Nikkie
|
|
« Válasz #1140 Dátum: 12 feb 22, 00:03:03 » |
|
Jaaaaaj. Emlékszem. Az nagyon menő kép lett. De ratyi a hajam. De emlékszem, pont előtte egy hónappal kb. voltam fodrásznál, és rábíztam a frufrumat, hát nem kellett volna. xD És az a táska már sajnos tönkre ment. *hüpp*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 00:05:02 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1141 Dátum: 12 feb 22, 00:07:06 » |
|
Heo micsoda képeket kutatsz fel az egy tündéri kép!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1142 Dátum: 12 feb 22, 00:08:49 » |
|
Én nem találom. Hogy kutattátok elő onnan?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1143 Dátum: 12 feb 22, 00:08:57 » |
|
Heo mindenkinek elküldte privátban, vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1144 Dátum: 12 feb 22, 00:09:55 » |
|
Nemtom Ilyen alapon ide is kirakhatja Ez lesz a címeren.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1145 Dátum: 12 feb 22, 00:10:17 » |
|
Én emlékszem mikor beraktátok, meg most nekem kereste elő heo.. Asszem vagy csak a kíváncsiság miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1146 Dátum: 12 feb 22, 00:13:29 » |
|
Engem is érdekel ám az a kép! *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1147 Dátum: 12 feb 22, 00:19:06 » |
|
Looooool Na én is megcsodáltam, mert heo és Mini is elküldte nekem. Olyan érzés mintha ez már vagy 1000 éve lett volna. De annyira bénán festek profilból, mindig utáltam. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1148 Dátum: 12 feb 22, 00:20:36 » |
|
Nem tudom, hogy miért mondjátok ezt, szerintem halál aranyos az a kép. Egyébként tényleg Mini-channak kerestem elő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 00:35:57 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1149 Dátum: 12 feb 22, 00:46:23 » |
|
Én kis keresőm! És mind a ketten elkültük édes anyámnak.. Filóztam is hogy elküldjem-e mert te tuti elküldöd de a tuti még sem volt tuti így elküldtem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1150 Dátum: 12 feb 22, 00:51:14 » |
|
Úgy néz ki, hogy az emlékek olyannyira megrohanták, hogy nem is tud mit írni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1151 Dátum: 12 feb 22, 00:52:48 » |
|
Mini, így biztos tuti volt. Áhh nem csak épp azon merengek, hogy már kéne aludni... Szóval megyek is. Jóéjt (na jó igazából előtte elolvasok még egy sámán király fejezetet vagy kettőt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1152 Dátum: 12 feb 22, 01:01:25 » |
|
Jóéjt!! Aludj jól. Én még nem vagyok álmos és ez idegesít. -.- Még nem olvastad végig a Shaman King-et vagy van már új?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1153 Dátum: 12 feb 22, 01:09:58 » |
|
Jó éjt. Annyira örülnék, ha megérteném az angolt. Négy éve tanulom emelt óraszámban, de vagy lusta vagyok tanulni, mert nincs kihívás, vagy... vagy nem tudom. Pedig olvasnám a mangákat sorra-számra. *Lassan ő is megy aludni... jó éjt*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1154 Dátum: 12 feb 22, 01:15:26 » |
|
Próbálj meg megnézni egy Fairy Tail epizódot csak angol felirattal, nem baj, ha vissza kell tekerni a lényeg, hogy megértsd, ha kb. 70%-ban megy, akkor ajánlom, hogy kezd el a One Piece-t végignézni, amint a végére érsz gond nélkül megy majd az angol, persze egy kis nyelvtan gyakorlás nem árt mellé, nekem így lett nyelvvizsgám.
Mondjuk nem Fairy Tail-t néztem, mert, akkor még nem is volt, de ez részlet kérdés.
Jó éjt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|