24 nov 16, 04:23:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814784 alkalommal)
0 Felhasználó és 63 vendég van a témában
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #270 Dátum: 12 feb 18, 22:32:21 »

Szívesen, és köszönöm a cukrot. Nevet Valamint az ötletet a holnapi nasihoz, csinálok fahéjas palacsintát, és hétfőn nagyszünetben majd lesz ezáltal 20 nagyon finom percem.  Nevet

Általában mi sem eszünk 6 után, de van olyan nap, hogy csak fél hétre érek haza, ilyenkor a hétórási szabály lép életbe.  Mosolyog

Minagi, nekem még ami így gyerekkoromból maradt meg az a "jegeskávé". Senki sem tudja úgy megcsinálni, ahogy arra nagynéném képes. Borzasztó finom. *.*

Sevanna,  cápás gumicukor nem tudom milyen,  de a gumicukorból a savanyú a legjobb, amitől összefut a nyál a szádban. Nyamm.
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #271 Dátum: 12 feb 18, 22:35:37 »

Vízipipát én nem szeretem igazából. Meg nem is vállalnám most be. Félek visszaszoknék a cigire tőle. Azért nem akarnám az eddigi jó eredményemet lerontani.  Nevet
Nővérem is így van vele. Egyik napról a másikra leszokott a cigiről, nagyon jól csinálta, nem volt kedve már dohányozni, de mikor pipázom nem nagyon szív bele... mint rég. T_T

Lille17: Jaj jegeskávé. Nyami!!! Itthon én csinálom a legjobbat. Nevet Anyukám és a nővérem tavaly megfáztak tőle. >_<
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #272 Dátum: 12 feb 18, 22:37:11 »

Én nem szeretem a fahéj ízét érezni, de azt szeretem, ha valami más ízét jobban előhozza.
Palacsintát tudok adni, van mogyorókrémes, kakaós, lekváros, túrós meg pudingos. Egy szőlős cukorkáért mindből adok. Még meleg nem túl régen lettem kész velük.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #273 Dátum: 12 feb 18, 22:40:52 »

hanii a taco tökéletes lesz *_* nyamm

Huu heo remek lenne. De most valahogy nem kívánom az édeset... bár egy szőlős cukorkáért megérné, max elrakom holnapra. Gondolkozik
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #274 Dátum: 12 feb 18, 22:43:59 »

Én is már szeretném, ha nyár lenne >. < de ha belegondolok, hogy július 27-ig kell suliba járnom.. nem is várom annyira Szomorú
Én tanulás közben örökké úton vagyok, hol inniért, hol valami csokiért szaladgálok Nevet bár lehet le kéne szoknom erről Gondolkozik

Én azt a sárga almát szeretem, asszem Goldennek hívják. Abból hasfájásig tudnék enni Hümm-hümm ráadásul papáméknál mindig olyan finom édes terem :3
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 22:45:07 írta Kallen » Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #275 Dátum: 12 feb 18, 22:45:52 »

Lille nálunk tele van minden zöldalmával, egész télen azt ettük ikszdé Én le szoktam reszelni és egy kis fahéjat szórok rá :3 Fincsi Nevet

NYÁNYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII??????????????????????????????

Ez az én, ismételem az én receptem! Nem ő találta ki. Ez a mi titkos családi receptünk volt... eddig a pillanatig:(
Ezért oylan büntetés lesz amit még soha nem látott a világ Ördögi
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #276 Dátum: 12 feb 18, 22:47:22 »

Nasi.. Ne is mondjátok, én most fogyózok és sportolok, mert szerintem kövér vagyok, igaz mindenki azt mondja, hogy nagyon jól nézek ki és nem tudják, mit izélek, és a barátnőm is lehülyézett, és tudom, hogy amikor hülyének hív, akkor komolyan gondolja.. De mindegy, én így jobbnak látom. Szóval 2 hete nem láttam csokit. Vagyis láttam, de sajnos nem ettem. xD Szomorú
Hmm istenem, vannak nálunk vendégek (sok finom kaja is :3 Igen Ritli, küldök Xd ) és néha úgy sikítoznak, arra gondoltam, hogy lemegyek, megnézem mi van, mert ez már igen furcsa. ikszdé De talán még itt is alszanak, hogy ennyi ideig itt vannak? Engem nem zavarnak, csak szokatlan. Nevet

Kallen, miért kell olyan sokáig suliba járnod? Ohh My God ._.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #277 Dátum: 12 feb 18, 22:50:40 »

Ritli szerintem holnap is csinálok, úgyhogy, ha csak holnap, akkor frissen jobb lenne.
Falánk szarka a folyosó összes lakója, ilyenkor jó, hogy nem vagyok kolis, de, akkor mit keresek itt... ikszdé
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #278 Dátum: 12 feb 18, 22:53:06 »

Okké Hiei vergődj, megosztottam a világgal a fantasztikus titkos családi receptedet. Az almát fahéjjal! Ohh My God Erre előtted még soha senki nem gondolt, és sehol sem lehet kapni semmit ami almás fahéjas ízesítésű. bow Tönkretettem a családi bizniszt kérlek bocsáss meg!

Jahh várj... nem is Nyelvesít lááááámaaaa

Húú köszi, akkor kérek holnap a frissből ^^
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #279 Dátum: 12 feb 18, 22:58:21 »

Ésszel beszéljél velem asszony mert nem kapsz vacsorátXD Amúgy igen csődbe ment a konyha... földön futóvá tetted a családomat:(
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #280 Dátum: 12 feb 18, 22:58:46 »

hanii: mert ilyen a német tanítási rendszer >.<# viszont több a szünet év közben. Most például 1 hetes farsangi szünet van Pontosan
Fogyózás.. én régen futni jártam anyummal, vissza is fogok rá szokni, amint emberibb lesz kint az idő :3
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #281 Dátum: 12 feb 18, 23:08:47 »

Jaj ne beszéljetek ennyit kajáról , mert megéhezek.  >.<# Meg mi az, hogy mindenki tud főzni csak én nem?  ikszdé Még fiúk is.  Hmm?

Minagi te hol laksz amúgy? :3 Meg te hanii? :3 Mert a ti profilotokban nincs benne. heo te meg jó messze vagy.  Szomorú De ha megyek Borsodbótára fotós oktatónak akkor tudnánk talizni.  Nevet Meg Lille Borsodbótától te se laksz olyan messze, nem?  Gondolkozik :3

Rita&Hiei  ikszdé You are the best. <3

Danival bowlingztunk és kőpapírollóztunk MSN-en. Kőpapírban én voltam a jobb, de bowlingban kikaptam. -.-"
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #282 Dátum: 12 feb 18, 23:15:09 »

Minagi Visegrádon lakik, hanii-t nem tudom, nekem meg fogalmam sincs, hogy hol van az a Borsodbóta, de, szívesen találkozok veled, ha szeretnéd.

Nem kellene így meglepődni, a világ legjobb hivatásos szakácsai nagyrészt férfiak.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #283 Dátum: 12 feb 18, 23:18:14 »

Én Pest és Cegléd között. Nevet
Na, elmentek a vendégek. Nem hittem volna, hogy ezt is megélem. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #284 Dátum: 12 feb 18, 23:21:41 »

Mindenki milyen messze van. Szomorú Hozzám miért nincs senki közel? Johhny Depi (Seva te nem számítasz közelnek. Csak közelebbinek, mint bárki más :/ )
Naplózva

Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins