25 júl 18, 18:10:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 136327 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #480 Dátum: 14 márc 10, 18:12:20 »

ez mekkora verébség :DD

1. anarchiába 1 tarack tönkreteheti az egész játékot a le ugrálásokkal meg semmi érő támadásokkal akkor is ha 100000 ember nyomkod mellette.
2. a pokemon elengedések miatt ezeket bannolnám
2,5 aki foylamatába használja a diget azt meg még börtönbe is vetném...

én nem játszanék iylet csapatba mert most picit nagyképű vagyok de úgy is az a jó amit én mondok  Pojén

amúgy gyorsítva megnézni kb 8x-oson tuti poén. csak kéne hozzá 1 nap.

és crystálba; azaz pont eszembe jutott a mortys, egyedül is szopás nem hogy trollokkal.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Adri
Gennin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #481 Dátum: 14 márc 22, 13:22:53 »

Már Emeralddal játszanak: http://hu.twitch.tv/twitchplayspokemon

18 lvl Torchic
6 lvl Nincada
7 lvl Poochyena
7 lvl Abra
a jelenlegi állás, az első Gymnél vannak Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #482 Dátum: 14 márc 22, 14:02:05 »

Vajon hányszor fog beszakadni alattuk a jég Juan termében? ikszdé
Gyakorlatilag az első és az ötödik teremben mehetnek csak egyszerűen a dolgok. A többinél szenvedés várható, bár ahogy elnézem már most az van. '^^
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 22, 14:04:13 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Adri
Gennin
*

« Válasz #483 Dátum: 14 márc 22, 15:28:50 »

Még mindig az első Gymnél tartanak ikszdé

Most ettől úgy megjött a kedvem az Emeraldhoz, bár eddig még nem játszottam ki. Mindig valami közbe jött >.< Milyen Pokékat ajánlotok?
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #484 Dátum: 14 márc 22, 15:47:20 »

Emeraldba? Esetleg Torchic akit mondanék de őt első terem előtt fejleszteni kell.
Én is unatkozom úgy gondoltam hogy elkezdem a Red-et és a Blue-t emulátoron.
Cél mind a 151 pokemon elkapása.
Javasolnátok pokékat?
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #485 Dátum: 14 márc 22, 16:53:27 »

A 151 pokémon elkapása már a kezdetektől megbukott, ugyanis vannak verzió exkluzív pokémonok, amiket csak a Redben vagy a Blueban találsz meg. Ez az ördögi csererendszer. Ha összeakartad gyűjteni mind az 151-t és nem rendelkeztél egy baráttal, akinek volt konzolja és a te verziódhoz képest eltérő verzióval rendelkezett, akkor vehettél még egy konzolt és a másik játékot hozzá. Az ördögi csererendszer miatt soha nem lehetett Machampom, Gengarom, Golemem és legfőképpen Alakazamom. Persze Kadabra is bőven elég volt még a Red és Blueban. A Psychic-type Istennek számított az első generációban, ami annak volt köszönhető, hogy az ellenük bevethető szuper effektív támadások ereje a béka feneke alatt volt.

Javaslat a Red és Bluehoz: A kezdő lehet akármelyik, de például Bulbasaur simán lehozza az első két termet. Azonkívül, Kadabra/Exeggutor, Lapras, Pidgeot/Dodrio, Primeape/Hitmonlee, Jolteon, Snorlax, Sandslash, Muk, Jynx, Tauros, Gyarados, Vaporeon, Vileplume, Venomoth, Weezing, Magmar, Electabuzz, Arcanine, Ninetales.
A játék közben befoghatod a legendás madarakat is.

