M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1080 Dátum: 12 feb 21, 22:08:58 » |
|
Ja, így már értem. *-*
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1081 Dátum: 12 feb 21, 22:11:19 » |
|
Amúgy GepgurU-nak se tetszik a neve, neki is túl hosszú.. Kitalálok valamit, oké? Mondj valami ismertetőjelet magadról, vagy a nevedet, és olyat kitalálok..
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #1082 Dátum: 12 feb 21, 22:13:18 » |
|
A nevem Gábor. A nagy u a végén baleset volt. És eredetileg gépguru volt csak eldeformálódott, hogy internes legyen. Nem egyszer éreztem magam pcguru minicopynak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 22:14:44 írta GepgurU »
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1083 Dátum: 12 feb 21, 22:13:22 » |
|
Amúgy Aes te nem akarsz csatlakozni? Én csak kívülről figyellek titeket, isteni magasságokból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1084 Dátum: 12 feb 21, 22:15:03 » |
|
Isteni? Cöh... maximum angyali szerk: lásd kicsiny vallásunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 22:16:46 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1085 Dátum: 12 feb 21, 22:16:06 » |
|
Ül egy felhőn és osztja a bann-okat. Most meg elképzeltem.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1086 Dátum: 12 feb 21, 22:16:28 » |
|
Mármint ki tartja a kamerát? Ha jól emlékszem apukám volt az. (nem heo xD)
Oda is verne, ha én fényképeztem volna. Én csak kívülről figyellek titeket, isteni magasságokból. Csak röhögni jár be, a kis sunyi.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1087 Dátum: 12 feb 21, 22:18:29 » |
|
tényleg, pokol angyala.... amilyen zenéket úgy is hallagt: ül a felhőn, bőrdzsekiben, osztja a bannt,és közben talán Lordit vagy Manowart hallgat...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1088 Dátum: 12 feb 21, 22:19:42 » |
|
Aes te kukkoló... De jó szemed lehet, ha az isteni magasságokból lelátsz a démonfészekbe. Lol Sabaku durva lenne A hardcore angyal
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1089 Dátum: 12 feb 21, 22:21:12 » |
|
Kár, pedig lehetnél a tanítványom. (Neem nem, de tök jó lenne, ha te is családtag lennél *.* ) Akkor a pcgabi az mennyire felelne meg neked?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1090 Dátum: 12 feb 21, 22:22:32 » |
|
PcGabi... nekem megfelel. Azért jobb, mint a Cuba az iskolában. Azt se tudják mit jelent, de rám tapadt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1091 Dátum: 12 feb 21, 22:24:05 » |
|
A Tsuba az a Katana keresztvasa.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1092 Dátum: 12 feb 21, 22:24:46 » |
|
Na valaki legalább tudja. Ez jólesett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1093 Dátum: 12 feb 21, 22:24:56 » |
|
Cuba egy ország xD érdekes osztálytársaid lehetnek, hallod-e heo:mimimi? o.O ez hogy jön ide? lemaradtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1094 Dátum: 12 feb 21, 22:26:49 » |
|
Lányom, nem olvasol eleget, hát mire tanít a fegyvermániás férjed?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|