24 nov 16, 00:37:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114342 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #450 Dátum: 13 nov 02, 19:36:44 »

Feltelepíted és minden pöccre megy. A legújabb verziónál (2.1.6.2a) nem kell már a bios-szal bajlódni. A régebbieknél probléma volt.

Utána néztem neked, és a telefon belsőmemóriájába kell másolni. Ehhez viszont root-olt telefon szükséges és még a telepítés előtt kell odarakni.
Működhet az a verzió is, hogy az apk mellé rakod. Ugyanúgy még a telepítés előtt.
Vagy telepítés után a DraStic könyvtárba másolod be. Play-es letöltésnél ez működött.

Ha nem lenne bios-od, akkor dobj meg egy PÜ-vel. Elküldöm őket.

Fontos, hogy az emulátor kezeli a tömörített formátumot (zip ellenőrizve), viszont így belassul a működése. Ajánlott kicsomagolni és telefonra/mem. kártyára/pendrive-ra (OTG) rápakolni őket.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #451 Dátum: 13 nov 03, 13:10:16 »

Vagy letöltesz egy Universal Randomizer-t, majd megnyitod vele a ROM-ot. Semmit nem állítasz át csak a B&W Exp Patch-et pipálod be. Ezután tetszőleges néven mented.

Igen megnyitottam vele, de ilyen lehetőséget nem látok hogy b&w exp, van base stat, starter, type, moveset, trainers, wild, tm-hm.
Egyébként egy gond van a te kódoddal Bastian hogy szerintem 2x szorzót kapok, megvertem a két havert aztán egyből 8as vagyok, nem akarok 99 lenni elite 4 re  Pojén

(tehát egyszeres szorzót kérek szépen ha lehet Mosolyog)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #452 Dátum: 13 nov 03, 14:37:39 »

Open ROM-mal egy sorban is vannak ám beállítási lehetőségek Mosolyog. Ami neked kell, az Other Options-on belül a B/W Exp Patch.
Ez mellett a General-on belül pedig a Remove Trade Evolutions ajánlom bepipálni. Viszont arról nincs infóm, hogy mikor változnak át. Pl. Emerald-ba fogtam egy lvl3 Seadra-t(?), 28-as szinten Kingdra lett. Természetesen Dragon Scale rajta volt. De másoknál lehet eltérő szint.
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #453 Dátum: 13 nov 03, 14:50:21 »

Vagy letöltesz egy Universal Randomizer-t, majd megnyitod vele a ROM-ot. Semmit nem állítasz át csak a B&W Exp Patch-et pipálod be. Ezután tetszőleges néven mented.

Igen megnyitottam vele, de ilyen lehetőséget nem látok hogy b&w exp, van base stat, starter, type, moveset, trainers, wild, tm-hm.
Egyébként egy gond van a te kódoddal Bastian hogy szerintem 2x szorzót kapok, megvertem a két havert aztán egyből 8as vagyok, nem akarok 99 lenni elite 4 re  Pojén

(tehát egyszeres szorzót kérek szépen ha lehet Mosolyog)

Őszintén szólva, azt a kódot már elmentettem szöveges dokumentumba jó két éve, mert azt írták, hogy az oldja meg az XP problémát és a mentést. Többször kijátszottam már a Black-t és a White-t, de eddig nem tűnt fel, hogy kétszeres XP-t adna. Overleveled sem voltam soha az Elite 4-nál, szóval nem hinném, hogy kétszereset adna. :/
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #454 Dátum: 13 nov 03, 14:55:14 »

Jó most lehet én vagyok a vak, (és felvállalom Nevet), de itt az első screen shoton: http://pokehacks.dabomstew.com/randomizer/ hol a fenébe van other options? (nekem is így néz ki). Meg generált sem tudom változtatni blackbe, csak a trade evoluciot és ennyi, mellette ROM információ azt heló.

Bastian: akkor lehet megtrükközte alapból a randomizer, csak nélküle 0 járt, majd megnézem az alap blackbe is lvl8 leszek-e a 2 vak társ után. (mert ez amit msot kaptam 2x az tuti, szerintem 6 os kéne hogy legyél max 7 ha emgvered mindkettőt)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #455 Dátum: 13 nov 03, 14:59:15 »

Teszteltem és 6-os vagyok a kóddal miután mindkettőt megvertem.  Hümm-hümm
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #456 Dátum: 13 nov 03, 15:09:26 »

Yamael: próbáld ezzel: http://data.hu/get/7092915/random.zip
Elvileg itt van Exp Patch.

Randomizer-rel meg vigyázni kell, mert erősebb pokék esetén sokkal több xp-t ad. Pl. 10-es szintű Pichu 30xp-t ad, de egy 5-ös szintű Nidoking 100-at.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #457 Dátum: 13 nov 03, 15:17:43 »

Igen tényleg sima 1x szorzót kapni kösz a segítséget mindkettőtöknek. A profi cheren két tail wipet elnyomott miután 2 criticből 1re leütötte életem...És maradtam veretlen unovában ezzel  ikszdé

Egyébként nem engedi bebpiálni a b/w expet, mert azt írja hogy csak angol red blue yellow meg crystal hoz szabad. Tehát xpt nemad így se.

