24 nov 16, 00:11:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813598 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #180 Dátum: 12 feb 18, 10:27:43 »

Áhh én meg jól megvagyok fázva, mert 3 napja hóesésben futottunk haza a Tesco-ból barátnőmmel, mert ő késésben volt és ha nem ér haza időben, az anyja szétveri a fejét, nálunk meg ajándékozás volt (mamám és papám szülinapja), 7-kor kezdődött, én meg háromnegyed 7-kor mentem ajándékot venni, szóval sietnem kellett, hogy odaérjek. x') Valószínű a számon vett hideg levegő és a torkomba csapódó sok hó nem tett jót a szervezetemnek. Pláne, hogy a sál a nyakam helyett a táskámban kötött ki. smirksweat

Rikan nem akarsz lenni a bátyusom? Pirul Függetlenül attól, hogy idősebb vagyok. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #181 Dátum: 12 feb 18, 10:30:17 »

gyájj horkolás ikszdé itt is van horkolás, itthon hagyján mert külön szoba, de a sítáborba ha egyszer felébredtem hajnalba (ami ugye náthásan nálam megszokott, nem kapok levegőt, ilyesmi) akkor reggelig nem lehet aludni, pedig fél nyolckor reggeli, és 7kor van ébresztő, de utána nincs időm aludni Szomorú délután? egy csaj rámkattant hogy barát meg minden, tesvtérosztályból, szal velük néhány órán együtt vagyunk, angol meg tesi. németen nem. nincsenek kezdők. szal minden délután vele kellett lógnom mert megkedvelt. kicsit zakkant de amúgy nem rossz fej. csak néha nagyon sok.. minden délután feljött a szobába és lehívott, én meg hirtelenjében nem tudtam kifogásokat, még amikor tisztára ki voltam dőlve a náthától még akkor is levonszolt az ebédlőbe, ahol néznem kellett, hogy hogyan kártyázik egy barátnőjével. az ebédlőben meg mindig hideg van, csak este gyújtanak be, a radiátor szinte nem is melegített. azt hittem ott esem össze, aztán felmentem a szobámba mert meguntam fázni és nézni a kártyázást. másnap tiszta kómáan síeltem délelőtt, délután meg ki sem mentem, hányingerem volt >.<#
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #182 Dátum: 12 feb 18, 10:39:27 »

hanii: Lehetek ha szeretnéd.:3

Flexi: Az igen, lehurcolt kártyázást nézni? ikszdé Előző sulimban táborban a lányok áthívtak minket, hogy nézzük ahogy "megasztároznak". Végül csak én mentem, képzeljétek el, hogy kihasználtak.ikszdé Még azt is akarták, hogy én is énekeljek, nekem meg ilyen fura hangom van, néha kicsit magasabb aztán valamikor meg tök mély, fú idegesít rendesen. Végül csak pontoznom kellett mindenkit, és mivel túl nagy különbségek voltak az előadások között, én meg mindegyik lányt ugyan úgy szerettem mindenkit lepontoztam.ikszdé
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #183 Dátum: 12 feb 18, 10:41:19 »

Mert épp mutálsz, majd helyre áll a hangod. Nevet
Flexee, miért nem mondtad neki hogy nincs kedved? Attól még hogy "barát" nincs joga ide oda hurcolni főleg ha ennyire hulla beteg voltál.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #184 Dátum: 12 feb 18, 10:42:14 »

Húú, a hányinger nem jó. >.<#
Rikan, biztos mutálsz. Nálunk van egy srác, aki tényleg olyan durván mutál, szinte énekelve beszél. ikszdé

Dejó, már bátyám is van.*.* ^^
Minagi beelőzött. x3
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #185 Dátum: 12 feb 18, 10:44:06 »

Bocsi nem állt szándékomban. >_<
Egy ismerősöm mondta hogy mikor ő mutált volt egy olyan hogy venni akart vonat jegyet, megakart szólalni és gyakorlatilag sipítva mondta hogy "Kérek egy jegyet" ! ikszdé
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #186 Dátum: 12 feb 18, 10:50:53 »

Nem baj. Nevet
Úr isten. xD Ezen most jót nevettem. Ez legalább olyan, mint mikor én voltam berekedve, és tiszta férfias hangon mondtam a büfésnőnek, hogy kérek egy forrócsokit. ikszdé Jaj de gáz volt.
Naplózva

Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #187 Dátum: 12 feb 18, 10:54:25 »

Nekem a kedvenc nagymacsom a fekete párduc (vagy leopárd, ahogy tetszik) *_*
Amúgy itt egy táblázat a hybridekről: link

Hmmmm milyen természetfeletti lény lennék? Gondolkozik Annyira sok király dolog van. (bakker mielőtt elkezdtem írni a hsz-t az eszemben volt a válasz de elfelejtettem ikszdé na majd ha eszembe jutott leírom. De hanii tuti goblin lenne Nevet)
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #188 Dátum: 12 feb 18, 11:00:03 »

Szerintem aranyos mikor egy fiú mutál. Amikor ezen az osztálytársaim egy nyár alatt átestek, csak úgy néztünk a lányokkal.  Nevet

Ritli, nekem is a kedvenc nagymacskám a fekete párduc, valamint a hópárduc. *.*

hanii, velem is történt ilyen, miközben törielőadást tartottam. Hirtelen az "Attila " kicsit mélyebbre sikerült. (Vicces, mert nekem a többi lányhoz képest még "mély" is a hangom. Mosolyog )
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #189 Dátum: 12 feb 18, 11:05:42 »

Mert épp mutálsz, majd helyre áll a hangod. Nevet
Flexee, miért nem mondtad neki hogy nincs kedved? Attól még hogy "barát" nincs joga ide oda hurcolni főleg ha ennyire hulla beteg voltál.

