Nikkie
|
 |
« Válasz #1125 Dátum: 12 feb 21, 23:31:38 » |
|
Oké, még nézelődöm férj után, remélhetőleg holnapra meglesz.  És a Seva-Ritli-Nikkie trió alap. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #1126 Dátum: 12 feb 21, 23:32:30 » |
|
Szia Minagi. :3 Én már csak ilyen csapongó vagyok. Kicsit eltűnök, kicsit visszajövök. x) Amikor megtaláltam a topicot, én is el akartam olvasni az egészet az elejétől, de körülbelül az egyharmadánál ráhagytam, miután ugyanúgy jártam mint te.  Ha minden igaz, akkor Seva leszármazottja leszek, csak kerüljön elő, hogy örökbe fogadhasson.  :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1127 Dátum: 12 feb 21, 23:37:43 » |
|
Hehe amúgy nem az elejétől érdemes olvasni a topicot mert ott még nem volt meg a családfa dolog csak egy kis dumatopic féleség volt. Onnan érdekesebb mikor bevezettük a famíliát de az nem tudom hányadik oldal.  Jaja Niki alap, csodálkoztam is, hogy eddig tartott mire betaláltál ide.  Lesz egy 3. vérvonal és majd a gyerekek házasságai által összekötjük vérvonalainkat. *___*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #1128 Dátum: 12 feb 21, 23:38:26 » |
|
Szia Nikkie  láttam hogy ma olvastad a topicot, már vártam mikor írsz.  (Igenis anyám, remélem ez megfelel!  ) Olyan 23. Oldaltól kb. Hiei hosszú írásától.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 23:39:14 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1129 Dátum: 12 feb 21, 23:42:12 » |
|
Mi is felel meg nekem Mini?  (jajj ez a memória... lehet az öreganyaságommal jár  ) Sabaku-chan látom, hogy itt lézengsz! Menj aludni, a kislányoknak ilyenkor már aludni kell, főleg ha világuralomra akarnak törni. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 23:43:10 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #1130 Dátum: 12 feb 21, 23:43:50 » |
|
Öreg vagy én meg fáradok, nem a legjobb combo.  őő nem emlékszem.  Sabaku mindig modja hogy megy aludni közben SUNYI-ban olvasgat minket. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 23:45:02 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1131 Dátum: 12 feb 21, 23:50:04 » |
|
Az jó.  Mert nem neveled elég szigorúan. hanii bezzeg már rég alukál.  (remélem  ) És sunyulni se szokott. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #1132 Dátum: 12 feb 21, 23:52:44 » |
|
Én nevelem,naz apja hanyagolja szegényt ezért is vette el gayman-t... Apakomplexus -.-' egy ilyen fiúval akarja a figyelmét magára vonni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1133 Dátum: 12 feb 21, 23:54:02 » |
|
Nahát mit találtam, a mi kis Atlaszunk a háremhölgyek társaságában. Nem is tudom, hogy ki merjem-e rakni.  Nahát már vártam, hogy mitől lesz az én hibám. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #1134 Dátum: 12 feb 21, 23:55:41 » |
|
A tény az tény, nem tehetünk ellene semmit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1135 Dátum: 12 feb 21, 23:56:39 » |
|
Természetes, hogy a te hibád heo. Hanyagolod a családod.  Mit találtál?  Ja vááááááááááááárj... szerintem tudom (leesett az Atlasz dolog)  Én topicban találtad nem? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1136 Dátum: 12 feb 21, 23:58:06 » |
|
Ott ott, rég láttam utoljára az biztos, de még mindig üt. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1137 Dátum: 12 feb 22, 00:00:28 » |
|
Jaja tök poén kis kép.  Hehe. Ugye Niki? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #1138 Dátum: 12 feb 22, 00:00:59 » |
|
Én nem emlékszem.  Miről van szó? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1139 Dátum: 12 feb 22, 00:01:40 » |
|
Hát te én és Atlasz(lásd 1. hsz) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|