24 nov 15, 17:47:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114238 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #345 Dátum: 13 feb 01, 04:34:56 »

Most nem azért hogy nagyképű legyek, de az én szörnyem egy ütéssel évezne minden benga szörnnyel Nevet
(a tüzes pillangót altatom ancient power-rel)

Valami ötleted van, hogyan kell megváltoztatni a természetét? olyan kéne hogy sp attack fel attack le. (modest)
Mert minden skillem speciál attack, a másikra nincs szükség^^

Kicsit utána járva kiderítettem hogy a nature végleges  Pojén kár érte
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 04:50:52 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #346 Dátum: 13 feb 01, 10:31:21 »

Nem Benga a nehéz, hanem a hozzá vezető út. A White Forestben van egy hatalmas odvas fa, ahol van 10 szint. Minden szinten sok ellenfél van, de azok közül a Kapu trénert kell megtalálnod, aki kinyitja neked a kaput a Boss trénerhez.
A 7. szintig elég könnyű volt, a nyolcadiktól már erősebb szörnyekkel jöttek, plusz egy szinten volt 3 vagy 4 emelet. Nagy volt rá az esély, hogy a Boss Trainer előtt lestrapáltak lesznek a szörnyeid, ha nem találod meg a nővért, aki csak egyszer, de meggyógyíthatja őket.

Naturet nem lehet sajnos változtatni. Annyit tehetsz, hogy egy fajta szörnyből többet fogsz be, hátha sikerül valami jót kifognod. Blackben akartam egy Jolly Mienshaot a Regenerator Abilityvel, de csak Inner Focusos jött össze, pedig sokat befogtam.  >.<#
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #347 Dátum: 13 feb 01, 11:49:23 »

Ja reggel nekiálltam ennek a mallorn fának, hát kell mászkálni az nem vitás. Kíváncsi vagyok nekem milyen naturet ad majd a shiny.
Én eddig nem is figyeltem soha a természetet, pedig kellett volna.
De most érted legendaryból nem tudsz többet befogni, van hogy egyet se. Nevet
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #348 Dátum: 13 feb 01, 12:11:03 »

A Legendarykra az egyetlen módszer az, hogy csinálsz egy mentést logikusan a csata előtt és legfeljebb újra kezded, ha nem vagy megelégedve a természettel(Elméletileg változhat így a természet, befogás előtt, mert random módon generál neki egyet a rendszer miden alkalommal szerintem). A Dratininél ezt nem játszottam meg, mert nem tetszik a Shiny Dragonite. Black 2-ben bezzeg Shiny Gible jár. Garchompot, amúgy is jobban bírom, mint Dragonitet.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 12:11:34 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #349 Dátum: 13 feb 01, 17:32:25 »

Én egyiket sem szeretem, ratyik. De mivel solo lucariot toltam majd átváltottam erre a fehér Veszedelemre, kell még egy valamire való szörny ami tud tanulni áramot. (azt hiszem ez tud).
De amúgy elég bamba kinézete van dragonite-nak, cheat volt mikor aimébe leverte ash egész csapatát majdnem. (lapras 1 ice beammel kivégezhette volna  Pojén)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #350 Dátum: 13 feb 01, 17:48:19 »

Ha jól rémlik, akkor Lapras már ki volt ütve, de vitte magával az ellenfél Gengárját is. A mostani animében végképp nincs logika. Irisnek van egy Dragoniteja, aki levert egy Bearticet, ami legalább 4 Ice Beamet rányomott a Dragonite meg lazán tűrte azt is, amikor megfagyott. Zéró sérülés. Vicc.  Hmm?

Én nem szeretek szólózni. Nyilván egyszerűbb, de szeretek a lehető legtöbb típus ellen felkészülni egy csapattal.
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #351 Dátum: 13 feb 01, 18:03:05 »

nekem black 2-m van Nevet de úgy is mind1 megszereztem már mind :DD ikszdé pokémon mester lettem Nyelvesít ahhoz meg azért lusta vagyok, hogy shinyben gyűjtsem össze őket ikszdé 149 shinym van jelenleg szóval inkább hagyom Nevet OFF: hmm hát igen Iris Dragonite-át kicsit eltúlozták... De az animében az eddigi leggagyibb liga az bizony az isshu liga volt... Satoshi 1v1-ben harcolt Shooty ellen amit gondolom minden néző a legjobban várt szóval egy 3v3-nak mindenképp lennie kellett volna. Mellesleg Satoshinak ez volt a legernyébb teamje az anime során még ha oshawott át is változott volna Samurottá okés lett volna. Vagy már ha csak Infernapet vagy Charizardot visszahozta volna könnyed szerrel nyert volna nem hogy még haználta volna a legerősebb teamjét OFF vége
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 18:03:38 írta Hidetada » Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #352 Dátum: 13 feb 01, 18:31:33 »

És milyen naturet kap a dratini? adamantot ami a leghasznosabb neki!
Kedvel engem ez a game  Kúl

Ja a lapras ki volt ütve, de ha értett volna ash a támadás/védelemhez akkor máshogy rakja össze a teamet. Akkora veréb volt világéletébe, szöges ellentéte mangabéli Greennek.
Én az új részeket nem láttam, de 99,5% hogy nem is nézem meg. Sose lesz akkroa spíler a szereplő mint én voltam a gamekbe  Ördögi
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #353 Dátum: 13 feb 01, 18:35:07 »

egyébként az új részek jók nincs velük semmi gond nekem nagyon tetszenek. Am szerintem nem Greenre hanem Redre gondoltál nem? Nevet de a gond ott volt, hogy ő egyáltalán nem tudta ott, hogy milyen pokékkal áll szemben. Én mostanság egyre többet játszok megint online. hiszen most ötödikén online Champion cup lesz már várom az utolsón is egészen jól alakítottam Nevet
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #354 Dátum: 13 feb 01, 18:38:14 »

Ott nem Red a neve az eredetibe hanem green, red a rivális blue meg egy tolvaj csaj ha jól rémlik. (és az a green egy igazi böszme volt, befogta mewtwo-t is)

Dratini egy clafeble leütés után 20 szintet lépett, nagy csipi Nevet

Én is majd egyszer indulok online ha rájövök hogy kell!

igazad van tényleg red, valamiért azt hittem megcseréltek minden nevet de ezek szerint csak a csaj és garyét.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 19:09:03 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #355 Dátum: 13 feb 01, 18:52:56 »

Ha a mangára gondolsz akkor bizony Red a főszereplő Green a rivális Blue pedig a tolvaj csaj
van igazi ds-ed? mert ha igen akkor segítek viszont ha emuzol akkor nem lehet online játszani
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 18:54:55 írta Hidetada » Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #356 Dátum: 13 feb 01, 19:00:45 »

Én tegnap kezdtem el Pokémon Showdown-on játszani. Egész jó, online játszható és hű a játékbeli csatákhoz.
Ha lehet egymás ellen játszani, akkor beszállhatnátok.  Mosolyog
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #357 Dátum: 13 feb 01, 19:03:12 »

hmm oké elkezdem akkor én is és játszhatunk egymás ellnen Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #358 Dátum: 13 feb 01, 19:12:24 »

Kijelzi, hogy ki van online és a névre kell majd rámenni, majd Challenge. Szóval lehet egymás ellen tolni.  Kúl
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #359 Dátum: 13 feb 01, 19:13:49 »

de hogy kell csapatot kezdeni vagy ez hogy működik?
közben már rájöttem
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 19:17:48 írta Hidetada » Naplózva

Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins