24 nov 15, 21:19:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114291 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Hidetada
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #405 Dátum: 13 jún 18, 13:09:45 »

Igen 3DS -re fog kijönni de ehhez nincsen emulátor.
Egyébként elkezdtem a saját játékom készítését amihez a saját történetem használom, mellesleg ha valakit érdekelne a történet szívesen elküldöm.
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
pistike9595
Újonc
*

« Válasz #406 Dátum: 13 aug 04, 13:42:57 »

Sziasztok segítene valaki, no$gba emulátoron hogy lehet átalakítani trádés pokemonokat?
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #407 Dátum: 13 aug 04, 16:41:28 »

Bastian jólvam, ez mi már hogy ez a nyüzüge tündér típus fogja ütni a dragont Nevet. Még sok iylen remek ötletet, remélem erre extrát fogni csapni a fighting, psziho vagy dark meg a normál is, micsoda típus lesz ez kérem!

1v5 harc, kb mint animében a pikachu vs 50 pidgey, vagy spearow mik támadták meg már nem emlékszem, 1 thundershockal kap 30 szintet xDD
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
pistike9595
Újonc
*

« Válasz #408 Dátum: 13 aug 04, 18:01:30 »

és még azt is akarnám kérdezni hogy no$gbával blackes részt nem lehet játszatni?mert desume nem megy a gépemen valamiért léci segítsetek.köszi
Naplózva
pistike9595
Újonc
*

« Válasz #409 Dátum: 13 aug 06, 06:30:22 »

valaki?
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #410 Dátum: 13 aug 11, 19:34:52 »

Csak én tartom eretnek tettnek a megapokémonok teremtését? Megablaziken és Megalucario, bah!
Naplózva
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #411 Dátum: 13 aug 13, 15:08:44 »

Szerintem nem rossz ötlet, de ha nem minden poké kap akkor kissé igazságtalan lesz
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #412 Dátum: 13 szep 15, 10:02:41 »

Bastian jólvam, ez mi már hogy ez a nyüzüge tündér típus fogja ütni a dragont Nevet. Még sok iylen remek ötletet, remélem erre extrát fogni csapni a fighting, psziho vagy dark meg a normál is, micsoda típus lesz ez kérem!

1v5 harc, kb mint animében a pikachu vs 50 pidgey, vagy spearow mik támadták meg már nem emlékszem, 1 thundershockal kap 30 szintet xDD

Látom a problémád ott leledzik, hogy nyüzüge Tündér. Sajnos a legtöbbeknek ugyanez jut eszébe a Tündér szó hallatán, holott ez csak a mézes-mázas körítés hibája, amit a tündérek kapnak a mai világban. Bezzeg a Kelta mitológiában akadtak rosszindulatú tündérek szép számmal: http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Keltak/Kelta%20tunderek.htm

Csak én tartom eretnek tettnek a megapokémonok teremtését? Megablaziken és Megalucario, bah!

Inkább örülnöd kellene, hogy megmertek lépni egy ekkora változtatást. Szinte érzem a frissesség illatát. Mindemellett, a Mega Evolúció nem örökre szól, csak csata közben érvényes, csak egyetlen pokémon Mega Evolúcióját használhatod egy csata során, ráadásul nagy valószínűséggel az evolúcióhoz használt kő lefoglalja majd az item helyét. Tekints úgy rá, mint a végső ütőkártyádra. Plusz, nem kötelező használni! ikszdé
...

