24 nov 15, 23:37:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114325 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Zohan-san
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #435 Dátum: 13 okt 28, 22:33:56 »

Hmm valaki tud egy jó oldalt ahol működő emulátort tudok leszedni volt egy jó oldalam, de már megszűnt azóta leszedtem 3-mat egyik se volt jó  Gondolkozik
Naplózva
Bastian
Moderátor

« Válasz #436 Dátum: 13 okt 28, 22:39:45 »

Hát ezt tényleg nagy segítség tudok majd válogatni köszönöm (ha véletlen elakadok akkor tudok kihez fordulni) Nevet

Régebbi pokémonok nincsenek benne amúgy?

UI: A listát megnéztem abból leszűrve elégé bírhatod a Harc típusú lényeket Nevet

A Harci a kedvencem, szóval mondhatjuk.  Nevet
A Black and White 1-ben ha jól emlékszem régiek nincsenek.

Ez az emulátor elvileg működőképes:
http://www.desmume.com/download.htm
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #437 Dátum: 13 okt 29, 07:09:29 »

Harcos tényleg ajánlott, mivel ugye tele van darkokkal, azt meg elég jól megüti. Régi generációban pl első 151ben egy sincs ^^

Én amúgy tróger módjára játszom ezeket: solo pokemonnal, ha visszalapozol sok oldalt itt már kibeszéltük b&w1et meg kettőt is. Ha jól rémlik kettőt nem angolul játszottam Nevet
Elsőre próbáltam 6 főset itt, de a főbossnak van egy unfair lénye ami elég durva, és az megette a csapatom, csak sturdy miatt tudtam megverni 30 heallal. De ajánlom a fű kezdőt, mivel az a leggyorsabb és szeritnem az a legfontosabb tulajdonság ha nincs 15-20 level különbség a harcolók között. (és mellesleg kinézetre is a legjobb)

Glaceon, gondolom special attackot kap ugye, (de mondjuk a biztonság kedvéért megnéztem Mosolyog), hát evidens hogy ice beam, az a leghasznosabb skill az összes generációban!! Mondjuk ha nem találod meg, akkor hail-blizzard kombó agyoncsap mindenkit.
leafeonról kitörölném a speicál félét, mivel sima attackban jeleskedik. vagyis dupla annyit sebez a leaf bladeel nemb eszélve a támadás erejéről. x-scissor mehet neki, aztán ledarálja a fűt is meg pszihiket (bár gondolom van erre már dark emg tűz)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #438 Dátum: 13 okt 29, 14:24:36 »

Sajnos már elkezdtem Tepigel , de most az szúrja a szemem hogy miért nem kapok xp? Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor

« Válasz #439 Dátum: 13 okt 29, 15:09:53 »

Melyikkel játszol? Eszembe jutott, hogy ahhoz, hogy xp-t kapj egy cheatet kellett aktiválni valamiért.  Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 29, 15:18:05 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #440 Dátum: 13 okt 29, 16:53:20 »

A b&w black versio azért is nézem mondom nem ad xp :S Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor

« Válasz #441 Dátum: 13 okt 29, 17:52:48 »

Ha a Desmume az Emulátorod, akkor elindítod a játékot, majd rámész az Emulation fülre, azon belül pedig a Cheats --> List --> Action Replay és az alábbi kódot másold be:

52004EA0 E8BD01F0
02004EA0 EAFFF25C
E2001800 0000005C    
E92D4008 E3A00000
E3A0150E E2811A06
E5810B44 EA5FE9F2
E59F4034 E59F5034
E5845000 E59F4020
E5945000 E59F601C
E1550006 03A05001
05C4500A 03A05000
E1445DB4 E8BD01F0
EA000D95 021809E0
28AAFF1F 037FBFE0
EAA01606 00000000
D0000000 00000000

Turn on code, majd újraindítod a játékot. Elméletileg utána már mindig működni fog. ^^
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #442 Dátum: 13 okt 29, 18:45:22 »

Vagy letöltesz egy Universal Randomizer-t, majd megnyitod vele a ROM-ot. Semmit nem állítasz át csak a B&W Exp Patch-et pipálod be. Ezután tetszőleges néven mented.

Amikor kivitted Randomizer-el érdemes újrajátszani. Sokkal élvezetesebb, hogy nem tudod ki mivel jön Mosolyog

Szerk.:
Leafeon-ról le is akartam szedni a Magical-t, csak nem tudtam mit érdemes helyette berakni.
Ice Beam-et szeretem, mindenképp meg fogom keresni.
Nincs se Sötét, se tűz. Fű ellen tökéletes Archen, illetve egy Umbreon-t is vadászok még.
Így nézne ki a csapat: Leafeon, Glaceon, Umbreon, Archen, Excadrill és Vaporeon. Talán Archen helyett jön majd egy Espeon Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 29, 18:55:14 írta laci1005 » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #443 Dátum: 13 okt 29, 23:18:05 »

SOse értettem ezt a macska mániáját az embereknek:D, nekem egyetlen elfogadható eve alakulás van az pedig jolteon, szerintem legerősebb is 1v1be, főleg hogy föld típusu nincsen.
Ez a randomizer mit takar? Még a jelvényes csókáknak is tök más pokéjai vannak? Mert ez jól hangzik bevallom.
És egyébként hogy fogod be ezeket? Volt külön lelőhely, (mondjuk glaceon lelőhelye rémlik) vagy eevee aztán fejlesztegeted?

