hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #390 Dátum: 12 feb 19, 18:28:19 » |
|
Hát mostmár sajna se Boginak, se Rikannak nem vagyok a testvére, nem hiszem hogy Ritliék több gyereket vállalnának.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #391 Dátum: 12 feb 19, 18:29:22 » |
|
Akkor nekem sajnos nincs családom.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #392 Dátum: 12 feb 19, 18:31:52 » |
|
Á, nyugi, biztos majd téged is befogad valaki.^^ Kedves, aranyos, szófogadó kislány vagy.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #393 Dátum: 12 feb 19, 18:32:18 » |
|
Nem én voltam hanii bátyja? De legközelebb legyetek szívesek megkérdezni afelől, hogy akarok-e valakinek valamije lenni, mert most is csak feljöttem és már hirtelen ki lettem írva M. Boginak oktatójaként, én meg őt csesztem le miatta. Thx. Az én hibám, bocsi Emberek, én elkezdtem rajzolgatni a családfát, valaki akkor elárulná összeszedve ki kinek a kije? mert most se Bogi se Rikan :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #394 Dátum: 12 feb 19, 18:32:49 » |
|
Hihi, köszi, hanii. (majdnem azt írtam, hogy hajnii )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #395 Dátum: 12 feb 19, 18:34:28 » |
|
Haha, pedig semmi közöm a Hajni névhez. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #396 Dátum: 12 feb 19, 18:35:43 » |
|
hanii, sajnos nem lehetünk tesók mert én Hieit be nem válalom faternak xD na meg az ember a családtagjából csak nem csinál mogyoróbokrot..... sensei-jéből annál inkább Heo, leszel az apám? *-* nem igényelek sok plüssállatot, bírom a ridegtartást is
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #397 Dátum: 12 feb 19, 18:36:29 » |
|
hanii: Az lehet, de ha én ilyen hülye vagyok, akkor még ez is megeshet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #398 Dátum: 12 feb 19, 18:37:49 » |
|
Ha te leszel heoék gyereke, akkor az unokatesóm leszel. Vagy nem? Nem.. Várjunk csak! Őőő.. ez bonyolult. De valamim leszel. Jaa, az unokahúgom.^^ Igen, javítsatok ki, ha nem így van. Bogi: Nem vagy hülye, velem is van, amikor kishíján elírom a neveket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #399 Dátum: 12 feb 19, 18:38:11 » |
|
Nem teljesen vágom, hogy miről szól ez a topic, de elég király, hogy csatlakozni akarjak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #400 Dátum: 12 feb 19, 18:39:01 » |
|
amúgy hanii, neked lesz férjed? mellesleg heo-ék elvileg vállalhatnak gyereket az eddig összeszedett adatok szerint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #401 Dátum: 12 feb 19, 18:39:36 » |
|
hanii, mostmár olyan sokan leszünk, hogy tényleg nehéz kordában tartani, hogy ki kinek a mije.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #402 Dátum: 12 feb 19, 18:41:11 » |
|
Megint szeretném, ha tudatosulna az emberekben, hogy Én döntöm el ki lesz a kölyköm. Nem a kölyköm dönti el ki lesz a testvére:D. Szóval nekem eddig két gyerekem van Hanii és Minagi ők ketten testvérek. Más testvérük ez eddig nincsenXD Jó lenne, ha a továbbiakban ezt megjegyeznétek. Heo meg Minagi majd választ magának gyereket. Ahogy mi is megtettűkxD
M.Bogi erre van a család fa és az aláírás. Az enyémben benne van mindeki akivel kapcsolatom vanxD Ezt jó lenne, ha kiírná mindeki akinek van valami kapcsolataXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #403 Dátum: 12 feb 19, 18:41:39 » |
|
majd pár nap/hét múlva stabilizálódik a rendszer hmm.. ha heoék bevállalnak, akkor Minagi lesz cassan *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 18:42:15 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #404 Dátum: 12 feb 19, 18:42:42 » |
|
Nekem férjem? xD Nem tudom ki lenne az az eszement aki engem bevállalna feleségnek, elég összeférhetetlen vagyok. Mellesleg még túl fiatal, anya nem örülne. Hát eléggé, főleg mert én világéletembe gondban voltam a családi kapcsolatok neveivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|