Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #885 Dátum: 12 feb 21, 17:54:37 » |
|
Hmm. Sensei mondd el mi hibádzik, és kijavítom. ^^ Vagyis inkább annyi támpontot adj, hogy mi a jó, és mi nem.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #886 Dátum: 12 feb 21, 17:55:11 » |
|
Most kivételesen nem neked találtam ki neveket, hanem a bátyusodnak. De még neked is találgathatok. Szilvi.. Szilvee xD A Szivihez mit szólsz? <3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #887 Dátum: 12 feb 21, 17:55:49 » |
|
az angyalok nekem sem jönnek be, de a szarvas igen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #888 Dátum: 12 feb 21, 18:01:08 » |
|
Mi van, föl akarsz szedni? hát amilyen szexi démon vagyok... figyelj, ezeknek szólíthatsz: ~Sabaku. mert ez a nicknevem, és sivatagot jelent ~Akaame. mert majdnem ez lett a nicknevem. meg vörös esőt jelent.. ~Mi(on)-chan. higurashi no nak koro ni. és mert a karaktere démont jelent. Bár ez inkább a Minagi névre hasonlít xD ~valami jól hangó név ami szinoníma a gonoszra/ördögre/démonra. mint pl a Sabaku ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 18:03:38 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #889 Dátum: 12 feb 21, 18:03:29 » |
|
Lehetne az angyalok helyén valami ilyesmi talán: Jajj de rohadtul irrátló nem találok olyan képet amilyet szeretnék. Homok-chan
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #890 Dátum: 12 feb 21, 18:03:55 » |
|
Hmm. Sensei mondd el mi hibádzik, és kijavítom. ^^ Vagyis inkább annyi támpontot adj, hogy mi a jó, és mi nem.
A szarvas (Bár csak jobb lenne egy oroszlán) meg a tomoe tetszik, de a babér szarv eléggé fura, az angyalokról már leírtam a problémámat. Mondjuk, ha lenne egy felséges hímoroszlán akinek a feje tetején lenne a tomoe és éppen pazma szerű lángok borítanák az eléggé jól tudna kinézni, de igazából a szarvas is jó.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #891 Dátum: 12 feb 21, 18:05:07 » |
|
A Mini-chan és még egy titkos név csak és kizárólag nekem van fenntartva. Szóval azt el is lehet felejteni vagy büntetés lesz a vége. Oh elnézést. Csak te szólíthatsz így kicsi férjem. Minagi: de nem fogszabályzáson voltah, hanem fogorvosnál xD számát én sem tudom, de ha majd megjön apám, aki tudja, akkor elküldöm PÜ-ben ^^
Basszus, akkor már értem miért nem félsz a sima fogorvosodtól. >_< És köszi, várom... félek felhívni őket, 1 hónapja nem voltam. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #892 Dátum: 12 feb 21, 18:05:30 » |
|
Anyu épp erre gondoltam.XDD Neem nem, nem hívlak így. Öhm.. aminek köze van a démonhoz/ördöghöz? Hellchan megfelel? A többi mind olyan hosszú, amiket leírtál.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #893 Dátum: 12 feb 21, 18:06:18 » |
|
Akkor majd még dolgozok rajta! De nem ma! xD Most lusta vagyok. Waru chan? loll. így foglak hívni! Ritli: pont ez a baj! csak angyalokról van jó kép! a gugli nem szereti a démonokat. xD heo: Hímoroszlán fején egy lángoló tomoe? hmm... elég fura elképzelés. Majd többfélét készítek és kiválasztjátok melyik legyen.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #894 Dátum: 12 feb 21, 18:06:43 » |
|
heo taicho: mi az hogy a szarvas is jó?? ez a legtökéletesebb állat egy ilyen pozícióra! vigyázz mert a végén elszököm tőled X"D Sensei: szerintem nagyon jó képet találtál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #895 Dátum: 12 feb 21, 18:08:34 » |
|
A Hell-chan nagyon tetszik *---* látod nénikém, tudsz te ha nagyon akasz ezennel engedélyezem, mi több, parancsba adom, hogy így szólíts :'D baa-chan: nekem is tetszik a kép
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 18:09:24 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #896 Dátum: 12 feb 21, 18:08:54 » |
|
Hát Flexee ez volt a letrűrhetőbb az eddig 432472938 képből amit átnéztem Ha meg találok is jót, nem olyan pózban van rajta a bigyó, mint ami jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #897 Dátum: 12 feb 21, 18:11:52 » |
|
heo: Hímoroszlán fején egy lángoló tomoe? hmm... elég fura elképzelés. Majd többfélét készítek és kiválasztjátok melyik legyen.
A képzeletemben jól néz ki, kivitelezve nem tudom milyen lesz. heo taicho: mi az hogy a szarvas is jó?? ez a legtökéletesebb állat egy ilyen pozícióra! vigyázz mert a végén elszököm tőled X"D
Ez a veszély nem fenyeget, de azért egy oroszlán, akkor is menőbb, mint egy szarvas.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #898 Dátum: 12 feb 21, 18:12:34 » |
|
no igen. lesz címer himnusz... én kitartok amellett, hogy egy jó név is kell x/ a téma címe nem épp megnyerő *heo, én komolyan elszököm tőled! hacsak nem szívod vissza mellesleg valaki igazán kinyithatná a karámomat... ki akarok menni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 18:13:14 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #899 Dátum: 12 feb 21, 18:15:07 » |
|
Víí, végre, megvan a tökéletes név! Amúgy nekem is nagyon bejön a kép, ügyesen választottál, büszke vagyok rád, anya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|