Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #630 Dátum: 12 feb 20, 17:38:30 » |
|
OH ez természetes, bár így nehéz neked főzni, ha nem éhes az ember nem tudja mit enne szívesen. Így kapsz kelbimbót. ( ). Najó még kitalálom mit csinálok, nem engedem hogy éhezz!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 17:39:05 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #631 Dátum: 12 feb 20, 17:39:52 » |
|
cöhh rám nem főz senki! önellátó gazdálkodás vagyok Minagi san: büszke is lehetsz! van mire ;D (direkt nem kire. én magamat inkább valaminek tartom nem valakinek )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #632 Dátum: 12 feb 20, 17:42:31 » |
|
Sensei! Én is pont ezekből a tomoékból szemezek. (lol) Melyik legyen? Nekem a 3. sor utolsó 2db valamint az utolsó sor utolsó példánya tetszik. Esetleg legyen Uzumaki feelinges?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #633 Dátum: 12 feb 20, 17:42:37 » |
|
Te csak menj legelni. Köszi Sabaku, átjavítom. Mondom nemértek a családi kapcsolatok neveihez.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #634 Dátum: 12 feb 20, 17:44:41 » |
|
Te csak menj legelni. ne alacsonyíts le engem egy esztelen vadállat szintjére! én egy tiszteletreméltó faun vagyok és ráadásul Ritli tanítványa is! a magamfajtától még Chuck Norris is sírva menekül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #635 Dátum: 12 feb 20, 17:46:57 » |
|
Az jó,mert Chuck könnye gyógyítja a rákot....bár állítólag chuck sosem sír
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #636 Dátum: 12 feb 20, 17:47:17 » |
|
Chuck Norris sosem sír! Sőt! Ha hagymát aprít, a hagyma könnyezik.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #637 Dátum: 12 feb 20, 17:47:26 » |
|
Jó a kelbimbó, vajban párolva pirított fokhagymával.
Desi, mind tetszik, talán a harmadik sor utolsója a legjobban.
Na, kis pizsama faun, játssz valami szépet a pánsípodon.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #638 Dátum: 12 feb 20, 17:51:32 » |
|
ne alacsonyíts le engem egy esztelen vadállat szintjére! én egy tiszteletreméltó faun vagyok és ráadásul Ritli tanítványa is! a magamfajtától még Chuck Norris is sírva menekül.
Elnézést, nem akartalak bántani, nem vagyok állatkínzó. Anyu biztos megbocsájt nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #639 Dátum: 12 feb 20, 17:55:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #640 Dátum: 12 feb 20, 17:59:38 » |
|
Heo! Pont egy az ízlésünk! Nekem is ugyan az volt az első kiszemeltem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #641 Dátum: 12 feb 20, 18:00:20 » |
|
És ezt el tudod játszani? *o* a tomoe-k közül meg a 3. sor utolsó, vagy az 5.oszlop utolsó a legjobb szerintem:D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #642 Dátum: 12 feb 20, 18:01:55 » |
|
ömm gugliba néztem, hogy faun. nekem annyi esett le hogy én totál nem ilyenre gondoltam a faun az nem egy félig kos izé? én félig szarvas vagyok!! nem kos -.- mindenképp félisten vagyok csak kell nekem egy gyűjtőnév, hátha lesznek utódaim, akik tovább fiszik a fajtát Sabaku san: mindenható én sem vagyok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 18:06:41 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #643 Dátum: 12 feb 20, 18:06:30 » |
|
http://th00.deviantart.net/fs71/PRE/i/2011/255/b/7/request_4__deer_anthro_by_chyro999-d49npar.pngFlexeee chanom, szerintem ilyesmi vagy. Bár, hogy a francba növesztettél agancsot nőstény létedre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #644 Dátum: 12 feb 20, 18:07:35 » |
|
Zizi, még szép, nem hiába vagy a tanítványom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|