CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #975 Dátum: 12 feb 21, 19:58:26 » |
|
Még mindig nem talált.  Tényleg olvassátok el Rikan hozzászólását, hasznosat írt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #976 Dátum: 12 feb 21, 20:00:12 » |
|
Flexi nem feltétlen magadról kell mutatni te lüke.  Ahogy szívesen elnéznéd magad a rajzon. Oké anya, küld amikor időd engedi.  Ketcsán (kínomba nem jutott más eszembe  ) ha téged nem zavar, hogy animés stílusú lesz, akkor küldhetsz és rajta leszel te is.^^ Meg ha már ilyen hasznosat írtam akkor nekem megsúghatod, hogy mi a neved. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #977 Dátum: 12 feb 21, 20:02:50 » |
|
akkor kérek a háttérbe (szigotúan a háttérbe) egy szarvas, ami ha lehet fekszik  én így szeretném magamat látni  ja és aludjon és legyenek kicsi "Z" betűk is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #978 Dátum: 12 feb 21, 20:06:07 » |
|
Nekem is mondd meg, úgy nem tudok nevet kitalálni, ha nem mondod meg.  Kati? Zita? Éva? Sári? Virág? Vivi? Klau? Jaj, most soroljam fel az egész naptárt? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #979 Dátum: 12 feb 21, 20:06:23 » |
|
Na köszi heo, korábban még azt írtad hogy figyelni akarsz a gyerekeidre, most meg lepattintod őket.
Mondtam, hogy én ehhez nem értek, eddig egy embernek segítettem ilyesmiben, de sírás lett a vége. heo sama, a tanítványodnak azért tudsz segíteni?  Persze legyél CrazyMiciMcMagdi.  Minagi-okaa: Hát igan, én is a mostni felé hajlok inkább ^^ na meg Hiei-senseitől kaptam  és ha neked is meg a kisöcsémnek is ez tetszik, akkor legyen úgy^^ a színt majd mindjárt eldöntöm.betűtípust is el lehet, apa?  és a zenék tetszettek? :'D A Skillet számot ismertem meg a Paramore-t és a Nickelblack-et is, a többit még nem volt időm meghallgatni. Majd holnap írok úgy is a topicba, heo-nak is elkezdtem, de rájöttem hogy holnapra hagyom, mert ehez lusta vagyok most. >_< (úgy hogy tessék holnapig várni.  ) Szerintem én is holnapra halasztom.  CrazyCat, esetleg Krisztina?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #980 Dátum: 12 feb 21, 20:07:18 » |
|
http://kepfeltoltes.hu/120221/69362559n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pngFlexee chanom mit találtam ujujujujuj!  Na már én is keresem a képet. Hihih. Heo köszi a tippet...  Ááá valami miatt blokkolja. Szerk.: link javítva!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 20:10:51 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #981 Dátum: 12 feb 21, 20:08:04 » |
|
A-am.  Sőt, egyik nevet sem szeretem a felsoroltak közül, egyenesen utálom mindet.  Kivétel talán a Krisztina. Segítek: Medve. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #982 Dátum: 12 feb 21, 20:08:55 » |
|
Jó hallani az egyhangú véleményeket xD Toosan, te mit szólsz? (és baa-chan,minagi ha vagytok  ) Alvilágos cuccra szavazok unokám. Bocsi a családfánkkal vesződtam. heo! Téged szólítalak! Villámképlinkelés támadás! http://imagerz.com/QEBDXUtvAwMHUlpLRwVRTöbb dolgot módosítottam, úgyhogy légyszi nézzétek meg nem e rontottam el valamit.  Miért írtok ennyit mikor nem figyelek???  Rikan, pü-ben küldök majd instrukciókat a portrémhoz.  Uhh a jányomnak akartam még mondani valamit de elfelejtettem. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #983 Dátum: 12 feb 21, 20:10:27 » |
|
Orsolya lennél? Nade hoyg kitaláltam, mi? Csak egy tippem volt, és ki a király?  Melyiknek mami? Egyébként tetszenek a változtatások
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 20:11:28 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #984 Dátum: 12 feb 21, 20:11:14 » |
|
Mercédesz.  Vagy nem tudom, a Medvéről csak saját magam jutok eszembe.  Zizi: Mér, a CrazyMiciMcMagdi olyan jól hangzik. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #985 Dátum: 12 feb 21, 20:11:39 » |
|
Minaginál a pont.  Bizony hogy az vagyok. Bár néha más nevet kívánok magamnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #986 Dátum: 12 feb 21, 20:12:23 » |
|
ááá ez baromi cukiiii  ezt nagyon szívesen betenném avának, kár, hogy nem színes  de azért beteszem, közben lehet valaki ki is színezi ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #987 Dátum: 12 feb 21, 20:13:52 » |
|
Orsolya.. Ú, ezt sose találtam volna ki. Mit szólnál a... Cicorsi?  Anyuuu, a mi családunk milyen népes. *o* Sevanéni, bele kellene húznotok. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #988 Dátum: 12 feb 21, 20:14:58 » |
|
Én is azt nézem, a bal oldal olyan zsufi... valakinek meg kell halnia.  ... nem, mindenkit szeretek! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #989 Dátum: 12 feb 21, 20:15:52 » |
|
CrazyCat legyen Cicó.  Flexee örülök, hogy tetszik!  Rikan! Szerintem rajzold őt olyannak.  Én viszont most megyek, majd holnap leszek! hali!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|