^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #645 Dátum: 12 feb 20, 18:14:24 » |
|
Említettem már mennyire különleges vagyok? mellesleg hosszú és elcsépelt történet meg amúgy sem így nézek ki majd lerajzolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #646 Dátum: 12 feb 20, 18:14:46 » |
|
Jó a kelbimbó, vajban párolva pirított fokhagymával.
Tökéletes, nyami! Ilyet kapsz. Hehe leányom, én nagyon szeretem ezt a számot! Majd betanítjuk Flexeenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #647 Dátum: 12 feb 20, 18:19:57 » |
|
Tanulékony, nem lesz sok idő:D Az idézéssel is elég jól áll, ha jól tudom. Egyébként hogy van az, hogy csak apa kap kaját? Szegény gyermeked éhezni hagyod, miközben még vodkát is kaptál? xD Bár lehet, azért van.... xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #648 Dátum: 12 feb 20, 18:21:11 » |
|
Sabaku. Nálam most puding van, de ha gondolod összedobok neked egy makarónit extra sajttal. Mellesleg igen jól meg az idézés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #649 Dátum: 12 feb 20, 18:22:37 » |
|
Félre értetted írásomat! Csak simán apátok kívánságát vettem figyelembe mit kap vacsorára a mai napon! De ti is ugyan azt eszitek, és ha nem ízlik ... elmegyek zokogni a sarokba. Úgy van lehet nem kellett volna anyádnak éhgyomorra alkoholt adni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #650 Dátum: 12 feb 20, 18:24:05 » |
|
Hmm rangban előre kellene lépnem majd lassan esetleg trollbarlangban jelentkezek a fórum szarvasa rangra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #651 Dátum: 12 feb 20, 18:26:33 » |
|
Trollbarlang...(L) nekem is vannak terveim A pudingot köszönöm, csak egy utolsó kérés: ugye nem angol? xD Kassan: de ha nem adok, akkor meg depresszióba süllyedsz xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #652 Dátum: 12 feb 20, 18:29:29 » |
|
Ez a kérdés felesleges volt, hiszen tőle nem csak mágiát tanulok. A főzést is Szeretem az angol kajákat már amit eddig kóstoltam scone, marmalade.. a tejes tea annyira nem jött be, de a tea ki sem ázott, lehet hogy ha let volna íze akkor tetszett volna, de sajnos az utolsó pillanatokban készült. mondjuk nekem óra végén is elég lett volna tulajdonképpen forróvizes tej volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #653 Dátum: 12 feb 20, 18:32:26 » |
|
A szomszéd lány hozott nekünk angliából mentolos apró sütit. Tök finom volt! Én most ettem lencsefőzeléket hússal. De, hogy ne legyek off, mit írjak? Hm... amúgy, milyen lenne, ha a Jäger szarvas tartaná a szarván a tomoe-t körbe babérlevéllel a szarván, és lenne 3 angyal, az egyik a tomoe tetején állna, és az egyik szárnya denevérszerű lenne?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #654 Dátum: 12 feb 20, 18:34:19 » |
|
Finom volt a kel, meg a bimbó is. Lányom az Kaasan és nem Kassan. Desi, ha megvalósítod, akkor majd formálok róla véleményt, addig nem, szóval rajzolásra fel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 18:36:44 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #655 Dátum: 12 feb 20, 18:35:06 » |
|
jajj mentolos csoki azt de szeretem denevérszárny? ez hmm érdekes nekem bejön ez a címer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #656 Dátum: 12 feb 20, 18:41:38 » |
|
hoppácska zizi: akkor inkább két angyal, az egyik a szokásos,és egy másik, fekete szárnyakkal,ördögfarokkal, és kicsi szarvakkal mint pl itt van pár ilyen kép: http://foxie13.deviantart.com/favourites/48502813és melyik tomeoe lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #657 Dátum: 12 feb 20, 18:50:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #658 Dátum: 12 feb 20, 18:55:20 » |
|
Huh tök perverz lettem az idők során. Zizi ezek tök jól néznek ki. *.* Alig várom már, hogy kész legyen a mű. *.* Nekem a himnusszal kéne aktívkodonom vmit. Csak még nem tudom mit költsek át, bár egy ötletem már van. Ezüstöm én holnap megyek bnőzni. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #659 Dátum: 12 feb 20, 18:55:59 » |
|
Az a legszebb úgy is És bejelentés: gman és én megházasodunk Kaasan,Toosan, remélem nem ellenzitek döntésem ^^ Ugye baa-channak kell írni családfaügyben? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|