Ez egyszerű, ha nem megyek le akkor fennmarad velem. Anyának meg apának meg már az agyára ment, hogy folyton feljön, volt hogy napi 2× is, és ez azért zavarta őket mert a házunkba évek óta nem tette be senki a lábát. el-elmentek ők is bankettekre, de nagyon nagyon régen nem volt nálunk vendég.

b_zdmeg.... valaki szemetelt most a nappaliba és apa rögtön berontott hozzám, hogy hogy képzelem, hogy folyton szemetelek meg elzárkózom, más meg takarítson meg iylenek. Azt ki nem szarja le hogy én takarítok a nappaliba? egy kis kösz vagy valami oszt cső.. ez nekem ugye 'kötelességem' mert ellátnak. de nem modnja má hogy sosem segítek mert akkor majd oldja meg maga. ha segítek ha nem én leszek a hibás, ergo jobban jövök ki ha nem segítek. be kéne táraznom kaját, és meghúzni magam a szobámban...

és mi van ha nem én szemeteltem? olyan nincs, mert akkor is én voltam. Nem, nincs egyetlen hanyag, rendetlen bátyám sem, akit marcinak hívnak, nem én élek egyedül ebbe a házba, csak én szemetelhettem. a szobám egy romhalmaz az igaz, de csak ezt hanyagolom el, ide csak aludni járok, máshol nem szemetelek az Istenért már.... hogy miért? mert akkor lecsesznek és azt utálom. tehát a cuccaim nem kerülnek ki a szobából. sokszor én sem. de azért én rombolom szét a kis boldog családunkat.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #190 Dátum: 12 feb 18, 11:45:43 »

Én mindegyik nagymacskát szeretem, régen volt is egy nagymacskás könyvem, és mindegyik faj életét áttanulmányoztam. Olyan szépek és édesek, szívesen örökbe fogadnék egy-kettőt. Ámor
Meg egy egyszarvút is. Nevet Ha már misztikus lényeknél tartunk... egy főnix, vagy egy griffmadár.^^ Vagy valamilyen sárkány, aminek a hátán körbeutazhatnám a Fantáziavilág erdejét. Izébigyó Bocsi, néha vannak ilyenjeim. ikszdé

De akkor ilyen goblin akarok lenni:

Nevet
Esküszöm, ezt kiteszem avának. : D
Naplózva

Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #191 Dátum: 12 feb 18, 11:51:23 »

Tök jó ez a kép :3 Tedd ki Nevet  Pattog http://www.youtube.com/watch?v=Of8m-Hf6fok XDXD

Flexee a szülők már csak ilyenek, így kell őket elfogadni ikszdé (cserére úgy sincs lehetőség Nevet)

Hanii amúgy ne aggódj nekem is vannak ilyen beteg fantáziálásaim ikszdé Tök jó lenne *___*
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 11:54:04 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #192 Dátum: 12 feb 18, 11:55:21 »

Gondolj arra, hogy vannak sokkal rosszabb szülők is a tiednél. Pl.: alkoholisták, nemérdekelhogymitcsinálsz-csakhagyjbékén-féle szülők, stb...

Én szeretek elmerülni a fantáziavilágomba, és szeretek olvasgatni ilyen mitikus dolgokról. Nevet
Na jó, kiteszem, de csak azért, mert süt a nap és olvad a hó. Szomorú Nevet

Ritli,ez lesz a hanii song. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 11:57:48 írta hanii » Naplózva

Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #193 Dátum: 12 feb 18, 11:59:33 »

Én is imádom a mindenféle mitikus dolgokat, meg szeretek olvasgatni róluk Mosolyog Könyvekből is kb csak fantasy-t olvasok (néha becsusszanhat 1-1 krimi vagy hasonló, de ritka Nevet)
Atyám ez a goblin girl szám nagyon durva :DDD Behalok rajta, ezt neked írták Nevet

Itt is tök jó idő van, 10 fok Ohh My God Olvad ezerrel a hó.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #194 Dátum: 12 feb 18, 11:59:39 »

Hehe ez nagyon édes, tedd ki! Nevet

Én nem tudom milyen természet feletti lény lennék. O.o

Flexee: Jah értem, mi se vagyunk egy nagy vendég fogadós család, mondjuk úgy hogy bizonyos embereknek engedjük meg, de őket szívesen látjuk. Nevet Ez a mi kis fészkünk, betolakodó aki ide akar jönni. >_<

Attól még miért rohannak le téged? Ha szemetelt valaki, és valaki más megtalálja akkor dobja ki és kész, egy kis szemét nem a világ vége hogy leb*sszanak érte, ha te voltál ha nem. O.o Érdekesek a szüleid. De figyelj, (épp beelőztek engem -.-) sokkal jobb egy ilyen szülő mint hogy inkább nem törődnek veled, és 13 évesen akár (tudom nem annyi vagy) úgy árulhatod magad mint egy k*rva és rád sem szólnak hogy ez nem okés. De csak pár év, és elmehetsz otthonról ha anygon akarsz. Mosolyog

Naplózva

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins