^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1185 Dátum: 12 feb 22, 13:17:21 » |
|
Kallen, nézd meg a családfát, keress magadnak mestert p.üben vagy szlőket *kicsi Flexee elrohan*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1186 Dátum: 12 feb 22, 13:22:12 » |
|
Úristen hazaértem és egy 2 oldalas levél fogadott azzal, hogy menjek le a boltba, takarítsak ki, gyakoroljak és írjam meg a leckém. Anya, ugye ez nem te voltál? Meg levideózták ahogy ugrókötelezünk udvaron. O.o Állításuk szerint felteszik fészbukra.T_T Valaki öleljen meg.T_T
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1187 Dátum: 12 feb 22, 13:25:15 » |
|
De gyere majd haza, csinálok neked valami szarvas kosztot. Tudom nem az én szarvasom vagy, de mivel a gazdád nem ügyel rád, maradtam én. Én most ettem Flekkent. Üdv Kallen. Szívesen látunk köreinkben, nézd meg a családfát, meg az első hozzászólást. Ritli, én is így vagyok vele, de mikor nem tudom megvenni, csalódott vagyok. Múltkor egy kockást inget találtam, áh tökéletes volt, és volt vagy 3-4, elmegyek egy 30percre max és mire vissza értem eltűnt. Pedig egy ember sem volt a boltban. Nem én voltam kicsi fiam, de most hogy ezt így felhoztad... meg kéne őket csinálnod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 13:25:49 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1188 Dátum: 12 feb 22, 13:32:01 » |
|
Kockás ing *_* Én 1000 éve akarok már. De ami jó áron van az ocsmány. Ami meg tök jó, az több ezer forint. Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele de én egy hülye ingért nem adok 4-5000 forintot. Inkább varratok anyummal Nemrég pl vettünk egy nagyon állat kockás anyagot, abból varr nekem majd egy király kis rakott szoknyát. Ja és képzeljétek találtam nagymamám szekrényében 2 kockás inget. :3 Tök jók. Egy piros és egy narancssárga :3 Csak kicsit be kell venni belőle mert bő. De csak pár centit :3 Azt is megoldja anyum. Ja és az egyiken gombokat kell cserélni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 13:32:49 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1189 Dátum: 12 feb 22, 13:49:11 » |
|
A kockás ingek tök jók.^^ Kalleeeeen. *_* Jó, hogy itt vagy. Keress magadnak egy jó családot. (A mienk is jó, de Seváék meg kevesen vannak.)
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1190 Dátum: 12 feb 22, 13:55:19 » |
|
Anyukám régebben mennyi ruhát vart nekem, jaj de szerettem, a legjobb ruháim voltak, csak elromlott a gép, és azóta nem. Hú de szeretem a rakott szoknyákat. Mostanában néztem a boltokban szoknyákat, de csak p*csa szoknyát találok, azokat meg nem szeretem. T_T Anyukám múltkor hozott egy egy nagyon jó kis kockás inget... szeretem az ingeket. Szeretem az ilyen, "talált dolgokat" a szekrényben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1191 Dátum: 12 feb 22, 14:10:44 » |
|
Jaja nem lehet normális szoknyákat kapni, mind olyan amiből éppen hogy nem lóg ki az ember hátsója. Vagy ha hosszabb akkor meg rusnya. >.> Valami ilyesmit akarok varratni http://www.babakoffer.hu/images/thumbs/0003653.jpeg :3 Nekem anyum varrónő alapból szóval az alagsorban van 1-2 nagy varrógép. Egy a baj, hogy mindig megígéri, hogy varr valamit (vagy valamilyen ruhát megjavít ) és örökké elveszik az a ruha/anyag. Unszolni kell, hogy ne felejtse el Pl nemrég felhozott egy gatyát én meg néztem, hogy "EZ mi?" és mondja hogy az enyém volt Nem is emlékeztem már, hogy van ilyenem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 14:11:41 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1192 Dátum: 12 feb 22, 14:11:47 » |
|
Nekem van egy csomó kockás ingem,imáádom őket (L) 3 fölhajós könyékig érő,meg két rövid ujjú *o* nagyi (am kiírtalak ) nekem van egy tök hasonlóm :'O
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1193 Dátum: 12 feb 22, 14:13:28 » |
|
Nekem is van! De már kinőttem. : ( A mamám is részben varrónő, de nem hiszem, hogy egy szoknyát vagy inget tudna készíteni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1194 Dátum: 12 feb 22, 14:57:56 » |
|