Frissítették a típus táblázatot: http://www.pokemonxy.com/_ui/img/_en/art/Type-Matchup_chart_EN.pdf

- A Tündér típus szuper effektív a Sárkányra, a Harcira és a Sötétre, fele sebzést kap a Bogártól, a Harcitól és a Sötéttől, dupla sebzést kap a Méregtől és az Acéltól, a Tűz, az Acél és a Méreg fele sebzést kap tőle és a legjobb, hogy nem kap sebzést a Sárkánytól. --> Bye, Bye Outrage K.O az egész csapatra! Nem fogsz hiányozni! Ez ugyebár az jelenti, hogy http://th08.deviantart.net/fs71/PRE/i/2013/254/c/d/hide_yo_dragons_by_protocol00-d6lwlwq.png. Kiröhög
- Az Acél típus elvesztette a sebzés csökkentését a Szellem és a Sötét ellen, viszont nyert egyet a Tündér ellen. Szegény Jirachi, Metagross és Bronzong. Szomorú
- Az Elektromos típus immunitást nyert a paralízis kondíció ellen.
- A Növény típus immunitást nyert a Powder és Spore technikák ellen
- A Szellem típus immunitást nyert olyan technikák ellen, amik a harcból való szökést akadályozzák.
- Sableye és Spiritomb szuper effektív sebzést kap a Tündér típustól, így Eelektross maradt az egyetlen pokémon, aki nem kap szuper effektív sebzést semmitől, hacsak nem használnak rajta egy technikát vagy Képességet, ami a Levitate képességét érvényteleníti.

Új trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=3qQPNO9D8rw
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 15, 10:11:49 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #413 Dátum: 13 szep 15, 10:15:49 »

Hát azért hoyg belédkössek, egy sárkány szó hallatán szeritnem mindenkinek egy benga 20-30 méter vagy még nagyobb jószág jut az ember eszébe, egy tündér esetén meg egy kis csillagpálcád törpe.
Tudom én is hogy voltak mások, de én azokat más néven hívom pl kobold vagy gnóm, azok agresszív rúdugrók de egy sárkány elpöcköli őket körömmel.

meg harcira dupla komoly?^^ Mondjuk lehet csak azért tűnik nekem furcsának emrt eddig lepofozta monkey az összes jiglypuffot változatot. méreg acél tűz, mondjuk láűtom hasra csapás az egész elem Mosolyog

bár látok pozitivumot, paralizis nem hat eletrora, végre solo pikachuval végig lehet tolni megint Faceg
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 15, 10:16:34 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #414 Dátum: 13 szep 15, 10:51:11 »

Épp ezért írtam, hogy mézes-mázas körítést kaptak a Tündérek. Viszont a Tündérek mágikus erővel bírnak. ^^
A Sárkány, azért kapta a Tündér "Büntetést", mert túl jók voltak. Nyíltan kijelentette Junichi Masuda, hogy azért lett a Tündér típus létrehozva, hogy megregulázzák a Sárkányokat, akik dominálták az 5. Generációt. Jég típus? Rengeteg sárkány hordoz magával Harci és/vagy Tűz technikát is. A Sárkány vs. Sárkányban pedig a sebesség döntött nem több. Azt azért bevallom, hogy a Fény típusnak jobban örültem volna, ha már van Sötét típusunk. Mondjuk a Sötét típust Gonosz típusnak hívják eredeti fordításban. smirksweat

A Harcira is ráfért picit a regulázás. Két gyengeségük volt a Repülő és a Pszichó. A Repülő ellen ott van nekik a Szikla típusú technikák, a Pszichó ellen, aminek a fizikai védelme gyatra a U-turnt és a Paybacket alkalmazták előszeretettel.
A legjobb pedig a 120 alap erejű, 100% pontosságú STAB Close Combat. Mindent elpusztít.

A mitológiák szerint a Tündérek nem bírják a "hideg vasat"--> Acél
A Méreg pedig azért kellett, hogy offenzív szinten is használva legyen, mert eddig csak a Fű típusra volt szuper effektív.
A Tűz pedig, azért kap tőle fele sebzést mert a Stealth Rock miatt kellett nekik egy kis plusz.

