Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #870 Dátum: 12 feb 21, 17:16:38 » |
|
Belőlem is legyen már rajta valami azon a címeren.  Mondjuk lángoljon a szarvas bal szeme szivárvány színűen.:3 A Rikan-t hogy lehet becézni? 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #871 Dátum: 12 feb 21, 17:24:05 » |
|
A Rikant? Rikikécske.  Minagi, nekünk vannak ilyen díszeink.  Nekem is először az jutott eszembe, de az összkép más.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #872 Dátum: 12 feb 21, 17:27:04 » |
|
Jah az arany angyal talán kicsit túlzás, de jobb mint a semmi :3 Lehetne helyette két démonherceg  Én szeretem a pónikat.  A rózsaszíneket, meg szivárványosakat. :3 http://www.youtube.com/watch?v=VTlGYS6rAfA
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #873 Dátum: 12 feb 21, 17:28:44 » |
|
Ááá! Ritli ezt folytassuk a vita topicba!  Ugyanis én is már kezdek kiégni ezektől a cefet ***** póniktól.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #874 Dátum: 12 feb 21, 17:30:31 » |
|
Húú nagyon tuttifrutti lett a címer. Amúgy nekem is karácsonyias érzésem támad tőle, de no problem.  Rikan? Hmm.. Riri, Riki, Rí, Rikus, Rikó, Rigó.. soroljam még?  Nővérkém nem mondod hogy a Putrit befogadtad tanítványodnak? O.o 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #875 Dátum: 12 feb 21, 17:33:05 » |
|
nekem a Riku jön be  Ritli sensei: alap  nekem nincs bajom a pónikkal, csak ha fél órán túl beszélgetnek róla  főleg a szivárványosok  szóval ez van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #876 Dátum: 12 feb 21, 17:39:04 » |
|
Nem szoktam órákat beszélgetni róla, akkora fan én se vagyok  Csak komálom őket, meg láttam az újféle my little pony néhány részét (ja és Rainbow Dash volt az előző avámon/alámon)  De abbahagyom mielőtt Zizi szétlövi a fejét egy karabéllyal miattam.  Ami Riki. Szerintem. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #877 Dátum: 12 feb 21, 17:43:06 » |
|
Ritli: Le van fosva, hogy a mesterem anyósa vagy. Téged foglak lelőni!  ... Na, jó csak vicceltem.  A Riku és a Riki nekem is tetszik. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 17:43:56 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #878 Dátum: 12 feb 21, 17:44:46 » |
|
pedig van egy aka tertra syv vagy micsodád 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #879 Dátum: 12 feb 21, 17:46:25 » |
|
Zizi azt hiszed fog rajtam a fegyver? Te olyan mókás kislány vagy. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #880 Dátum: 12 feb 21, 17:47:51 » |
|
Minagi: de nem fogszabályzáson voltah, hanem fogorvosnál xD számát én sem tudom, de ha majd megjön apám, aki tudja, akkor elküldöm PÜ-ben ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #881 Dátum: 12 feb 21, 17:48:52 » |
|
Na, visszatértem, kezdem is. Látom közben lett itt egy címer, nem is tudom, hogy mit szóljak hozzá. Legjobb, ha elmondom az őszinte véleményem. Szerintem giccses és hiányolom róla a démont és vagy démon szárnyú angyalt farokkal. Lényeg a lényeg, hogy egyelőre nem teszem ki, akinek ellenvetése van ezzel kapcsolatban az kifejtheti nekem P.Ü.-ben. Ha elég sok ilyet kapok, akkor talán meggondolom magam. A Mini-chan és még egy titkos név csak és kizárólag nekem van fenntartva.  Szóval azt el is lehet felejteni vagy büntetés lesz a vége.  
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #882 Dátum: 12 feb 21, 17:49:56 » |
|
Minagi: de nem fogszabályzáson voltah, hanem fogorvosnál xD
Voltah? Te tényleg a fogorvostól jöttél. xDD Tudtam én, hogy jó beceneveket adok.  Az a gáz, Zizikém, hogy anyucin nem fog a fegyver, tudod, ez egy démoni család. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #883 Dátum: 12 feb 21, 17:50:58 » |
|
Az AK-tetra-syv egy különleges Ak-47 ami Amaterasus tűzgolyókat lő ki magából.  Egyébként azért nem bántalak, mert Hiei kinyírna.  Egyébként mivel démon vagy ezért te el tudnád oltani a tüzet. Már ha gyorsabb vagy, mielőtt elégsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #884 Dátum: 12 feb 21, 17:52:16 » |
|
az alapcímer jó, de az aranyangyalok... x( Démont, sátánt, ördögöt ide! hanii: miért most mi a legújabb? (úgy sem hallgatok rá... xD)
zizi: ebben a családban ha meggyújtasz valakit, akkor a tűz ég el, nem mi xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|