Javaslat az Emeraldhoz: Szintén bármelyik kezdő megteszi, a legkönnyebb dolgod Mudkippal lesz. Azonkívül, Breloom, Skarmory/Swellow, Gardevoir, Sableye, Ludicolo, Walrein, Whiscash, Glalie, Salamence, Manectric, Absol, Flygon, Sharpedo. Ennyi jutott most eszembe, de biztos kihagytam pár jót.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 22, 16:54:20 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #486 Dátum: 14 márc 22, 18:35:31 »

Hát igen, ez a pokémonban mindig is egy ördögi kör szokott lenni. Én sajnos nem rendelkezem Gameboyal és a kazetta alakú piros/kék arannyal, úgyhogy marad az emulátor.Aminél meg lehet oldani a cserét szóval meg lehet szerezni mind a 151 pokét habár egyet csak egy kis glitch-el lehet megszerezni. Amúgy köszönöm a javaslatokat.

EDIT: Yamael azok a mentések, és elméletileg bármelyik gameboy játék lejátszására képes emulátor kezelni tudja őket
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 23, 08:20:18 írta A Sokadik » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #487 Dátum: 14 márc 23, 07:57:29 »

Ezek a SAV fileok, amik fenn vannak mint mentések az előző kettőhöz, ezeket felvett videók? mondjuk kétlen mert valami 30kb Nevet
Ezek mi a fenék akkor? és milyne program való a kezelésükre?
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #488 Dátum: 14 ápr 24, 13:49:36 »

A SAV kérdés engem is érdekelne. Van egy egglocke SAV-om és nem tudom, mit kell vele csinálni.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #489 Dátum: 14 ápr 24, 14:09:16 »

GBA emulátoron: File -> Import -> Battery file...
Legalábbis ez rémlik, NDS emulátornál is hasonló opcióval lehet megnyitni.

Fontos, hogy ugyan azt a rom-ot nyisd meg, amiből ki lett szedve a mentés. Ha jól emlékszem néhány játéknál van több verzió a neten (v1.0; v1.2; stb.). Ezt csak azért írom, mert ha nem sikerül megnyitni a mentést, akkor próbáld máshonnan is beszerezni a játékot.

Én eddig egy normális egglocke-ot se talátam semelyik játékhoz, mert mindegyikbe teli vannak a box-ok Charmander-rel. Átküldhetnéd PÜ-ben a mentést, ránéznék ez milyen Mosolyog

« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 14:33:57 írta laci1005 » Naplózva

Adri
Gennin
*

« Válasz #490 Dátum: 14 máj 07, 16:32:56 »

Algebra után sajnos csak félig-meddig jönnek a szögek! Mosolyog Alpha Sapphire és Omega Ruby.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ywGSON9tNq0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ywGSON9tNq0</a>
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 07, 16:33:35 írta Adri » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #491 Dátum: 14 máj 07, 16:41:14 »

Ez biztos vétel, (a játékban) itt éreztem a legerősebbnek a sorozatot. Meg amúgyis nekem nekem csak két generáció maradt ki eredetiben. A HeartGoldos meg a BW 2.
Naplózva

Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #492 Dátum: 14 máj 07, 16:50:35 »

ÁÁÁ, Ruby és Sapphire újra kiadva feltuningolt grafikával!  Ohh My God Ohh My God Ohh My God Kedvenc részeim a sorozatból!!! Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e az Emerald-nak is...

Mindenesetre adott nekem egy okot a Nintendo, hogy miért vegyek Nintendo 3DS-t! kacsint
Naplózva
Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #493 Dátum: 14 máj 07, 19:01:32 »

már várom Nevet de mindennek ellenére a legjobb gen az a BW 2 Nevet az Emerald-nak kizárt, hogy lesz feldolgozása. Egyébként nem rég sikeresen beszereztem az Emeraldot így a game boy játékok közül minden genből minden megvan. DS-ből még kellene a Platinum, W, W2, Y
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Bastian
Moderátor

« Válasz #494 Dátum: 14 máj 07, 22:22:57 »

Ezzel a nappal véget ért a Hoenn Confirmed! mémek sorozata. Nemsokára kezdődni fog a Sinnoh Confirmed! áradat. ikszdé

Jönni fog-e Mega Sceptile és Mega Swampert?(Sap Sipper Ability hozzá? Nevet)
Annyi biztos, hogy Groudon és Kyogre nem szorul Mega Evolúcióra. Kyogre különösen nem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins