Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #270 Dátum: 12 feb 18, 22:32:21 » |
|
Szívesen, és köszönöm a cukrot. Valamint az ötletet a holnapi nasihoz, csinálok fahéjas palacsintát, és hétfőn nagyszünetben majd lesz ezáltal 20 nagyon finom percem. Általában mi sem eszünk 6 után, de van olyan nap, hogy csak fél hétre érek haza, ilyenkor a hétórási szabály lép életbe. Minagi, nekem még ami így gyerekkoromból maradt meg az a "jegeskávé". Senki sem tudja úgy megcsinálni, ahogy arra nagynéném képes. Borzasztó finom. *.* Sevanna, cápás gumicukor nem tudom milyen, de a gumicukorból a savanyú a legjobb, amitől összefut a nyál a szádban. Nyamm.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #271 Dátum: 12 feb 18, 22:35:37 » |
|
Vízipipát én nem szeretem igazából. Meg nem is vállalnám most be. Félek visszaszoknék a cigire tőle. Azért nem akarnám az eddigi jó eredményemet lerontani. Nővérem is így van vele. Egyik napról a másikra leszokott a cigiről, nagyon jól csinálta, nem volt kedve már dohányozni, de mikor pipázom nem nagyon szív bele... mint rég. T_T Lille17: Jaj jegeskávé. Nyami!!! Itthon én csinálom a legjobbat. Anyukám és a nővérem tavaly megfáztak tőle. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #272 Dátum: 12 feb 18, 22:37:11 » |
|
Én nem szeretem a fahéj ízét érezni, de azt szeretem, ha valami más ízét jobban előhozza. Palacsintát tudok adni, van mogyorókrémes, kakaós, lekváros, túrós meg pudingos. Egy szőlős cukorkáért mindből adok. Még meleg nem túl régen lettem kész velük.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #273 Dátum: 12 feb 18, 22:40:52 » |
|
hanii a taco tökéletes lesz *_* nyamm Huu heo remek lenne. De most valahogy nem kívánom az édeset... bár egy szőlős cukorkáért megérné, max elrakom holnapra.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #274 Dátum: 12 feb 18, 22:43:59 » |
|
Én is már szeretném, ha nyár lenne >. < de ha belegondolok, hogy július 27-ig kell suliba járnom.. nem is várom annyira Én tanulás közben örökké úton vagyok, hol inniért, hol valami csokiért szaladgálok bár lehet le kéne szoknom erről Én azt a sárga almát szeretem, asszem Goldennek hívják. Abból hasfájásig tudnék enni ráadásul papáméknál mindig olyan finom édes terem :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 22:45:07 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #275 Dátum: 12 feb 18, 22:45:52 » |
|
Lille nálunk tele van minden zöldalmával, egész télen azt ettük Én le szoktam reszelni és egy kis fahéjat szórok rá :3 Fincsi NYÁNYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?????????????????????????????? Ez az én, ismételem az én receptem! Nem ő találta ki. Ez a mi titkos családi receptünk volt... eddig a pillanatig:( Ezért oylan büntetés lesz amit még soha nem látott a világ
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #276 Dátum: 12 feb 18, 22:47:22 » |
|
Nasi.. Ne is mondjátok, én most fogyózok és sportolok, mert szerintem kövér vagyok, igaz mindenki azt mondja, hogy nagyon jól nézek ki és nem tudják, mit izélek, és a barátnőm is lehülyézett, és tudom, hogy amikor hülyének hív, akkor komolyan gondolja.. De mindegy, én így jobbnak látom. Szóval 2 hete nem láttam csokit. Vagyis láttam, de sajnos nem ettem. xD Hmm istenem, vannak nálunk vendégek (sok finom kaja is :3 Igen Ritli, küldök Xd ) és néha úgy sikítoznak, arra gondoltam, hogy lemegyek, megnézem mi van, mert ez már igen furcsa. De talán még itt is alszanak, hogy ennyi ideig itt vannak? Engem nem zavarnak, csak szokatlan. Kallen, miért kell olyan sokáig suliba járnod? ._.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #277 Dátum: 12 feb 18, 22:50:40 » |
|
Ritli szerintem holnap is csinálok, úgyhogy, ha csak holnap, akkor frissen jobb lenne. Falánk szarka a folyosó összes lakója, ilyenkor jó, hogy nem vagyok kolis, de, akkor mit keresek itt...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #278 Dátum: 12 feb 18, 22:53:06 » |
|
Okké Hiei vergődj, megosztottam a világgal a fantasztikus titkos családi receptedet. Az almát fahéjjal! Erre előtted még soha senki nem gondolt, és sehol sem lehet kapni semmit ami almás fahéjas ízesítésű. Tönkretettem a családi bizniszt kérlek bocsáss meg! Jahh várj... nem is lááááámaaaa Húú köszi, akkor kérek holnap a frissből ^^
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #279 Dátum: 12 feb 18, 22:58:21 » |
|
Ésszel beszéljél velem asszony mert nem kapsz vacsorátXD Amúgy igen csődbe ment a konyha... földön futóvá tetted a családomat:(
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #280 Dátum: 12 feb 18, 22:58:46 » |
|
hanii: mert ilyen a német tanítási rendszer viszont több a szünet év közben. Most például 1 hetes farsangi szünet van Fogyózás.. én régen futni jártam anyummal, vissza is fogok rá szokni, amint emberibb lesz kint az idő :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #281 Dátum: 12 feb 18, 23:08:47 » |
|
Jaj ne beszéljetek ennyit kajáról , mert megéhezek. Meg mi az, hogy mindenki tud főzni csak én nem? Még fiúk is. Minagi te hol laksz amúgy? :3 Meg te hanii? :3 Mert a ti profilotokban nincs benne. heo te meg jó messze vagy. De ha megyek Borsodbótára fotós oktatónak akkor tudnánk talizni. Meg Lille Borsodbótától te se laksz olyan messze, nem? :3 Rita&Hiei You are the best. <3 Danival bowlingztunk és kőpapírollóztunk MSN-en. Kőpapírban én voltam a jobb, de bowlingban kikaptam. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #282 Dátum: 12 feb 18, 23:15:09 » |
|
Minagi Visegrádon lakik, hanii-t nem tudom, nekem meg fogalmam sincs, hogy hol van az a Borsodbóta, de, szívesen találkozok veled, ha szeretnéd.
Nem kellene így meglepődni, a világ legjobb hivatásos szakácsai nagyrészt férfiak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #283 Dátum: 12 feb 18, 23:18:14 » |
|
Én Pest és Cegléd között. Na, elmentek a vendégek. Nem hittem volna, hogy ezt is megélem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #284 Dátum: 12 feb 18, 23:21:41 » |
|
Mindenki milyen messze van. Hozzám miért nincs senki közel? (Seva te nem számítasz közelnek. Csak közelebbinek, mint bárki más )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|