24 nov 15, 20:15:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114274 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hidetada
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #390 Dátum: 13 ápr 13, 18:21:45 »

de elég valószínű, hogy igen Nevet egy Charizard seismic tossától meg nem feküdne ki... Még ha meg elkerülné az első támadását Infernapenek és Fly-t használna akkor is lenne esélye Infernapenek még egy Rock Slidera vagy Stone Edgere szal elég egyoldalú a harc kettőjük között...
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #391 Dátum: 13 ápr 13, 18:47:22 »

Nem lenne esélye, egyet tudna támadni akkor is. Ha azt mondjátok hogy gyorsabb, akkor egyet ütne, majd flyolna char.
És a következő támadása úgyis miss, mivel fenn jár 5000 méter magasban.
És megfejelem még azzal hogy magára rak egy rock elleni követ, és a fly azért hatásos mert 1,5* mivel stab, és erre rájön a +1,5 mivel a harcos gyengus fly ellen.
Egy strengtbe azért sem halhat bele, mert arra nem kap szorzót sehonnan se +, ből se gyengeségből. (normálra senki sem gyengül :p)

A seismic toss az fanfikció amit az animéből vettem és meccs győztes volt hogy megpörgette a föld körül 40000km/órás sebeséggel az ellenfeleit  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #392 Dátum: 13 ápr 13, 19:39:14 »

De egy Thunderpunch-ba belehalna.OFF: Az anime meg ugye gyenge ott blaziken túlélte a Seismic toss-t valszeg Infernape is túlélne egyet. egy Strenghtbe tuti nem halna bele Chari. de a thunderpunch-ot valószínűleg nem élné túl.
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #393 Dátum: 13 ápr 13, 21:22:12 »

egyáltalán nem tuti, hogy nem halna bele de mind1 mert van még elég sok támadás. fly közben is eltalálhatja a rock slide és a stone edge csak mondom Nevet a másik meg igen a thunder punch amit Charizard tuti nem élne túl és nem mellesleg annak nagy az esélye, hogy betalál. A seismic tosst meg azért élné túl mert a Charizard elég gyengusz attackra
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #394 Dátum: 13 ápr 17, 08:34:55 »

Majd ha lesz időnk leteszteljük őket azon az online oldalon csinálunk 1-1et meg mellé bármiylen öt másikat és csak az első párbaj számít csere nélkül Mosolyog
(azt hiszem lehet harcolni név alapján, de nem 100%:D)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #395 Dátum: 13 ápr 18, 16:00:30 »

oké Nevet majd írj üzit, hogy neked mikor jó
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #396 Dátum: 13 máj 12, 00:01:45 »

Kiszivárgott néhány új információ és pokémon az X/Y-ból Kúl:

http://i1.wp.com/pokejungle.net/wp-content/uploads/2013/05/7DUWQxl.jpg
http://i2.wp.com/pokejungle.net/wp-content/uploads/2013/05/BJ_SJyyCUAA60Ge.jpg

Új pokémonok(egyenlőre az eredeti nevükkel):
- A Panda neve Yanchamu, a Csintalan Pokémon. Harci típusú és tudni fog egy új mozdulatot, amivel helyet tudni váltani egy másik pokémonoddal,(mint a U-turn és a Volt Switch) és pluszban még csökkenti az ellenfél pokémonjának valamilyen eddig meg nem nevezett statját.
- A Madár neve Yayakoma, a Vörösbegy Pokémon. Normál/Repülő típusú és a gyönyörű csiripeléséről ismert. Kötődik az emberekhez, ezért népszerű a trénerek között. Képes megtanulni a Flame Charge-t.
- A Gyík neve Erekiteru, a Generátor Pokémon. Elektromos/Normál típusú és a napfényből termel áramot. Egy új elektromos mozdulatot is tudni fog, ami megsebzi a körülötte levőket és közben gyógyítja a használót.
- A Bak neve Gōgōto, a Lovagolható Pokémon. Fű típusú és ahogy a neve is mutatja a játékosoknak lehetőségük van megülni. Nagyon kedves és elővigyázatosan szemléli a trénerét. Képes megtanulni a Horn Leech-t.

