Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #510 Dátum: 12 feb 19, 22:01:15 » |
|
Tényleg most jut eszembe. A családfában Sevát egy vagy két szinttel magasabbra kellett volna raknom a korára való tekintettel. Zizi: a tanítvány kéri a mestert nem fordítva. (persze lehetnek abszurd kivételek de inkább így szokás). Mellesleg ha felkér valaki valakit mesternek/tanítványnak/szülőnek/gyereknek azt nem muszáj elfogadni. Simán vissza lehet utasítani, ahogy Hiei visszautasította Flexee-t GepgurU akkor nem akarsz senki tanítványa lenni?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #511 Dátum: 12 feb 19, 22:02:55 » |
|
heo: A titulusom - valahogy meg kell tanítani az embereknek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #512 Dátum: 12 feb 19, 22:05:11 » |
|
Kössz a cavintont gyerekek. Jól fog jönni. A kisfiam szerintem arra gondolt, hogy a nevét h nélkül kell ejteni. Nagyon francia. Amúgy én ejtem a h-t. Nagyon magyar. Ezüstöm de gonosz vagy. Amúgy akkor ha ősanya leszek akkor viszont ezen a topicon belül megkövetelem a magázást is. Ja akkor félreértettem Loahot. Kezdő anyuka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #513 Dátum: 12 feb 19, 22:06:51 » |
|
Ahha! értem! OKé, tényleg figyelmetlen voltam! ^^ Én, én, én tudok, melegszendvicset, teát, meeeg meg paradicsomos konzervhalat csinálni! xD Flexee! Küldheted rám Russia chant. 10 perc múlva durvábban fog futni, mint mikor meglátja Belarust.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #514 Dátum: 12 feb 19, 22:07:07 » |
|
Mindegy, Mami, látszik, hogy nem te neveztél el így .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #515 Dátum: 12 feb 19, 22:08:37 » |
|
Flexee! Küldheted rám Russia chant. 10 perc múlva durvábban fog futni, mint mikor meglátja Belarust.
ma-masaka... akkor ellenetek csak 1 fegyver van! Igirisu fertelmes pogácsája (scone )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #516 Dátum: 12 feb 19, 22:08:59 » |
|
Na tessék még azt se tudod, hogy kell mondani a fiad nevét Mikor elneveztétek pont tüsszentettél aztán nem tudtad megjegyezni vagy mi? Amúgy egyetlen oka van, hogy nem lehetsz ősanya vagy korábbi generáció. Az, hogy az ikrem vagy. Ez kizáró ok sajna Szerk: na látom már szóval nem is te nevezte el. Ejnye ejnye...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #517 Dátum: 12 feb 19, 22:11:26 » |
|
Attól, hogy elolvastam az egészet, attól még nem fogok egy szimpatikusan idióta mestert felkérni. Szeretnék ismerkedni ilyen szemszögből. Csak, hogy kicsi vagyok édesanyám belépte dönti el, meddig tudok ma ismerkedni.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #518 Dátum: 12 feb 19, 22:11:40 » |
|
Zizi: a tanítvány kéri a mestert nem fordítva. (persze lehetnek abszurd kivételek de inkább így szokás). Mellesleg ha felkér valaki valakit mesternek/tanítványnak/szülőnek/gyereknek azt nem muszáj elfogadni. Simán vissza lehet utasítani, ahogy Hiei visszautasította Flexee-t én...már...túlléptem...rajta... uvááááhh *sírógörcs*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #519 Dátum: 12 feb 19, 22:13:25 » |
|
Loah FIÚ? O.O Nemááár, én eddig természetes tényként kezeltem, hogy lány! Flexeee! Gondolkozz! Ha sz*r a pogácsa rád köpöm, és az sem nekem lesz rossz. GepgurU: Mi sem vagyunk sokkal idősebbek. (na jó, a nagy részünk még mindig 16 fölött van) Azért, ha döntést hoztál írj valakinek! ^^ Ui.: Gabesz, ha csatlakozik, lenne az apám? *.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 22:14:39 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #520 Dátum: 12 feb 19, 22:15:17 » |
|
Értettem. Már mondtam, elolvastam. Ha már leírtátok oldalakkal ezelőtt miért nem tartanám be a szabályokat?
Na számomra mára véget ér a móka. Sziasztok!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 22:18:09 írta GepgurU »
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #521 Dátum: 12 feb 19, 22:18:20 » |
|
A fenét, belédtömöm, és összeragasztom a szád az újonnan vett ragasztómmal, a kezeidet meg a lábaidat is összeragasztom, majd beleteszek egy páncélszekrénybe és ledoblak az óceánba. ha megeddted feljöhetsz.. múgy annyira nem is rosszak Igirisu fősztjei én már ettem scone-t és marmaladet, és nagyon ízlett majd keresek még neten recepteket. vagy felhívom Igirisut x3 na de jó éjt minna megyek aludni, majd holnap elolvasom miket műveltetek velem amíg aludtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 22:19:16 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #522 Dátum: 12 feb 19, 22:21:00 » |
|
Szolgálati Közlemény! Megkérek mindenkit, hogy olvassa el az első hozzászólást és tartsa be az abban leírtakat! Különösképpen vonatkozik ez az anyakönyvvezető felé való jelzésre! Illetve az aláírásban való jelzés kötelezettségre!Illetve azokat a tagokat akik még nem állnak semmilyen kapcsolatban a Családfán szereplő emberekkel azok ezt próbálják meg pótolni. Ezt megtehetik újabb párok alakításával vagy akármilyen más kapcsolat létrehozásával a szabályoknak megfelelően. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zizi, ha rá tudod venni Gabesz-t, hogy csatlakozzon párt alakítson valakivel és fogadjon örökbe, akkor biztosan lehet az apád.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 22:26:38 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #523 Dátum: 12 feb 19, 22:22:28 » |
|
Húha mik derülnek ki. Szerintem Dani nevezte el, mert én nem voltam magamnál a szülés után örömömben, hogy ilyen okos gyerekem lett. Ami ugye nagy csoda az én csekély értelmemmel. Akkor egy Öreg Iker vagyok. Ez egy indián név. *.* Bár már rengeteg nevem van így is. Ja és elfelejtettem mondani hú most jut eszembe, hogy én szeretnék himnuszt meg ilyesmit. *.* Költök is szívesen vkinek a segítségével. Anno az UFI klánnak is én írtam részben a himnuszát. Csak azért nem közölték minden újságban, mert túl jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #524 Dátum: 12 feb 19, 22:28:50 » |
|
Aki érez magában kreativitást meg alkotni vágyást, az nyugodtan írhat himnuszt, készíthet címert, találhat ki megannyi dolgot amit csak akar. Mondjuk az más kérdés, hogy én bírálom el őket.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|