heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #210 Dátum: 12 feb 18, 14:33:05 » |
|
Ritli, nekem is kell egy példakép, nem? Inkább azért nem lehet, mert nincs benne elég gyűlölet.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #211 Dátum: 12 feb 18, 14:34:33 » |
|
Mi a csoszvatt, egy új szó? Még nem hallottam róla, mit is jelent?
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #212 Dátum: 12 feb 18, 14:36:29 » |
|
A csoszvadt olyan mint a szottyadt Vagy aszott heo tanítványommá fogadlak Na jó nem
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #213 Dátum: 12 feb 18, 14:39:25 » |
|
De kár, pedig alig vártam, hogy az lehessek.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #214 Dátum: 12 feb 18, 14:41:16 » |
|
Hát, talán ha nagyon szépen kéred.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #215 Dátum: 12 feb 18, 14:42:11 » |
|
Jaa, így már érthető, azt hiszem Köszönöm a választ, legalább bövűlt a szókincsem
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #216 Dátum: 12 feb 18, 14:53:27 » |
|
Ritli, akkor inkább már az öcséd, mint a tanítványod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #217 Dátum: 12 feb 18, 15:00:09 » |
|
Mindig is szerettem volna egy öcsikét. *____* Való életben is. *____* De csak egy Borz-kun jutott nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #218 Dátum: 12 feb 18, 15:07:45 » |
|
Onee-sama. Én egy húgot akartam mindig, de nem adatott meg, talán majd egyszer, még van idő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #219 Dátum: 12 feb 18, 15:21:50 » |
|
Ha lesz valaha egy húgod akkor megbánod majd ezt a kijelentéstXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #220 Dátum: 12 feb 18, 15:23:49 » |
|
Miért mondod ezt? Elképzelni nem tudok olyan helyzetet ahol így gondolnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #221 Dátum: 12 feb 18, 15:27:58 » |
|
Jó nekedxD. Bár én se tudnámxD Az azt jelentené, hogy soha nem volt három húgomxDDD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #222 Dátum: 12 feb 18, 16:15:18 » |
|
Ha a 10 nap-ról beszélsz, akkor az meg van. Összes online eltöltött idő: 38 nap, 18 óra és 37 perc.Szerk.: Közben Putir hozzászólása eltűnt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 16:37:00 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #223 Dátum: 12 feb 18, 17:08:18 » |
|
Szerintem aranyos mikor egy fiú mutál. Amikor ezen az osztálytársaim egy nyár alatt átestek, csak úgy néztünk a lányokkal. Ritli, nekem is a kedvenc nagymacskám a fekete párduc, valamint a hópárduc. *.* hanii, velem is történt ilyen, miközben törielőadást tartottam. Hirtelen az "Attila " kicsit mélyebbre sikerült. (Vicces, mert nekem a többi lányhoz képest még "mély" is a hangom. ) Más szóval nálad is a leopárd, gyakorlatilag a hópárduc is majdnem az. Akkor ebből három is volt. AMi a mutálást illeti, az én hangom még mindig csinálja néha ezeket a hülye ugrálásokat. Most már kinőhetnék belőle. Természetfeletti lényből talán vámpír, az király, a pillanatnyi látszat ellenére. De nem az a láma fajta, nem lenne szükségem már vérivásra, meg iylen hülyeségekre. A napon picit lebarnulnék, vagy leégnék, a többi iylen hülye antivámpír cucc nem hatna rám, max. zavarnának kicsit, ha úgy tartaná kedvem, házakat zúznék szét telekinlézissel... viszont ha nem látszom a tükörben, nem éri meg, muszáj látnom magam. Lehetnék simán valami varázsló arc, vagy szellemlény, aztán akkor mindent össze tudok hozni, amit akarok, ha elég jól tolom. Vagy esetleg borametz, bár az annyira azért talán mégsem király. Vagy olyan Dorian Grayesen lehetne egy festmény, ami öregszik helyettem, meg ilyenek, én meg vidáman élném a halhatatlan életem. Amúgy nekem is van húgom, és örülök is neki, hogy létezik, jó arc, de azért.. sok stresszel járt régebben, főleg gyerekként, vszont akkor is jól elvoltunk azért. Plusz folyamatosan figyelnem kell, nehogy elpusztítsa a világot, kárt tegyen valakiben, megpróbáljon megölni engem, vagy valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #224 Dátum: 12 feb 18, 17:23:04 » |
|
Na megjöttem én is. Én így is olyan vagyok mint, aki egy elme roggyant fantasyból lépett ki, szóval inkább nem ugrálok. STM ismered a Dorian Gray-t? Na ez se szokványos. A képeket meg a videókat feltettem a gépre, de nem tudom, hogy hova tegyem fel, hogy meg is tudjam mutatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|