A kezdő pokémonokról és kiderült néhány információ:
- Chespin, a Héjas Gesztenye Pokémon. A fejét és a hátát kemény páncél borítja. A páncéljával megtudja védeni magát, amikor megtámadják. Ha erőt koncentrál a fején lévő tüskékbe, akkor élesebbek és keményebbek lesznek.
A kis képen, amin látszik a következő mozdulatokkal rendelkezik: Tackle, Growl, Vine Whip, Rollout
- Fennekin, a Róka Pokémon. A hő, ami a füléből áramlik 200°C felett van. A kedvenc ételét magával viszi és csemegeként fogyasztja.
- Froakie, a Hab Béka Pokémon. Elmondások szerint képes egy háromemeletes ház magasságáig felugrani. A mellkasából és hátából jövő buborékok ruganyosak, ezért megvédik az ellenséges támadásoktól. Átmenetileg megvakítja az ellenfeleit az arcukba lövellt habbal.

További információk
- Lehetőség lesz a karaktered változtatására(egyenlőre úgy tűnik, hogy csak haj és bőrárnyalat)
- Régió neve Karosu Régió, ami úgy néz ki, hogy Franciaországon alapszik.
- Gōgōto-t Miare városban lehet majd meglovagolni, ami a Régió középpontja.

Összességében rendkívül elégedett vagyok az eddigi X/Y információkkal. Remek játéknak ígérkezik. Május 19-én állítólag még több hír várható. A spekulációk erősen arról szólnak, hogy Sylveon típusa egy új típus lesz: a Tündér. Ezzel módosítanák a Clefairy családot is plusz még néhány pokémont. Xerneasról is Tündér típust kezdtek pletykáni, Yveltal meg Sötét/Repülő lenne.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 12, 00:03:16 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #397 Dátum: 13 máj 12, 18:33:29 »

igen, már én is találkoztam a hírrel, pénteke mutatták az új pokékat és valószínűleg ma kaptuk a többi információt. Én még annak örülnék, ha a karaktereket öltöztetni is lehetne. Na meg Red és Green szerepeljen benne valamilyen formában Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #398 Dátum: 13 máj 12, 20:20:57 »

Az öltöztetés tényleg király lenne. Szerintem utólag fogják beleépíteni vagy egyenlőre ennyit mutattak meg és meglepetés lesz. Ha már hajat és bőrszínt lehet változtatni, akkor miért pont a ruhát hagynák ki?  Gondolkozik

Amúgy tetszenek az új lények Hide? A panda szerintem nagyon vagány és a többivel sincs bajom.  Kúl
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #399 Dátum: 13 máj 12, 21:43:16 »

Igen a panda jó lett nagyon Nevet de még a bak is jó egyedül a madár nem tetszik, teljesen átlagos
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #400 Dátum: 13 máj 14, 14:32:25 »

Meg is jött az angol megerősítés a hírekre:

- A Panda neve Pancham. Az említett mozdulat, amit tudni fog az a Parting Shot lesz, ami csökkenti az ellenfél támadó és speciális támadó erejét majd helyet vált egy másik pokémonnal.
- A Fodros Gyík neve Helioptile. Az említett mozdulat, amit tudni fog az a Parabolic Charge lesz, ami megsebzi az ellenfelét és az okozott sérülés felét magán gyógyítja.
- A Bak maradt Gogoat. Tudni fogja a Horn Leech-t.
- A Vörösbegy neve Fletchling. Tudni fogja a Flame Charge-t.