Randomizerrel bejátszanék egy ilyet hogy solo watchog, vagy cinccino  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 30, 01:13:38 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #444 Dátum: 13 okt 30, 07:21:25 »

Nem szoktam én se használni ennyit belőlük. Nekem Espeon a kedvencem. Gondoltam most majd jól kipróbálom őket Mosolyog

Randomizer-rel konkrétan mindent át lehet állítani. Mik legyenek a kezdők vagy akár random is dobhatja őket. Trénereknek, Boss-oknak, mindenkinek random legyen a pokémonja. Random legyen a pokék előfordulása, így nem tudod hogy az adott helyen kiket tudsz elfogni. Így a játékban lévő összes döggel összefuthatsz bármikor, még azokkal is akik csak csere útján elérhetőek. Az elfogási esélyt a legkisebbre is csökkentheted. Random stat és akár típus is minden pokénak. HM és TM kompatibilitás összekeverése. A leglényegesebb a csere átváltozás kikapcsolása. Ilyenkor vagy adott szint kell nekik (sima csere), vagy egy tárggyal kell szintén egy bizonyos szintet elérniük (tárgyas csere).
Nagyjából ennyi rémlik, de ennél azért jobban testre lehet szabni a dolgokat. Talán Univerzal Randomizer a neve.
Fontos, hogy módolt ROM-mal nem garantált a működése. Elvileg 1-2-nél működik, de én eddig nem jártam szerencsével.

Tehát így fogom be őket, szerencse kérdése az egész Nevet. Eevee "lelőhelyet" már találtam úgyhogy fejlesztéssel is lehetne, de Leafeon pl. kezdővolt Muk és Murkow (asszem ez a neve) mellett.

Az elírásokért és az értelmetlen mondatokért elnézést kérek. Telefonról vagyok és nincs kedvem átnézni Mosolyog
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #445 Dátum: 13 okt 30, 08:27:35 »

Jól van majd próbára teszem a heti zhk után, Muk kezdőért eladnám mindenem :DD. én amúgy tűz meg villám párti vagyok, de azok túl erősek late gameben, valami előnyt kell adn az elite négyesnek nem igaz?
Ez a tm cserérvel meg az a baj hogy így nem tudom mit bír ki, most nézzem végig majd egyesével az összes tmet? Alapjáraton muteolni szoktam a gemboy emulatort hogy 300%on forogjon, bár erre nem alkalmas a desume.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #446 Dátum: 13 nov 01, 17:57:51 »

Köszönöm szépen a kódot igy már tényleg sikerült ! Universal Randomizert is szívesen kipróbálnám, de nem tudom mi az Nevet
Amúgy telefonomon fire rendeztem legutóbb most szeretnék kipróbálni vmit mivel nem tudok egy jó nds progit a telefonomra marad a game boyos verziók Mosolyog Azzon gondolkoztam Ruby/Saphhire és Emerald verziók között mi a különbség mivel ha jól tudom 2 évvel később jött ki az emerald ?
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #447 Dátum: 13 nov 01, 22:11:29 »

Ha Androidos telefonod van, akkor a Drastic a neked való program. 1500 pénz körül van, de megéri az árát (természetesen más úton is beszerezhető).

Randomizer-re keres rá jútyubon vagy guglin. Biztos találsz leírásokat, tutorial videókat.

Különbségek talán 1-2 grafikai cucc, elfogható pokék. Kicsit másabb történet (vagyis erre emlékszem Mosolyog)
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #448 Dátum: 13 nov 02, 10:02:41 »

Azzon gondolkoztam Ruby/Saphhire és Emerald verziók között mi a különbség mivel ha jól tudom 2 évvel később jött ki az emerald ?

Ruby: Team Magma az ellenséges csapat, nincs lehetőség Kyogre-t megszerezni, verzió exkluzív pokémonok
Sapphire: Team Aqua az ellenséges csapat, nincs lehetőség Groudon-t megszerezni, verzió exkluzív pokémonok
Emerald: Team Magma és Team Aqua is az ellenségünk, lehetőség van begyűjteni Groudon-t és Kyogre-t is, verzió exkluzív pokémonok.

Naplózva

Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #449 Dátum: 13 nov 02, 19:01:49 »

laci1005:Igen androidos telefonom van hát más úton szereztem be, de nem sikerült elindítanom mert nem értem hova kell másolni a biost ikszdé úgyhogy letettem róla  smirksweat

Utána néztem és elég hasznos dolog ezért külön köszönte kifogóm próbálni! Nevet

Bastian : Akkor maradok az Emeraldnal verzió exkluzív pokemonok miatt Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins