Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #60 Dátum: 12 feb 17, 20:03:35 » |
|
Nekem mindig kawai avatarjaim voltak. Kivéve mikor módi lettem. Ezt az egy kivételt leszámítva mindig Chibi Hiei volt az avám a régiek még emlékezhetnek ráxD Kaptam is pár pü-t mikor lecseréltem a kawai avákat olyan mintha nem is én írnékxD Ez a megtévesztés.
Jahhhh és igen Ritli-chuan a feleségem. Természetesen családom nicnsen már mint őseim:D Engem a kloroformok nemzettekxDD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #61 Dátum: 12 feb 17, 20:05:43 » |
|
A kis szivárvány harcos. ...Mint valami kis kobold. Lego és Duplo, jaj de szerettem azokkal játszani. Nekünk sose volt, meg póni meg ilyen hülyeségünk... a szüleink örültek nekik, de a nagyszüleink... nem tartották normálisnak hogy két kislány fiú játékokkal játszanak, így mindig próbáltak valami rózsaszín ajándékot adni nekünk (szerencsére leginkább a nővéremnél próbálkoztak.) ... dehát milyen hülyeség ez. >_< Ritli, előbb utóbb eljön a nap... én is remélem nem sose fog...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #62 Dátum: 12 feb 17, 20:06:15 » |
|
Laharl-t nem lehet semmibe venni. (Hiei avája.) STM, ez Hiei második sccount-ja, szóval ez mellékes. Shiro közben már megoldottam. Mindjárt átalakítalak. Hiei, azt hittem a midikloriánok. A két alsó bölcsességfogam már évekkel ezelőtt kinőtt, egyébként szegfűszegolaj vagy fagyasztott babapiskóta rágcsálás mehet rá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 20:08:37 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #63 Dátum: 12 feb 17, 20:12:39 » |
|
Nem veszem semmibe, csak hihetetlenül kawaii ^^ az előző az ilyen kis őrült izé volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #64 Dátum: 12 feb 17, 20:16:06 » |
|
Milyen kihalt a duma topic mióta itt van ez
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #65 Dátum: 12 feb 17, 20:17:41 » |
|
A kis szivárvány harcos. ...Mint valami kis kobold. Amikor azt olvasom, hogy Minagi meg Mini minyon, akkor mindig Kororo ugrik be a Shaman King-ből szóval lehet azért hangzik ilyen furcsán.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #66 Dátum: 12 feb 17, 20:27:32 » |
|
Minagi te ennyi idős vagy? :O Azt hittem 16 Na mindegy. Amúgy úgy voltam ezzel a bölcsességfoggal, hogy nemrég utána néztem és láttam, hogy van akinek egyáltalán nem nő. Reméltem, hogy én is egy vagyok ezek közül a kiválasztottak közül De aztán mégse Shaman king. Épp most olvasom a mangáját 110 fejezetnél járok, de alig kezdtem el 3-4 napja Olyan fura, hogy tök mások a nevek mint az animében O_o Hiei előző avája Sephirot volt a final fantasyből :3 Azt is meg ezt is én választottam neki Bezony, én vagyok a bukott angyal Hiei-sama felesége
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 20:31:18 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #67 Dátum: 12 feb 17, 20:32:12 » |
|
Nekem már nincs ötletemxD Amúgy ez olyan mintha bármit kitennék:O Te ajánlottad cicaxD Nem ugyan azxD Nem raknék ki ilyen nyálas sz*rt:D. Igen szal kéretik feltűntetnixD hogy aki kezet emel asszoynra elégethessem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 20:33:40 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #68 Dátum: 12 feb 17, 20:33:16 » |
|
A Shaman King-nek nem rég jött ki új manga-ja is, mondjuk még csak két fejezet. Én a Jetix/Fox Kids-en láttam először az anime verziót, amikor elkezdtem olvasni a manga-t azt hittem megbolondulok, jó sok ideig tartott megjegyezni a neveket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #69 Dátum: 12 feb 17, 20:36:26 » |
|
Én ötletem volt mindkettő és a képeket is én kerestem ki Nem azt írtam, hogy én kényszerítettem rád.. Vagy most mi a problémád? Igen én is tévében láttam az animét bár most tervben van az újranézése A mangát meg már megszoktam szerencsére
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #70 Dátum: 12 feb 17, 20:40:34 » |
|
Nem erőltetném a témát, de a Nefilimek anyja általában pórul jár. Tessék, az első családi perpatvar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #71 Dátum: 12 feb 17, 20:47:29 » |
|
Családi perpatvar?:O Normális vagy? Az előbb írtam, hogy nem akarok meghalnixDDD Tudod te milyen mikor enragel?:O Ha halandó lennék már rég meghaltam volna. A sarlatán név tökéletesen illik rá. Mesélek egy történetet az első fehérvári találkozásunkról. Megakartam csókolni közel hajoltam ő rám nézett a szemem csattant egyet és bevérzett. A6zóta vigyázom vele. Sérüléseimet nem sorolom fel, mert év végére talán végeznék veleXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #72 Dátum: 12 feb 17, 20:48:47 » |
|
Hát öhm... ez most szíven ütött Ritli. Én nagyon szerettem a Shaman Kinget. Olaszországból még a növérem hozott is egy olasz mangat. Nagy élmény volt igaz nem értem... de most évekkel később megtanult olaszul... lefordítaná nekem. De egyébként tetszett a vége a manganak, vagyis ahogy megrajzolták őket, a hippi Yoh és Anna, nagyon jól néznek ott ki. Miért? Tök jó volt az előző meg a mostani avája is! Olyan édes mind a kettő, hiába a karakterük nem az. looool, ez nagyon édes, és romantikus sztori.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 20:49:35 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #73 Dátum: 12 feb 17, 20:49:32 » |
|
Engem iiis. Olyan magányos vagyok.. És jó vagyok, szóval semmi gond nem lesz velem. :3 Izéé... Valakinek lehetnék a hugicája.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #74 Dátum: 12 feb 17, 20:52:00 » |
|
Hiei, az igaz szerelemért szenvedni és gyötrődni kell, csak, akkor lehet oly édes az áhított csók. Egyébként ezt nem értem, jedi erőt használt vagy pofon volt, csak az valamiért kimaradt? hanii, felvettelek, válassz valakit és kérd meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|