Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #915 Dátum: 12 feb 21, 18:33:49 » |
|
Nem, másnak jobbak az ötletei. És igen, tudom, hogy olyan beütése volt...
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #916 Dátum: 12 feb 21, 18:35:18 » |
|
Én biztos nem csinálok címert, ez a te feladatot Zizi Elég nekem a családfa. Én csak megnéztem milyenek rajta azok a démonizék. Meg mivel nem lehet jó démonokat találni, felvetettem a démon szárnyas ötletet. Szerintem használd fel mások ötleteit hozzá és akkor mindenkinek jó lesz Lady Sevanna nem akarok Trónok Harca style-t ezért akarok elválni tőled. De csak a topic családfájában, amúgy ikrek maradunk mindörökké! Nem veszi el a lányodat Rikan. Én tegnap ezt már lebeszéltem Lille-sannal. Engem senki se jelöl be fb-n. (nem mintha annyit fb-znék. )
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #917 Dátum: 12 feb 21, 18:37:24 » |
|
Onee-chan már le is írta amit akartam a címerrel kapcsolatban. Amúgy nem témába vágó de ha gondoljátok rajzolok valami olyan képet amin mindenki rajta van (aki rajta akar lenni. Csak úgy poénból. De akkor kellenek képek amik alapján le tudlak rajzolni titeket, persze nem rólatok hanem esetleg valami anime szereplőről stb. ) És ha már ilyen cépen adtatok beceneveket tessék használni is őket.*-*
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #918 Dátum: 12 feb 21, 18:38:23 » |
|
Engem sem Ritli, nekem egy ismerősöm sincs innen. (bár nem is vagyok egy ismerős vadász) Seva, most ellent mondok férjemnek, ugyan is múltkor is így hívtál, és nagyon örültem neki. Rikan, nekem tetszik az ötlet. O.O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 18:42:51 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #919 Dátum: 12 feb 21, 18:39:51 » |
|
oké Riku ^^ sensei: szerintem azért mert 2 millió találat van a Ritára, de hogy melyik vagy te az rejtély Zizi: jajj azok a pontpontpontok haragszol rám?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #920 Dátum: 12 feb 21, 18:42:36 » |
|
A kaposvári Ritákra kell rákeresni, ott már csak 2000 találat lesz Vagy Sevanna ismerősei között (amúgy fb-s nevemben is benne van a Ritli xD)
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #921 Dátum: 12 feb 21, 18:47:09 » |
|
elkaptalak sensei ^^ nem is volt olyan nehéz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #922 Dátum: 12 feb 21, 18:47:17 » |
|
Riki nekem is bejön az ötlet.^^ Amúgy Aes te nem akarsz csatlakozni? Anyu én bejelölnélek, ha lenne fészem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #923 Dátum: 12 feb 21, 18:49:44 » |
|
Ahogy elnézem, vannak ám itt érdekes témák Megéri követni ezt a topicot. Néha jókat derülök, ami ma asszem nagyon rám fér. Bár csatlakozni még nem csatlakozhatok, de remélem nem bánjátok, ha netán néha beleszólok egy-két témába. Mint most... Rikan: Te elég jól rajzolsz, szóval biztos jól nézne ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #924 Dátum: 12 feb 21, 18:51:15 » |
|
Szerintem csatlakozhatsz mert már nem a 10 nap a feltétel hanem : "A családhoz csak az csatlakozhat, aki előzőleg valamelyik tagot felkérte szülőnek vagy mesternek és a kiszemelt igenlő választ adott, valamint, ha beházasodik, ebben az esetben a kiszemelt párnak és annak szüleinek kell igenlő választ adnia!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #925 Dátum: 12 feb 21, 18:52:13 » |
|
miért nem csatlakozol? :'( meg már előtte sem volt alap a 10 nap, ha valaki befogadott ^^ szerk: és ha már beceneveknél tartunk, akkor engem kéretik Hell-channak szólítani, de haniinak kötelező
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 18:53:10 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #926 Dátum: 12 feb 21, 18:52:59 » |
|
Te jó ég egy szarvasember! És a jányom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #927 Dátum: 12 feb 21, 18:54:08 » |
|
Jaaj. Hát azt hiszem kimaradt nekem pár oldal, és nem figyelek eléggé. De nem baj, majd talán megkérdek valakit, hogy befogad-e, vagy.. vagy hasonló. Addig nézelődök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #928 Dátum: 12 feb 21, 18:54:59 » |
|
na azon 0 életkedvem van próbálj vidámabbra képzelni sensei
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #929 Dátum: 12 feb 21, 18:55:42 » |
|
CrazyCat nem bánod, ha téged is elnevezlek? Hosszú nekem a neved. Mondjuk.. simán a Cat nem jó? Hmm csatlakozz már te is. :33
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|