Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1035 Dátum: 12 feb 21, 21:25:06 » |
|
Ja Flexee, már félig kiszíneztem amikor Riku beírta, hogy csinálja. Szóval felhagytam a dologgal. hanii a lányom még jó, hogy szexi. Örökölte az édesanyja adottságait
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1036 Dátum: 12 feb 21, 21:26:11 » |
|
bocsi sensei nem akartam plusz problémát okozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1037 Dátum: 12 feb 21, 21:27:18 » |
|
Nem a te hibád drága tanítványom, hanem a büdös kölök unokámé Kap majd a nádpálcával a seggére
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1038 Dátum: 12 feb 21, 21:27:37 » |
|
Visszatértem... Vajon én is örököltem egynéhány tulajdonságot anyámtól/apámtól?
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1039 Dátum: 12 feb 21, 21:28:10 » |
|
Megérte berakni ezt az aláírást. Tetszik mindenkinek, akinek kell. Rikan, te meg hamarosan kapsz majd rólam képet. Nem baj ha animés lesz, sőt, legyen is olyan! Ööö... az a hamarosan mondjuk nem most lesz, inkább mondjuk úgy, hogy még ezen a héten. Meg nem egyet kapsz... olyan sok arcom és nézetem van, hogy mindig más, szóval 2-3 képről összemixelhetsz majd engem. (Érezd a kivételt, hogy láthatsz rólam képet... ezért ellenszolgáltatást kérek majd )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1040 Dátum: 12 feb 21, 21:30:30 » |
|
Juj anyu. :3 Én mindig tudtam, hogy te is szexi vagy. Cicc, és nekünk miért nem mutatsz képet? Most csalódtam benned.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1041 Dátum: 12 feb 21, 21:30:54 » |
|
Riku-nee, nagyon-nagyon köszi az aláírásos képet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1042 Dátum: 12 feb 21, 21:33:35 » |
|
Black Rock Shooter, de meglepő. Egyébként azt ugye tudjátok, hogy 4 nap alatt 70 oldalt írtunk?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1043 Dátum: 12 feb 21, 21:34:19 » |
|
Nem baj, apa, legalább elvagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1044 Dátum: 12 feb 21, 21:37:29 » |
|
Hum. A végén még itt is kaptok képet. Először nézzetek meg anime-stílusban, ha ott szexi vagyok, akkor kaptok valós énemről is fotót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1045 Dátum: 12 feb 21, 21:38:11 » |
|
Szeretnénk kapni, Cicc-chan. Már várjuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1046 Dátum: 12 feb 21, 21:39:06 » |
|
Ne bánts Mami, jó kis unoka leszek, és minden nap viszek csokit meg kakaót meg mindent, csak ne seggelj el.T_T Apa én úgyis el fogom BRS-íteni a fórumot, muhaha! Valahol már elértem, hogy minden modi képe Misaka legyen egy hétig. Cicc: Oké, megtisztelve érzem magam, de tényleg.*-* És tessék még küldözgetni a képeket, jó sokan rajta kell, hogy legyünk a rajzon.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1047 Dátum: 12 feb 21, 21:40:55 » |
|
Tényleg Cicc csatlakozz már a családhoz. Csak itt írogatsz és még nem is vagy tag.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1048 Dátum: 12 feb 21, 21:42:22 » |
|
Black Rock Shooter, de meglepő. Egyébként azt ugye tudjátok, hogy 4 nap alatt 70 oldalt írtunk? jéé ezt nem is néztem most a hszed miatt ránéztem a hozzászólás számomra legutóbb még 1780 körül volt ez ijesztő rossz hatással vagytok rám Riku kun: remélem majd 2 héten belül meglesz a kép ^^ már úgy szeretném magam látni na de megy az Alien sziasztok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1049 Dátum: 12 feb 21, 21:42:52 » |
|
Riku-nee, én küldjek magamról képet privátban? (én nem lenni valami szép...) Szia, Flexee-chan!^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|