CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1020 Dátum: 12 feb 21, 20:55:34 » |
|
Először ahogy néztem, a tied 288 pixel magas volt.  Bár lehet, nálam húzta szét az oldal. De az enyém 170!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1021 Dátum: 12 feb 21, 20:58:49 » |
|
Akkor neked is tetszik a Cicc név?  Ui.: 69. oldal. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1022 Dátum: 12 feb 21, 21:00:46 » |
|
Úristen Cicc, le kell mentenem az aládat.*-* Ejj ez a 69 komolyan kísért engem. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1023 Dátum: 12 feb 21, 21:04:12 » |
|
Mivan Riku nem tudsz ellenállni ennek a számnak? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1024 Dátum: 12 feb 21, 21:04:42 » |
|
Valaki nem tudna egy jó aláírásképet belinkelni?  Csak mert kéne egy új... 
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1025 Dátum: 12 feb 21, 21:06:30 » |
|
Nekem tetszik a Cicc S ugye Rikan, milyen állat *-* Bár nem tudom megcsinálni azt aláírásnak, amit szeretnék. Legalábbis a képet nem tudom kirakni, úgy látszik csak a link fog kikerülni Mavis alá. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1026 Dátum: 12 feb 21, 21:08:48 » |
|
ciiiii cicicicc gyere Cicc  ez érdekes lesz x3 viszont nagyon kawaii  amúgy szerintem én maradok a Flexee-nél  bár már felmerült a Flexee-S és a Flee-XeS is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1027 Dátum: 12 feb 21, 21:11:38 » |
|
Azért én még hívhatlak Flexinek, ugye?  Cicc: Nagyon üt.*-* És, hogy akartad, hogy ennyire lehetetlen?  hanii: Mondja ezt a szexi goblin, aki kikérte magának, hogy ő szexi.  És akkor én nem tudok ellenállni a 69-nek. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1028 Dátum: 12 feb 21, 21:12:47 » |
|
Hééhéhé én nem kértem ki magamnak, hogy szexi vagyok, csupán annyit mondtam, hogy legyen szexin ábrázolva a goblin, aki engem képvisel.  Nem ugyanaz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1029 Dátum: 12 feb 21, 21:13:15 » |
|
Egy másik ikont (LoL) Mavis mellé. De egyrészt nem fért be, lecsúszott alá, másrészt valószínűleg nagyon csúnya lett volna.  De most már így is jó. ^w^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1030 Dátum: 12 feb 21, 21:18:33 » |
|
Ne kamuzz hanii, én vagyok a fiú, tudom, hogy azzal a kijelentéssel is jeleket akartál küldeni nekem, hogy... jajj, ez nem a hentai topik.  Cicc most tényleg szerelmes vagyok ebbe a képbe. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1031 Dátum: 12 feb 21, 21:19:29 » |
|
Én most megyek fürdeni, majd jövök. (kb. 5 perc) Addig is sziasztok!^^
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1032 Dátum: 12 feb 21, 21:19:41 » |
|
Riku: a Flexee (vagy Flexi  ) az alap, ezen nem szívesen módosítok, csak ezek is felmerültek bennem, de inkább játék regisztrációkhoz tartogatom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1033 Dátum: 12 feb 21, 21:20:54 » |
|
Milyen jelekről beszélsz te cicafiú?  Höhö, a Flexit is én mondtam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1034 Dátum: 12 feb 21, 21:21:19 » |
|
Flexee a szarvas, kinek szarva úgy vág, mint a flex. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|