Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #675 Dátum: 12 feb 20, 19:26:19 » |
|
Már írtam Baa-channak ^^ köszi nagynénim, és neked is flexee ^^ apjuk, te meg tedd ki a családot az aláírásodba, anyósostul ha ez Toosan akarata zizi: az ukránok mind maffiózók,tehát ha ott él, nincs is más választás xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #676 Dátum: 12 feb 20, 19:30:28 » |
|
Szívesen. És mikor lesz gyerek is? ;D Már csak én vagyok hajadon. Nem is baj, nem állok készen egy család fenntartására, főleg mert az öreg szülőkkel is törődnie kell valakinek.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #677 Dátum: 12 feb 20, 19:32:26 » |
|
Hieivel törődni? pátyolgatni próbálod, megver a járókerettel, vagy életrekelti,és ráduszítja a műfogsorát
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #678 Dátum: 12 feb 20, 19:33:03 » |
|
Tévedsz sógornőm, még az én pici lányom is hajadon, név szerint M. Bogi, szóval nem vagy egyedül. Mini-chan, ez nem édesség kérdése, annyira tetszik, hogy muszáj volt kiraknom, de azért köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #679 Dátum: 12 feb 20, 19:33:57 » |
|
Most, hogy nézegetem a családfát, rájöttem, hogy mátol lepapizhatom Hieit. Anyuka: Még szép, hogy jakuza vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #680 Dátum: 12 feb 20, 19:39:31 » |
|
Látod,milyen rokonságot kaptál velem xD Bár Hiei az csak mellékállásban nagyfater, főállásban mesterem és oktatóm ^^ már ha nem olvasod a témát kb. a 23 oldaltól kezdve xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #681 Dátum: 12 feb 20, 19:42:07 » |
|
Áh kedves unokahúgom, az a helyzet, hogy el kell az ilyet viselni, különben ki fizeti a gázszámlát?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #682 Dátum: 12 feb 20, 19:47:30 » |
|
hanii: neked meg keresztapád vagyok, végülis én neveztelek el goblinnak anno.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #683 Dátum: 12 feb 20, 19:48:55 » |
|
Hieivel törődni? pátyolgatni próbálod, megver a járókerettel, vagy életrekelti,és ráduszítja a műfogsorát Nem jársz messze az igazságtól, de túl jó indulatú gondolataid vannakxD Lehet egyszerűen csak lelőlekxD Ki tudja?:O Nem amúgy én nem bántok senkit. Seva adott a varázsfűből és most szeretet és béke vanxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #684 Dátum: 12 feb 20, 19:50:28 » |
|
Tévedsz sógornőm, még az én pici lányom is hajadon, név szerint M. Bogi, szóval nem vagy egyedül.
Remélem úgy is marad, nem szeretném a másik lányomat is elveszíteni rögtön. Fiatal vagyok még ehez. gman: Nem félemlítesz meg ezzel, szicíliai vér csörgedezik feleségedben általam, így neki is van egy öröksége. Seva: Köszönöm hogy adtál Hieinek varázsfüvet. Mindig lehet a nénikémre számítani... etéren.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 19:53:09 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #685 Dátum: 12 feb 20, 19:54:35 » |
|
Hiei: igazság szerint nem erre gondoltam de a kiskorúan nagy aránya miatt (mint én), csak annyit súgok meg, hogy szerepelt benne egy köteg szögesdrót, és számszeríj, egy orchidea, egy my little póni, egy áram nélküli villamosszék, egy vasszűz, Lyserg, Bieber és egy plüsspanda:D Ja, és te esetedben ki tudja,mit vált ki a csodaszer.. apropó, fű. Seva, én miért nem kaptam? x( Kaasan: azért téged még mindig szertelek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #686 Dátum: 12 feb 20, 19:59:10 » |
|
Keresztapám? Biztos. Nem értek ehhez. xD De végülis olyantéren tényleg igaz, hogy te kereszteltél el goblinnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #687 Dátum: 12 feb 20, 20:00:54 » |
|
Valaki akar takarítónőt? Én vagyok Magdi Anyus! xD Nekem nincs semmim, csak mesterem, és tiszteletbeli féltestvérem. Tényleg! Itt szinte csak ők tudják a keresztnevem. xD
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #688 Dátum: 12 feb 20, 20:01:34 » |
|
kicsiknek nem jár varázsfű ennyire ne akarj már felnőni Zizi, sajnos nem lehetek a féltestvéred olvastad a püt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #689 Dátum: 12 feb 20, 20:03:21 » |
|
ha már goblin: avád honnan van? *o* mert tök jó, nézem is már egy ideje zizi: miért, nekem ki tudja? xD am hogy hívnak? flexee: jóvan, te könnyen beszél, bármikor füvezhetsz ^^kinek tűnne fel?zöld, zöld úgy tűnik, jól jártál az állat választással xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|