^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #15 Dátum: 12 feb 17, 19:12:44 » |
|
STM: ne Orochimaruval példálózzunk. Vagy Sasukeval. Vagy Sarutobival amikor az Edo Tenseijes senseije ellen kellett fordulnia. Jó mindegy, maradjunk a Naruto-Kakashi Kakashi-Minato stb jó példáknál gjváhh fáj a bal oldalam O.o heo: a szeretet mintapéldája: Hiei Jujj tele vagyunk modikkal itt vigyázzatok X"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #16 Dátum: 12 feb 17, 19:13:37 » |
|
Téynleg betudom írni magunkat én is Elfelejtettem, hogy modi vagyok. Nem valójában lusta vagyok szóval írj be te:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #17 Dátum: 12 feb 17, 19:17:29 » |
|
Példálozhatok én bárkivel. Vader, két mesterből kettőt kinyírt, a történelem minden magára valamit is adó sithe, Júdás.... meg a többiek. Oké, nem minden tanítvány öli meg a mesterét, de úgy a felük. Nem éri meg a kockázat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #18 Dátum: 12 feb 17, 19:19:50 » |
|
hát amíg moderátort nem fogadok tanítványnak, addig nem hiszem hogy nagy baj lesz más nem nagyon tud ártani a fórumon csak akinek hatalma van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #19 Dátum: 12 feb 17, 19:20:43 » |
|
SZükséges, hogy legyen vezetőtök?
Annyiban szükséges, hogy legyen aki vezeti a taglistát. Akkor maradsz te, mert modikon kívül csak a topik létrehozója tudja szerkeszteni az első hszt-t. stm megelőztél. ui: Habár talán van egy megoldás ...hmm hogy az új vezető is tudja írni a listát. heo írj be engem is ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #20 Dátum: 12 feb 17, 19:22:40 » |
|
Hiei, valahogy így? Kicsiny vallásunk: - Cart-dono (Isten) ki megteremtette az oldalt és a fórumot.
- Chakra (Főangyal)
- Aes Sedai (Charlie... ö Chakra Angyala)
- Shiro (Szintúgy)
- Hiei (Arkangyal)
STM, mint mondottam volt, lehet titulusod is, legyél a mesterek mestere vagy trollcsászár, esetleg inkább a kötözködés tanítványa. ^^, kiraklak a klubból. Szolgálati közlemény: Ritli és Shiro bent vagytok.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 12 feb 17, 19:23:20 » |
|
Kérlek, ^^. A moderátoroktól a fórumon félhetsz, ha agyon akarsz. A tanítványok kiderítik hol laksz, megkeresnek, és megtámadnak.
A fő- meg az arkangyal amúgy nem tök ugyanaz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 19:25:22 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #22 Dátum: 12 feb 17, 19:24:03 » |
|
Juj de izgi, és még "rangot" is lehet választani.... Bár az ég világon semmi nem jut az eszembe -.-.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #23 Dátum: 12 feb 17, 19:24:49 » |
|
Az arkangyalok a harcos kaszt, a főangyalok a Kerubok akik Isten trónja mellett állnak és belőlük csak 4 darab van köztük ugye Lucifer, szóval maradt három.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 12 feb 17, 19:26:40 » |
|
Tényleg? CSak mert az ark- magában ugye főt jelent, vagy iylesmit.. Mint például arkfarkas. De jó tudni. Amúgy, ha már konkrétan mondtad, be is léphetek, egyen a rangom is STM. Köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 19:27:58 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #25 Dátum: 12 feb 17, 19:28:04 » |
|
- Aes Sedai (Charlie... ö Chakra Angyala)
- Shiro (Szintúgy)
Khhmm... a Charlieról elöször egy régi vicces sorozat jutott az eszembe A föszereplö hogy is mondjam .... Inkább ne mondjam [/list]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 19:29:01 írta hamisjoe »
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #26 Dátum: 12 feb 17, 19:28:24 » |
|
STM: akkor is lesz tanítványom vállalom a kockázatot. Ha rossz vagyok akkor max szétszednek de amúgy be is zárhatom az ajtót, meg mire idetalálnak beszerelhetek egy biztonsági rendszert, itthagyhatok egy Kage Bunshint, elszökhetnék Japánba és meghalnék mert egy szót sem (najó egy kettőt tudok) japánul Nem félek a moderátoroktól (pedig kellene) csak az embernek vigyáznia kell mit ír meg moderátor tanítványom nem is lesz, nekik nincs nagyon mit tanítgatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 12 feb 17, 19:29:12 » |
|
Egy cipőben járunk Minagi. Jelenleg semmi elmés nem jut eszembe. De lehet egy másik fórumozó ötletet adhat. A tanítványok pedig a mesterük útját járva, egy idő után megtalálhatják a sajátjukat. De utána nem szabad a mester ellen fordulni. STM, szerintem is ugyanazt jelentik. De ennyire nem vagyok elmélyedt a témában.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #28 Dátum: 12 feb 17, 19:30:49 » |
|
Bárkinek lehet mit tanítani, de modik sem mindent tudok, ők is emberi lények. Majd ha eljön az idő Lille akkor kitaláljuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #29 Dátum: 12 feb 17, 19:31:24 » |
|
Nem lehetsz teljes értékű sith, míg meg nem ölöd a mestered. ·· Ez hagyomány. Utolsó próbatételed mielőtt mesterré érnél. Én is elpusztítottam azt a gyenge bolondot, így lehettem Sith Nagyúrnő. Nem úgy mint a puhány jedik. Amúgy miért jó nekem, ha van tanítványom? És mire fogom kitanítani az erőhasználaton kívül, mielőtt megpróbálná lehegeszteni a fejem? Hmm kicsit elkalandoztam. Szóval mire jó a tanítvány? Még gondolkodom a rangomon bár a sarlatánt esélyesnek érzem Minagi és Lille a két pónihercegnő
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|