heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #615 Dátum: 12 feb 20, 16:56:23 » |
|
Sabaku, az apa az otoosan az anya meg okaasan, legalábbis én így tudom. A szarvasnak meg Silencio!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #616 Dátum: 12 feb 20, 16:58:28 » |
|
Köszi ^^ ugye az Okaasan-ból jön a Cassan... és akkor az Otoosanból a....Toosan ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #617 Dátum: 12 feb 20, 17:01:33 » |
|
Szerintem a c betű nem stimmel, én úgy tudom, hogy az k betűvel van, de igen lehet így rövidíteni, az o itt csak a tiszteletteljesebb megszólítást szolgálja, legalábbis én így tudom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #618 Dátum: 12 feb 20, 17:04:11 » |
|
A szarvasnak meg Silencio!
igen egyetértek, mint faun, a szarvasok ne beszéljenek. a faunonkan szabad, meg a többi halandónak is. természetesen Hieiéknek alap, hogy szólhassanak Köszi ^^
Szívesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #619 Dátum: 12 feb 20, 17:04:31 » |
|
K-val kell írni, nem c-vel.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #620 Dátum: 12 feb 20, 17:07:12 » |
|
Én is csak megszokásból írom c-vel,valamiért úgy szoktam meg flexee: azt heonak mondtam, de azért örülök,hogy van szíved én mindig is tudtam :'D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #621 Dátum: 12 feb 20, 17:08:16 » |
|
flexee: azt heonak mondtam, de azért örülök,hogy van szíved én mindig is tudtam :'D tudod a faunoknak is életben kell maradniuk, arra pedig tökéletes a szív. másra nem. najó tiszteletre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #622 Dátum: 12 feb 20, 17:17:22 » |
|
Valószínű az angol szavak kiejtése végett épült beléd ez a fajta írásmód. Én is gyakran eltévesztem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #623 Dátum: 12 feb 20, 17:17:55 » |
|
Ki idézett meg engem?! Sabaku! Van vodkád? Lehetek a tesód? (mondjuk, az se baj, ha csak Jäger van, vagy valami más, mert ugyan az a végkifejlet ) No, viccet félretéve. Hali! ^^ Már vannak ötleteim a címerrel kapcsolatban, Tomoe mindenképp lesz benne. A szarvas is jó ötletnek bizonyul. Angyalkák legyenek benne? Ha féltestvérek nem is, de tiszteletbeli tesók lehetünk Flexeevel? Vagy valami?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 17:19:38 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #624 Dátum: 12 feb 20, 17:20:11 » |
|
Én igazából faun vagyok, szóval betehetnél inkább egy agancsos, bojtos farkú, ember testű lányt, akinek hátsó lába patás.. vagy oké jöhet a szarvas is az lesz a címerállat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #625 Dátum: 12 feb 20, 17:26:01 » |
|
Zizi: egyedül inni? xD van vodka,amennyi csak kell. oh,egy tomoe lesz aganccsal? (gondolom a sharingan-jelre gondolsz)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #626 Dátum: 12 feb 20, 17:27:26 » |
|
A mi csoda faununk! Olyan büszke vagyok a férjemre hogy rádtalàlt és engem hanyagolva megmentette az életedet. Nah megyek főzni mert ma még semmit sem ettem... Meg kell kicsiny családomat is etetnem! Dehát lányom anyádnak nem is adsz a vodkádból? -.- ._.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #627 Dátum: 12 feb 20, 17:29:39 » |
|
Vodkapartyra engem is hívjatok már meg. Bár mondjuk a vbk bejövősebb, de a vodka se rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #628 Dátum: 12 feb 20, 17:33:57 » |
|
Lassan kocsmát nyitok xD De jöhet mindeki hanii: te a nagynéném vagy, nem unokanővérem xD én az unokahúgod vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #629 Dátum: 12 feb 20, 17:34:33 » |
|
Sabaku, a tomoe-nek sok fajtája van, például LINK. Az új verziójú VBK-ban is van Vodka, de hanyagoljuk az ehhez hasonló dolgokat. Édes kis feleségem, nekem is főzz valami finomat, mert ma még én sem ettem, mondjuk még nem is vagyok éhes, de hátha mire kész leszel mégiscsak az leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|