STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #105 Dátum: 12 feb 17, 21:41:10 » |
|
Rokonok éppen nem vagyunk, és zöldnek meg büdösnek zöldek meg büdösek is, a nyelvükről nem tudok, de akkor sem buták. Nézd meg mondjuk a technológiájukat a wowban, de már a D&D-ben is emberi képességekkel bírtak. Fhtagn!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #106 Dátum: 12 feb 17, 21:45:25 » |
|
9 nap, 1 óra és 10 percet töltöttem itt. háhááháh Ez nem elég... Amúgy most remélem nem baj, ha nem olvasok vissza, amúgy én a WoWba Human vagyok, csak nem játszok vele.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #107 Dátum: 12 feb 17, 21:47:41 » |
|
Nézd meg a taglistát, téged én engedélyeztelek szóval bent vagy.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 12 feb 17, 21:49:19 » |
|
Ahha! Tényleg! Köszi! (el is felejtettem, hogy oda vagyok írva xD) Kicsit szórakozott vagyok ma.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #109 Dátum: 12 feb 17, 21:50:28 » |
|
Nem vagyok agresszív. Kedves és kawaii vagyok. Csak a buta emberekkel vagyok gonosz, meg azokkal akik rászolgáltak, ahogy Seva írta FényképÉsz Behalok Illik rád :3 STM azt hittem azt írod, hogy "Rokonok éppen nem vagyunk, de zöldnek és büdösnek zöld meg büdös vagyok" A többi sok dolgot nem tudtam megjegyezni amit írtatok, úgyhogy képtelen vagyok reagálni
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #110 Dátum: 12 feb 17, 21:51:50 » |
|
Zizi, azt látom, az AMV-d beteg, de haláli.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #111 Dátum: 12 feb 17, 21:52:18 » |
|
Heo te túl könyörületes vagy:( Hani ne mond ezt... ez fájt mindig érzékeny voltam, ha a helyesírásomat kritizálták. Milyen Magyar ember az, aki nem tud Magyarul írni. Elvesztettem létezésem egyik okát:O Igazából nem tudok helyesen írni és még lusta is vagyok:(. Régen nem voltam iylen rossz, de a fórum megront csomó mindent rosszabbul írók mióta használom:O
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #112 Dátum: 12 feb 17, 21:53:27 » |
|
Belépek én is a családba, úgy mint aki már régen írt a fórumra és épp müzliszeletet eszik. 35 napot 6 órát és 33 percet éltem eddig. Plüsscica karbantartót szeretném rangnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #113 Dátum: 12 feb 17, 21:54:03 » |
|
A fórumra kened, aminek te vagy az egyik eleme, szégyelld magad. Jó étvágyat Dani! ^o^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 12 feb 17, 21:54:38 » |
|
Ritli: Mi ez az anime, ami az aláírásodban van? Meg Hiei D. avatarján, meg... stb... stb... ? heo: Köszönöm szépen. Tudom, hogy beteg, de mitől haláli? :O xD CsiziDani: De cuki rang! *.* Ja és jó étvágyat. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #115 Dátum: 12 feb 17, 21:57:05 » |
|
Fhtagn! Már hogy lennék én büdös? Amúgy meg pár ezer átaludt év alatt bepállik az ember, oké?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #116 Dátum: 12 feb 17, 21:58:29 » |
|
Hiei, lehet, de, mint vezető megtehetem. Dani bent is vagy. Attól, hogy a lila liba a susanoo. Szolgálati közlemény: Senkinek sem kell beírni azt, hogy mennyi időt töltött itt, mert úgyis megnézem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 22:01:42 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #117 Dátum: 12 feb 17, 22:00:32 » |
|
Jó na nem szándékoztalak megbántani (annyira). heo engem írj be légyszi "goblinhugi"-nak. És ha lehet, akkor lilával. Lehetséges?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #118 Dátum: 12 feb 17, 22:00:36 » |
|
Köszönöm a kívánságokat, de nincs itt semmi jó étvágy. Már rég betoltam mire begépeltem az összes karaktert az előző hozzászólásban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #119 Dátum: 12 feb 17, 22:00:43 » |
|
Laharl-t nem lehet semmibe venni. (Hiei avája.) STM, ez Hiei második sccount-ja, szóval ez mellékes. Hiei, azt hittem a midikloriánok. Mi mellékes? Ezt mire írtad?:O Nem engem a klroformok nemzettekxD Makai senki Disgaea az.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|