RUHATÉMA *-* kyaa~ Kockás ingből nekem csak az tetszik, ami ilyen buggyos ujjú szóval 1000% nőies. :3 Mert nekem annyira nem nőies az alakom a vékonyságom miatt, szóval ügyelnem kell az ingekkel. A sima ingekben úgy nézek ki mint egy alföldi paraszt gyerek. Kockás miniszoknyát én is régóta akarok. De annyi szoknyám van így is. Nekem vannak extra mini szoknyáim is amúgy. Ezüstöm majd fényképezhetlek a miniszoknyádban ha meglesz? :3 Mini a talált dolgokat én is szeretem. Nekem rengeteg örökölt ruhám van, meg kaptam ajándékba stb... Ezért is van ennyi. Viszont emiatt mondja mindig Dani azt, hogy nekem minden cuccom régi. Pl van egy blúzom, ami teljesen úgy néz ki mintha a 18. századból érkezett volna. Azt egy kicsit piás nyanyától kaptam, aki t felköszöntöttünk húgaimmal a névnapján. Ja és elhitte, hogy van olyan bogár, hogy tükröslábú makaronc. Miket nem csináltunk mi kiskorunkban. Az én családomban sajna nincs varrónő. Én meg hülye vagyok az ilyenekhez. Bár varrtam magamnak már csak nem géppel. Pl egy sortot, ami buggyos alul és egy nagy rózsaszín kockás masni van mindkét oldalán. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1195 Dátum: 12 feb 22, 15:00:27 » |
|
Ritli, nem tehetek róla, a kukkolás a fórum velejárója. Gondolom sakkozni is szeretsz. Mini-chan én voltam ma napozni, de nem kellett pulcsi elég volt egy póló meg egy ing is. (Szigorúan rövid ujjú.) Egyébként meg nem hanyagolom el a szarvasom csak továbbképzésen voltam, a hogyan bánjunk a szarvasunkkal tanfolyamon. Na jól van, ezren beírtok elém.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1196 Dátum: 12 feb 22, 15:06:19 » |
|
Meg levideózták ahogy ugrókötelezünk udvaron. O.o Állításuk szerint felteszik fészbukra.T_T Valaki öleljen meg.T_T
*ölel* jól van Riku minden okéé ruhák? blöee én megvagyok egy fekete rövidujjúpólóval, homokszínű rövidgatyával meg egy szandállal (plusz fehétnemű ) nekem nyáron ez elég, télen, fekete farmer, fekete kapucnis pulcsi meg ami kell még alá. nincs túl nagy igényem szerk: Mini chan: nekem reggelire műzli kell, csokis-gyülömcsös, tízóraira zsemle, benne margarin, paprikásszalám, vagy pulykasonka, pár szelet paradicsom, saláta mustár és torma. ebédre makaróni/spagetti/vadas, grillcsirke/ ilyesmi finom kaják, néha valami jó leves. uzsonnára legyen tej, pár műzliszelet (csokis) és alma/narancs. vacsira pedig melegszenya, ehető töltelékkel, ananászt mellőzve. ó és nasinak legyen otthon nutella, vagy milka. és boci forrócsoki. ami a mozgásteret illeti. kell legalább egy 20 négyzetméteres füves-fás-bokros terültet egy tiszta folyóval, és néhány más szarvassal avgy szarvasemberrel. kell egy kis karám nekem egy árnyas fa alatt és egy illemhely. ami a szállást illeti, minden reggel miután felkeltem, válts alattam szénát, mindig legyen friss és meleg. az itatómban naponta 2× cserélj vizet, viszont nagyon meleg időszakokban naponta 5×. Általában víz vagy málnaszörp legyen az itatómban. óó és éjszakára egy meleg takaró kell, meg egy szarvasos éjjelilámpa. nincs túl nagy igényem, ha ezt a minimumot betartod, akkor azzal is megelégszem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 15:14:25 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1197 Dátum: 12 feb 22, 15:26:27 » |
|
Oh ha így állunk heo, akkor én is kiülök, voltam kint és tényleg nem kell pulcsi úgy igazán, csak nálunk van egy kis szellő is ami... bezavar. -.- De csak szélvédett helyre kell ülni, és kész is. Jól van, elhiszem hogy nem hanyagolod szegényt, de olyan édes! Seva: Nekem is sok örökölt van, meg van egy "fogadott nénikénk", tőle olyan jó ruhákat kapunk, amiket még ő hordott. Flexee: Persze férjem uramtól nem kérték ilyen sok mindent, én meg egy féloldalas listát kapok. A jó indulatomat ki szeretnéd használni, ez felháborító. Majd heo megnagyobbítja a helységedet, de folyót nem tudok neked varázsolni. Áááá elegem van Ursula-ból (a régi gépünk) olyan lassú hoyg csak na, amíg írtam a Zene topicba 5x beakarta zárni mert hogy "le akart fagyni" -.- Átmegyek Borisra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 15:29:11 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1198 Dátum: 12 feb 22, 15:36:07 » |
|
Én imádom, ha a szél csípi az arcomat szóval engem nem zavar, a karomra meg szinte érzéketlen vagyok ilyen apróságokkal szemben. Ursula és Boris műszakot vált. Szauna nem kell még? Örülj, hogy befogadtalak. Én nem eszek ennyit egy nap, sőt két nap alatt sem. Ha ilyen sokmindent szeretnél, akkor inkább szabadon engedlek a való világba, aztán lássuk mire jutsz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1199 Dátum: 12 feb 22, 15:38:52 » |
|
Ezüstöm majd fényképezhetlek a miniszoknyádban ha meglesz? :3
Van rá esélyem, hogy ne tedd meg? Ha nem engedem akkor követsz egy ballonkabátban, egy napszemüvegben és egy kalapban mint valami szatír és úgy fotózol le te fotómániás heo a perv kukkoló. Flexee-san nem vagy kicsit nagyigényű? Vagy ezzel kompenzálod, hogy a ruhák nem érdekelnek? Nekem is van egy csomó örökölt cuccom, a nagy része valami zsákban hánykolódik mert bénák. heo áss a tanítványomnak egy folyót ha azt kér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|