Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 12 feb 17, 19:32:02 » |
|
De miért is jó akkor nekem, ha tag vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #31 Dátum: 12 feb 17, 19:33:05 » |
|
STM, bent is vagy. Flexee, szerintem az is elég, ha a legvégső titkos fogást soha nem tanítod meg nekik és akkor örökké legyőzhetetlen maradsz. Minagi, Lille mondjuk lehetne valamelyikőtök a jobb kezem vagy mit tudom én NagyvaezíR vagy bármi egyéb. Ritli, bevezetheted a fórum működésébe, elmondhatod neki, hogy ki az a bolond aki heo-nak hívja magát vagy csupán kínozhatod, mint Csibe-t. Loah, azért, mert nincs hátránya meg, mert így "hivatalosan" is egy általad szeretett, kedvelt közösség tagjává válsz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 19:34:08 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #32 Dátum: 12 feb 17, 19:34:16 » |
|
Ritli a növéremnek is valaminhasonló jutott eszébe mikor megkérdeztem. Jobb kéz nagy felelősseg... Csábító ajánlat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #33 Dátum: 12 feb 17, 19:35:00 » |
|
Amúgy mit bír mindenki úgy a pónikon? Tényleg, ha már beirkálják ezt jelentkezésnél, legyek én is formális, 84 napom van. Jó sok, amikor legutóbb ránéztem még valamikor ötven körül volt kb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 19:37:39 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #34 Dátum: 12 feb 17, 19:35:16 » |
|
Belépek mert miért ne? 31 és fél napom van. A nevemet kéretik sötétkékkel írni. Rangon gondolkozok én is kicsit. Lille te lehetnél jó tündér is.:3
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #35 Dátum: 12 feb 17, 19:35:50 » |
|
Vigyorszem-csan: Félelme csak annak van akinek van rá oka. Áhám elme=ész szóval akinek félelme van az félszeszű Rangnak kérném a jégsárkánytenyésztőt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 19:36:52 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 12 feb 17, 19:35:53 » |
|
Inkább érzem gittegyletnek ezt a klubot, mint egy "jobb közösségnek". Egy "jobb közösség" anélkül is tud létezni, hogy elhatárolja magát a többiektől, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #37 Dátum: 12 feb 17, 19:36:22 » |
|
Nem tudom én soha nem póniztam és barbiztam. O.O ... Najó a sok bátyám miatt voltak actionman bábúim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #38 Dátum: 12 feb 17, 19:38:22 » |
|
Flexee, szerintem az is elég, ha a legvégső titkos fogást soha nem tanítod meg nekik és akkor örökké legyőzhetetlen maradsz. Akkor senkinek sem mondom el, hogy nincs titkos fogásom, meg hogy írtózom a pókoktól., Ha ezt megtudnák az itteniek akkor gyenge pont lennék. heo küldtem közben Püt is lehet nem láttad Shiro: akkor jó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 19:39:15 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #39 Dátum: 12 feb 17, 19:39:03 » |
|
Minagi, az eksőnmen babát fésülgetted a barbi helyett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #40 Dátum: 12 feb 17, 19:39:55 » |
|
Loah, nem foglak meggyőzni semmiről, ezt tudom, de, ha szeretnéd, akkor hívhatod elhatárolódásnak azoktól az emberektől akik regisztrálnak, megkérdeznek valamit amre a válaszi 3-4 helyen is le van írva ráadásul többször is és soha nem látod őket viszont.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #41 Dátum: 12 feb 17, 19:40:21 » |
|
Soha, haroltam és szétvertem őket Dr. X volt s kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #42 Dátum: 12 feb 17, 19:41:35 » |
|
Amúgy mit bír mindenki úgy a pónikon?
Megvagyok velük, a lovaknál jobban bírom őket, de sosem volt a kedvenc állatom. Jajj az Eksönmen *-* van egy tutajos, egy ejtőernyős meg egy sárkányrepülős *-* még mindig jól száll, csak az a baj, hogy a műanyag szárnyat megcsócsáltam kiskoromba. Néha még mos is ha a kezembe akad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #43 Dátum: 12 feb 17, 19:42:54 » |
|
Lol heo honnan tudod, hogy Csibe kínzása a hobbim? Olyan tanítvány bármikor jöhet Jelentkező? A pónik menők! Pinky Pie <3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #44 Dátum: 12 feb 17, 19:44:05 » |
|
Flexee, megtörtént. Rikan, sima kék nem lenne jó? (Nincs kedvem szórakozni a színekkel.)
Csibe panaszkodott róla valamelyik témában még régebben, azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|