Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #960 Dátum: 12 feb 21, 19:40:26 » |
|
zizi: jaaa... de akkor már neko xD Minagi-okaa: Hát igan, én is a mostni felé hajlok inkább ^^ na meg Hiei-senseitől kaptam  és ha neked is meg a kisöcsémnek is ez tetszik, akkor legyen úgy^^ a színt majd mindjárt eldöntöm.betűtípust is el lehet, apa?  és a zenék tetszettek? :'D crazycat: nekem is meglett végül a Hellchan x3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 19:41:28 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #961 Dátum: 12 feb 21, 19:41:09 » |
|
szerintem Katze mit Kowka mellesleg már 10 avám van Igirisuról, na de átmegyek az APH témába sztem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #962 Dátum: 12 feb 21, 19:42:23 » |
|
Hmm segíts egy kicsit, mivel kapcsolatban szeretnél magadnak nevet? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #963 Dátum: 12 feb 21, 19:44:06 » |
|
Majd holnap írok úgy is a topicba, heo-nak is elkezdtem, de rájöttem hogy holnapra hagyom, mert ehez lusta vagyok most. >_< (úgy hogy tessék holnapig várni.  ) Legyél Ciculi? >_< Vagy... "Miumiújság, itt a cicuskád..." 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #964 Dátum: 12 feb 21, 19:45:32 » |
|
Macskááák... *____* De igazából, ha olyan, össze is mixelhetünk nekem egy nevet.  Tehát a macskából, Tabuból, és az igazi nevemből. De mi a nevem?  Egyszer már azt hiszem leírtam a fórumon, régebben, a duma topicban... a szemfülesek meg kitalálhatják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #965 Dátum: 12 feb 21, 19:48:32 » |
|
Szerintem a neved Ábrahám Franciska. Biztos, hogy az.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #966 Dátum: 12 feb 21, 19:50:15 » |
|
Most belegondoltam, hogy Riku életem első normális becézése.:3 (Családban meg suliban is Medvének hívnak a legtöbben. Meg Kismackószelet-nek.  ) Oké, majd produkálok valami haniisat.  Pedig az avatárod alapján tök jó lett volna.  Valamiért annyira emlékeztet Strength-re a BRS-ből. Ennyire nem akartok rajta lenni a rajzon?  Eddig 3 főből áll. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #967 Dátum: 12 feb 21, 19:52:05 » |
|
Rikan, ha gondolod odabiggyeszthetsz egy szarvast a háttérbe  csakmert magamról nem tudok képet mutatni. mmint olyat ami még nekem is tetszik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #968 Dátum: 12 feb 21, 19:52:32 » |
|
Honnan tudtad, Sabaku.  Így oda a móka... Rikan, ha én beleférek neked, akkor küldhetek képet, amiről lerajzolhatsz.  De akkor már magamról küldök, ha: nem sül ki a szemed (valahogy oldd meg); eme információt nem adod tovább senkinek; egyéb szerzői jogok.  Meg, ha nem macerás neked emberről rajzolni. Segítség amúgy a nevemhez, hogy Rikan hozzászólásából két szó sokat segíthet nektek. (Tiszta barkóba)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #969 Dátum: 12 feb 21, 19:53:11 » |
|
Áhh hogy a kutya nyalna meg nem tudom az igazi neved.  Dee ha összemixelünk egy nevet, akkor az megint olyan hosszú lesz, mint a CrazyCat. xD De legyen, ahogy szeretnéd. CaTabu?  Tényleg így hívnak? :O Akkor... Francica? =3 Hú köszi Riku-kun (Rikun xD )  Szeri <3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #970 Dátum: 12 feb 21, 19:53:19 » |
|
Rikan vasárnapig van időm... majd küldök, de ezen a gépen nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #971 Dátum: 12 feb 21, 19:55:00 » |
|
olyan egyértelmű Franciska-> Franciska->cika majd pedig cöcögés ééés -> cica majd ezt át angolba -> Cat A Fran meg egy újguineai szó ami őrültet jelent. ami angolul Crazy. olyan kézenfekvő, hogy bárki kitalálhatta volna a CrazyCatből 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #972 Dátum: 12 feb 21, 19:55:11 » |
|
Neeem, nem Franciskának hívnak. Pedig abból tényleg jó név lehetne így 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #973 Dátum: 12 feb 21, 19:56:13 » |
|
tényleg, nagynénim, van neked valami a zene témába ^^ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #974 Dátum: 12 feb 21, 19:56:46 » |
|
A csuda.  Mibe, hogy Lilla vagy? (Neem, biztos nem, csak ez most úgy jött. xd ) Akkor lehetne Cilla.  Nézem drága Hellchanom. =3 Ja most nem én nagynéni, bocsánat. x3 Nevezd meg konkrétabban legközelebb. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 19:57:46 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
|