Solo Pikachu? A Geodude családot mivel üti le? ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 15, 10:53:11 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #415 Dátum: 13 szep 15, 12:14:34 »

pikachu birck breakkel üt, de amíg megkapod asszem a hajón addig kell mellé egy bulbasaur^^

egyébként én a 5.generációig azt hittem a rock is immun az áramra, mert nemtudtam hogy ezeka brock féle pokemonok föld tpiusuak (illetve tudtam de a rockot is immunnak hittem). Aztán néztem mikor zebstrika verte őket xD

Nem tudom mi bajod a dragonnal, nem egy nagy számok szerintem. a harci az tényleg erős volt, főleg hogy üti a jeget meg darkot is ugye elég sok boss sárkánynak ez a másodlagos. Attól még a kedvencem a tűz meg elektrik, ez a 2 kell a csapatba semmi más  Kúl
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #416 Dátum: 13 szep 15, 13:08:48 »

A sárkányok erősek, ennyi a bajom. smirksweat
Az első 3 Generációban ha nem volt nálad Jég típus az Elit 4-nél, akkor darabokra szedtek.
Most pedig a Dragon Dance + Outrage a menő. Szoktam Showdownon random battle-t csinálni és egyszer kaptam egy Bagont, ami tudta a Dragon Dancet és az Outraget. Egy Dragon Dance után rámentem az Outragere és 1 pokémon híján elsöpörtem az ellenfelem csapatát. Nem Salamencel, hanem Bagonnal. Próbálj egy Dragon Dance után Haxorus Outrage-be belefutni. Picit üt. smirksweat Azonkívül pedig nem véletlen, hogy a Sárkányok túlnyomó többsége Über vagy sokáig abban volt.  Pontosan

A Tűz és az Elektromos tényleg szükséges. A Black and White-ban Darmanitannal elpusztítottam mindent. Sheer Force + STAB Flare Blitz --> Ősrobbanás. ikszdé
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #417 Dátum: 13 szep 15, 17:24:30 »

Dehogy szedtek.
Bármivel üthetted őket gyakorlatilag, csak a 3 alappal meg árammal nem. De áram is jól helyt állt, a flying miatt. Lecsaphattad őket a kezdőiddel valami normál támadással, vagy rockkal megkínáltad a dragoniteokat, aztán volt nincs Lance meg társai. Mondjuk miután átváltottam solo pokémonokra még annyi időbe se kerültek ezek a harcok mint ezt ide leírtam Nevet

Amúgy eprsze hogy über volt a dragon, mert a kezdők elleni redukálás mellé jó az eleme is. De nagy részben annak köszönhető hogy 600+ stattal rendelkeznek, ami ugye +1-2kategória a kezdőidhez képest is. (a többiről nem szólva, esélyed hogy elfogj egy 555+ statut nincs is, mivel az összes legend asszem gen1-2be)

szóval szerintem nagy részt stat függő hogy mi az erős, meg hogy mi a 4 amit tud, ezen felül bármi lehet "imba".
Múltkor írtam azt a király pingvin kezdőt, hát arra röpke 17 (asszem, most nem keresek rá ha nembaj) elem redukál csak, mégse valami jó összességébe.
Mivel főleg a végén csak a gyorsaság számít, abba meg pl dragonite nem valami penge.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #418 Dátum: 13 szep 15, 19:16:59 »

Akkor te pro vagy, mert engem darabokra szedtek Jég nélkül. Persze én egyszer sem szoloztam, mert a csapatszellem a lényeg.  Mosolyog Az első három generációban a Szikla támadás nem volt opció, mivel gyengék voltak és a használó sebessége is lassú volt ahhoz, hogy a Surf csak a támadás után érkezzen a nyakukba. ikszdé
A pingvin ott vérzik el, hogy a Föld, az Elektromos és a Harci sebzi duplán. Mondhatni a leggyakoribb típusok, erős támadásokkal. Hiába jó a védelme, ezt nem bírja ki. A szerepe úgy is csak abból áll, hogy használja a Stealth Rockot és blokkolja Kingdrát, amit tökéletesen teljesít. Supporter pokémon, aki sweeper is lehetne nagyobb sebességgel.
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #419 Dátum: 13 okt 10, 18:36:59 »

jövôhéten végre már az Y-al tolom Nevet már nagyon várom :p
Naplózva

Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins