Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #375 Dátum: 13 feb 04, 16:18:24 » |
|
Bastian harcoljunk megint fogadd el a kihívásom Fuh hát ez szánalmas volt tőlem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 04, 16:26:05 írta Hidetada »
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #376 Dátum: 13 feb 04, 16:26:37 » |
|
Nem is értem miért nem használtam eddig Scizort ha mindig meggyűlt vele a bajom... Azon meglepődtem, hogy Goldduck az NU.ban van, azaz Never Used- Soha nem használt. Az egyik legjobb időjárás blokkoló, ha nem a legjobb. Az egyik legizgalmasabb harcom http://www.pokemonshowdown.com/replay/ou11511952
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 09, 21:41:47 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #377 Dátum: 13 feb 04, 16:27:24 » |
|
hmm nekem pedig keresnem kell egy jobb pokét
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #378 Dátum: 13 ápr 04, 18:18:06 » |
|
Végére értem a Rubynak, eddig ez a régiós hibádzott nekem. Hát mit ne mondjak elakadtam kétszer is, ki látott már olyan hogy a dive-al lemerülsz a tenger aljára ?? Egyébként a játék nem volt valami nehéz, sőt akár harmadik helyre is tehetném firered és heartgold mögé. Igaz, sem a legendások-, (nem értem a full vörös dínó miért nem tűz!) sem a kezdők nem nagy számok bár talán pozitívum hogy itt van először tüz/harci kezdő (ez a többire nézve negatívum inkább). Ja és a vízi kezdő milyen randa, elnyerte az arany málnát
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #379 Dátum: 13 ápr 07, 19:46:02 » |
|
na LOL még, hogy a kezdők nem nagy számok megmondom neked, hogy a Blaziken az egyik legerősebb kezdő a Sceptile az egyik leggyorsabb és a víz kezdő is elég tápos. Nah de egy nagy hír jön egy Mewtwo új alak vagy Mewthree vagy Mewtwotwo de akár egy Mewtwo lány verzió íme: http://bagszipoke.hu/9-hirek-es-frissitesek/jatekhirek/2136-mewtwo-uj-formaja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #380 Dátum: 13 ápr 11, 06:28:56 » |
|
Blaziken annyira erős mint az a tüzmenyét meg charizard. De ennek ellenére 1 fly charizardnak A fű meg gyors, aztán annyi. A víz meg négyszeres szorzót kap egy alap elemi 3tól, hát ez eléggé gáz. Mondjuk charizardnak is van ygengesége a rock, ezért mondtam régen hogy a legerősebb kezdő az empoleon, mert 17 fajtából 14 osztódik reá. Aztán ő is ritka ratyi meg lassú medve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 13 ápr 11, 15:30:09 » |
|
Charizard letudná győzni Blazikent mert ő lassú. De Infernape egy hitelné Charizardot mert gyorsabb is amúgy meg Blaziken nagyon erős, Charizard Special attackra erősödik Blaziken pedig Attackra de még így is nagyobb a Specialja is Blazikennek. Infernape meg ugye ugyanolyan erős mindkettőre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #382 Dátum: 13 ápr 11, 16:06:43 » |
|
Ez az új pokémon Majin Mew lesz. Részemről badassnak találom és jöhet. Elég megosztóak a vélemények vele kapcsolatban. Akik utálják arra hivatkoznak, hogy ha ez egy új Mewtwo forma lesz, akkor az a gyerekkoruk megtaposása. Nehogy több, mint 10 év után jusson eszükbe egy új forma Mewtwo-nak. Számukra az első generációhoz való utólagos hozzányúlás tabu. Mi a véleményetek az új Eevee evolúcióról, Sylveon-ról? A kinézetén és azon kívül, hogy a legkönnyebb súlyú az Eevee evolúciók közül, még semmit sem tudunk és nagyon titokban tartják a típusát. Eléggé pedzegetnek egy új típust, ami a Light/Fény típus lenne. Szerintem Normal evolúció vagy Flying lesz. http://www.youtube.com/watch?v=pse_I1klRhA
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #383 Dátum: 13 ápr 11, 16:19:13 » |
|
nagy valószínűséggel flying a súlyát tekintve de a normal/healer sem kizárt. egyébként nagyon hajaz Victinire
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #384 Dátum: 13 ápr 11, 16:40:38 » |
|
Szerintem Skyla-ból pokémon lett és ő Sylveon. Amúgy eléggé femininnek tűnik. Ha jól lehet majd használni, akkor szeretni fogom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #385 Dátum: 13 ápr 11, 17:13:10 » |
|
hát minden valamire való trainer vadászni fog majd rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #386 Dátum: 13 ápr 11, 19:28:58 » |
|
Hogy ohko-zná már charizardot infernape? Ha reálisan végigveszem, ő tüz/harcos tehát amire kapja a +-t, arra charizard ellenálló. Muahah csúnya macska ez az új eve, esküszöm jolteon a király azok között is, meg az elecrticek között egész 151be. Én nem hinném hogy normál típusú, mert ugye az alap eevee az. Lehet hogy valami keverék fajta és még azt is elképzelhetőnek tartom hogy új típustokat dobnak fel, laposodik azért 20 év után ez a 17
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #387 Dátum: 13 ápr 11, 20:15:52 » |
|
Infernape gyorsabb Charizardnál és mivel nem tiltott a típustól különböző támadások használata ezért nyugodtan egy Rock Slide-t vagy egy Stone Edge-t ráküldhet mielőtt kapna egy Flying támadást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #388 Dátum: 13 ápr 12, 21:41:38 » |
|
én is erre gondoltam, vagy még egy strengthel is odaverne mielőtt leverhetné Charizard
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #389 Dátum: 13 ápr 13, 13:25:03 » |
|
Egy strengthbe tuti nem halna bele És én bár nem láttam olyan anime részt amibe ez a majom van, teljes lelki nyugalommal állítanám őket egymás ellen. Charizard mindenkit megforgatott seismic tossal, ezt a selyem majmot is odavágná! És a legnagyobb arc ez a pokemon, főleg ahogy nem fiygel az örök wannabe ash-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|