és másodjára is átírom: kezdő pokétól függ az xp, erre eddig nem gondoltam de alapvető Nevet
Most betúrtam a elgnagyobb oldschool pikachut, erre a lvl6ot se kaptam meg 2 winből. Na meglátom le tudja e solozni.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 04, 09:27:16 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #458 Dátum: 13 nov 10, 10:36:38 »

Rájöttem hogy black+ black 2 az már ki volt nálam végezve solo pokemonnal is, leszedtem hát egy soulsilvert, de kajak elfelejtettem hogy ez lépten-nyomon kifagy....
Erre nem tudtok valami megoldást? Régen is ilyen volt amúgy, DeSumeot használok és nincs kedvem 5 percenként mentegetni.
Ez még elég classic a firered után és a jó öreg teremvezetőket nehezebb is verni mint az újakba.

sőt mi sőtebb, mindig kifagyok mikor violetbe átlépek! Nevet.
Volt régen ilyen funkció hogy debug nem? bár az se működött nekem...
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 10, 13:45:46 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #459 Dátum: 13 nov 23, 21:57:59 »

Bastian téged választalak! Nincs valami kódod a random fagyásokra HG/SS-hez?
Leafgreenbe alkalmaztam megint a 6 miaus trükköt, 10 cukorkám van 4 jelvénynél a szokásos 2 helyett^^Bár a soló miaura dobtam egy everstone-t mert folyamatába át akart fejlődni. ja és pénz hiány sem állhat fenn a pay day miatt cirka 70k péz!

Ja és egy búnusz, most akkor mega mewtwo meginta z élre tört mint top pokemon? (statra), [mert akkor van isten!] 8 év után újra a csúcson.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 23, 22:01:54 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #460 Dátum: 13 nov 23, 23:03:29 »

Szívesen segítek, de a HG/SS teljesen kimaradt. Gyorsan utánanéztem a dolgoknak és 100%-ig biztos megoldás nincs a problémára. Valaki azt írja működik, valakinél változatlan. Keress rá arra, hogy HeartGold/SoulSilver freeze fix és próbáld ki a felsorolt lehetőségeket, valamint próbálj meg minden 3-5 percenként menteni. :\

Mega Mewtwo X és Y valóban élre állt statot illetően, mint top pokémon. Itt jegyezném meg, hogy Mega Mewtwo Y nem üt nagyobbat az alapnál, mert a Mewtwonite Y lefoglalja az itemek helyét vagyis a Life Orb/Choice Specs Mewtwo még így is erősebbet üt, bár lassabb is kemény tíz sebesség ponttal(140 vs. 130). Mega Mewtwo X szépen tudna teljesíteni a fizikai oldalon, csak a legerősebb opciói lehetnének jobbak. Psycho Cut és Brick Break jelenleg. Az egyik 70, a másik 75 alap erővel rendelkezik. Jobb lenne legalább egy 90-s opció.  Mega Mewtwo Y meg gond nélkül küldheti az Psystrike-t (100) kihasználva az elsöprő speciális erejét.
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #461 Dátum: 13 dec 25, 14:11:15 »

Aki beváltotta az ingyen Torchic-ot az X&Y-hoz, el tudja mondani hogyan is kell pontosan? Amúgy most újítottam be az X-et, elég kellemes csalódás eddig, ugyan sok felesleges dolog került bele, de a grafikai fejlődés és a játékélmény kárpótol. Igaz lényegesen könnyebb lett szerintem mint az előző generációk.
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #462 Dátum: 13 dec 25, 20:45:21 »

Parancsolj! ^^

http://www.youtube.com/watch?v=0V6r_kDGQm0

Igazság szerint a Champion pokémonjai rendelkeznek a legnagyobb szinttel az eddigi játékok alapján, de így is osztom a véleményed, hogy könnyebb lett, mint az előző generációk.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 20:48:33 írta Bastian » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #463 Dátum: 13 dec 26, 02:15:14 »

Köszi, bár max poénból fogom edzeni, mert charmandert választottam természetesen Kanto kezdőnek a profnál. Nevet
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #464 Dátum: 13 dec 28, 22:57:44 »

Ez az xy van már desumera? Vagy meg sem jelenik, vagy várni kell megint 1évet.
Nem mintha nagy elvárásokat támasztanék vele kapcsolatban, negyed órát csak elszöszmötölnék az indításával ha azt mondjátok lehet játszani.

És a stathoz hozzászólva, szóval item kell a megákhoz? mondjuk mindegy mert archeushoz is kell item a fajtája miatt nem?
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins