum: 12 feb 22, 18:46:58 » |
|
Áhh kedves unokahúgom, ingyé ajánlod magad akárkinek? Csak nehogy valami jöttmentet fogj ki magadnak. A-chan, mindjárt kiagyalok neked valamit.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|