- A Régió neve Kalos Régió és a központja, Lumiose City. Az előbbi Franciaországon, az utóbbi Párizson alapszik.
- Lehetőség lesz ruhákat is szerezni/váltani a játék egy bizonyos részén.
- Az átlós mozgás megerősítést nyert. Nincs többé négyzetes, rácsos mozgás.
- Xerneas kiejtve("Zör-ni-ász"), Yveltal kiejtve("I-vel-tól")

A Régió térképe:
http://serebii.net/karos.jpg
A játékok borítói:
http://serebii.net/box.jpg

Az új előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=xMnwB6neGlY
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 14, 14:34:56 írta Bastian » Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #401 Dátum: 13 máj 15, 12:29:30 »

Már nagyon várom a játékot Nevet de a legkomolyabb az egészben, hogy októberben jön ki VILÁGSZERTE Nevet
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #402 Dátum: 13 máj 25, 08:40:08 »

június 11-én hatalmas megbeszélés lesz ahol az X Y-ról bármilyen kérdésre válaszolnak viszont csak 90 percig fog tartani, ezért reméljük értelmes dolgokat kérdeznek Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #403 Dátum: 13 jún 11, 15:27:08 »

Megjelent egy új trailer az X/Y-hoz és vele együtt a Tündér típus is bemutatkozik Sylveon vezetésével:

http://www.youtube.com/watch?v=gmywDbnC5oc

A sárkányok uralmának vége Kúl

Új pokémonok:

- Noivern(Repülő/Sárkány)
http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/b/b3/Noivern.png/800px-Noivern.png

- Vivillon(Bogár/Repülő)
http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/e/e4/Vivillon.png/558px-Vivillon.png

Három korábbi pokémon megkapta pluszba a Tündér típust. Gardevoir(Pszicho/Tündér), Marill(Víz/Tündér) és Jigglypuff(Normál/Tündér). Meglepne, ha Clefairy nem kapná meg ezt a változtatást.

A Tündér típus duplán sebzi majd a Sárkányt(Fairy Tail esetleg? Pojén).

Még több új pokémon:

- Skrelp(Méreg/Víz)
https://pbs.twimg.com/media/BMhtE5uCQAETfjc.png:large

- Clauncher(Víz)
https://pbs.twimg.com/media/BMhsv3tCAAAC7o6.png:large

- Talonflame(Tűz/Repülő) Fletchling egy átalakult formája. Azt nem tudni, hogy a végső formája-e vagy nem.
https://pbs.twimg.com/media/BMhtSLJCUAATm_Y.png:large

Új harc fajták:
- Égi Csata, amiben Repülő pokémonok és pokémonok a Lebegés képességgel vehetnek részt.
- Horda Találkozás, amiben 1 vs. 5 ellen kell harcolnod. Kúl
http://www.youtube.com/watch?v=si7oFO5y1e8

A férfi főszereplő neve Xavier, a nőié pedig Yvonne. X és Y.  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 12, 09:42:58 írta Bastian » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #404 Dátum: 13 jún 17, 16:42:25 »

Sziasztok

GBA-n FR/LG, R/D/E tetszik csak. De ezekre már ráuntam, ezért elkezdtem hack-elt verziókkal is játszani. Ami tetszett az a Light Platinum és a Manly Pink volt. Szépen ki is vittem őket.
Láttam még a Flora Sky-t is, de valahogy nem fogott meg.

Ezeket se lehet a végtelenségig játszani, úgyhogy elkezdtem Randomizer-t használni. Persze az a Nuzlocke valami érvényben volt. Azaz egy adott helyen csak az első pokémon fogható el, ha meghal valamelyik akkor nem lehet többet használni, nem lehet potikat vagy a központot használni (mikor melyikhez volt kedvem), stb.

Egy idő után már így is unalmassá válik. Ekkor megint elővettem DS-en a B/W-t. Aztán erre is ráuntam, az ez előtti részek meg nem tetszenek annyira.

Valaki tudna mondani nagyon jó hack-elt verziókat? DS-en lehet bármelyik rész, GBA-n inkább csak a fent említettek.

Ez az X/Y 3DS-re fog jönni? Van ahhoz egyáltalán működő emulátor? Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins