Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #525 Dátum: 12 feb 19, 22:31:38 » |
|
Hajrá Seva írj *_* Kíváncsian várom. :3 És jelentem új tanítványom Lille Am Seva azt hittem a te indián neved Öreg Szem. De persze az Öreg Iker se rossz. Vagy lehetnél Ülő Nyanya Ja és elolvastam az első hsz-t. Cool lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 22:32:52 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #526 Dátum: 12 feb 19, 22:35:57 » |
|
Azt hittem Seva indián neve Szotyatt képű:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #527 Dátum: 12 feb 19, 22:38:29 » |
|
Ritli, köszönöm szépen, van ám benne a férjedtől származó dolog is, légy rá büszke.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #528 Dátum: 12 feb 19, 22:39:59 » |
|
A címerkészítést talán bevállalom, csak adjatok ötleteket, hogy mi legyen rajta. Hiei, ezen besírtam... Szottyadt képű... A kezdő Hsz. pofás lett.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #529 Dátum: 12 feb 19, 22:40:38 » |
|
Na akkor elgondolkodom. Nekünk húgaimmal volt egy együttesünk és két albumunk. Szóval tudok költeni. Aztán jóra tanítsd a lányomat ezüstöm. :3 Ülő Nyanya Ez jó volt. Amúgy Mocskosfülű Hiéna az egyik otthoni. Meg Szumóharcos Katica is van. Hiei a tidé meg Üres Fejű Bolond. Amúgy igen kezdő hsz maga egy önálló műalkotás. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #530 Dátum: 12 feb 19, 22:42:40 » |
|
tidé? Összevissza beszélsz... vigyáznék a helyedbe mert vannak akik előszeretettel megbélyegeznek családokat. A tied elég szittyósnak tűnik. Kis alkesz rézbőrű családból származol mi? Néha megy egy kis béka pipa miútán részegen összevertétek egymást. Szegény gyerekeid már tudom miért ilyen furcsákxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #531 Dátum: 12 feb 19, 22:43:47 » |
|
Oh vissza olvastam és milyen sok mindent történt amíg el voltam, csak úgy zajlik az élet. Férjem uram nem ront meg engem Ez nem kényszer házasság volt hanem csak is szerelem. Egyébként nagyon jó lett a bevezető, ezért... kapsz egy masszást. Hiei, és a reggeli kávét kiszolgálja fel neked egy kis narancslével és rózsával? De azt be kell vallanod, hogy nagyon jól főzök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #532 Dátum: 12 feb 19, 22:44:59 » |
|
Hát még élekxD Amúgy már nem kávézom reggelente, de épp ideje, hogy ne én vigyem minden reggel anyádnakxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #533 Dátum: 12 feb 19, 22:49:31 » |
|
Jól választottam, megvéd az anyjától, tud főzni, masszírozni és még dicsér is. Megfogtam az isten lábát, de inkább elengedtem, hogy megfoghassam ezt a lányt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #534 Dátum: 12 feb 19, 22:51:12 » |
|
Még.... Nem... soha nem bántanálak, akkor sem ha a tanítványod felbérelne. Hiába vagyok a kölyköd, erre nem lennék képes. Az lehetetlen, ez minden férj dolga, reggel ébreszteni ilyennel az asszonyt! Ez olyan dolog amire nem kérheted meg a gyerekeket. Irulok pirulok! Túl tökéletes vagyok. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #535 Dátum: 12 feb 19, 22:54:11 » |
|
Áhh enélkül is büszke vagyok a férjuramra. A címerhez nincs semmi ötletem. De ha netán megszáll az ihlet értesítelek Zizi. Nagylányom, nem számít ha nem ront meg. Az anyád vagyok és köteleségem, hogy óvjalak ha már apád tojik rátok. (csak a reggelije érdekli ) Kávé és narancslé. *-* Ugye 100%-os a narancslé, mert csak úgy szeretem. Na heo ezt már helyeslem. Így kell bánnod vele. Hordozd a tenyereden ezt a lányt.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #536 Dátum: 12 feb 19, 23:01:57 » |
|
Még szép, hogy ott hordozom, főleg a mézeshetekben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #537 Dátum: 12 feb 19, 23:03:55 » |
|
A te szeretetedben és gondviselésedben benne van Hiei is, csak titkolja, tudom én. Naná hogy 100%os narancslé, mást el sem tudok képzelni! Sőt az Aldis narancslé a legjobb. heo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #538 Dátum: 12 feb 19, 23:09:09 » |
|
Na jó' va ne itt fröcsögjetek nekem. Mindennek van határaxD Mikor neveltelek én arra, hogy mindenki szeme láttára nyálazzá:O Mondtam ezerszer mikor már az ujjaid köré csavartad egy egyszerű és gyors szúrás hátulról és tied a vagyonxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #539 Dátum: 12 feb 19, 23:14:03 » |
|
Hmmm.... Lehet, hogy nekem is ezt kéne tennem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|