24 nov 15, 15:38:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114203 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #330 Dátum: 13 jan 30, 19:32:53 »

Terrakion nagyon csábítóan hangzik. Úgy is éppen most megyek a Victory Road-ra, szóval még útba is esik Nevet
Szerintem akkor ő lesz Cobalion helyett.
Egy felépítést mindenképp megköszönnék. Sacres Sword mellé kéne akkor még 3 támadás Mosolyog

Szerk.: Archeops egy vadállat... Konkrétan mindenkit szétkap 1 támadásal Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 19:37:18 írta laci1005 » Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #331 Dátum: 13 jan 30, 20:16:27 »

Terrakionnal rengeteg lehetséges opció van, szóval csak ajánlok párat, a döntést rád bízom.
A Sacred Sword mellé én a Rock Slidet tenném Szikla típusú támadásnak a Stone Edge helyett, mert pontosabb és többször is lehet használni. Ha csak támadásos szettet akarsz, akkor még jöhet az X-Scissor és a Bulldoze.
Ha duplázni akarod a támadóerőd, akkor Swords Dance. A Protect védekezésre elkelhet, plusz kémlelni az ellenfél fegyvertárt. A típusa miatt dupla sebzést kap a Harci, Acél, Föld, Víz, Pszichó, és Fű típustól. Ez a hatalmas erő ára. Ugyanakkor fele annyit kap a Normál, Méreg, Szikla, Bogár, Tűz és Sötét típustól.

Archeopsról elmondtam véleményem. Ha öt találják el először, akkor használhatatlan a továbbiakban, máskülönben pusztít.  ikszdé
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #332 Dátum: 13 jan 30, 20:30:44 »

Mindenképp a 2. build-et fogom használni. Sword Dance az egyik kedvencem. Meg nem igazán szeretem, ha egy szörny csak támadásra képes.
Azt lehet tudni, hogy pontosan merre található? Sajnos (jelenleg még) angol tudás nélkül kénytelen vagyok itt kérdezni...
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 21:51:09 írta laci1005 » Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #333 Dátum: 13 jan 30, 21:41:57 »

Mármint Terrakion merre található? A Victory Road ebben a generációban viszonylag összetett. Lentről kell feljutni egy sziklaszirt tetejére különböző járatokat választva. Valahol a teteje felé az egyik járatban egyenesen kell menni, majd balra azt hiszem lesz egy sziklatömb, amit Strengthel bele kell tolni egy gödörbe. Így már az adott járatban lehetőséged van balra menni és a balra vezető út vezet az úgynevezett Trial Chamberbe. A Chamberen belül lesz Terrakion. Mosolyog
Ajánlottam volna még Terrakionhoz a Rock Polish, amit megduplázza a sebességét, de azt csak az utójáték során lehet megszerezni.
A Swords Dancet megtanulja Terrakion 49-en, a Protectért meg kell látogatni a Professzor nőt a kezdővárosban, és megkapod tőle ha láttál már 60 pokémont az Unova Pokédexben.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 21:45:49 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #334 Dátum: 13 jan 30, 21:52:23 »

Mennyivel barátibb az újabb generáció, elég látni nem kell befogni a sok lényt.
Protectet tényleg használ valaki ebbe a világba? Leggázabb cucc, mivel elfoglal egy helyet, és zsinórban ha használod csökken a sikeressége.
Ne használjátok, béke!
sword dance, sacred sword, rock slide, x scissor a pszihik-fűre ennyi, nem kell több.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #335 Dátum: 13 jan 30, 21:55:11 »

Azt észrevettem, hogy összetett... Nevet Nem is találtam meg, valószínű nem voltam elég figyelmes és kihagytam 1-2 járatot.
Mégegyszer köszönöm az eddigi segítséget Mosolyog. Sajnos már nem vagyok gépközelben, de amint oda jutok rögtön megkeresem.
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #336 Dátum: 13 jan 30, 22:16:23 »

A Protect mint mondtam kémlelésre jó a védekezésen kívül. Mondok egy példát rá: Gliscorral mész egy Electivire ellen. Elméletileg a Gliscornak nem jelentene gondot kinyírni Electiviret, ha az ellen nem tudja az Ice Punchot, ami négyszeresen üti meg a szárnyas skorpiót. Benyomod a Protectet és megnézed mivel támadt volna rád. Ha sanszos, hogy túlélted volna, akkor pokémont cserélsz. Plusz a Hi Jump Kick összezúzza a használót, mert nem ért célt egy Protectnél.
Azt elismerem, hogy főleg online Pokémon játékoknál ajánlatos a Protect, de itt is használhat. Az említett példám ma történt velem White 2-ben. Jól jött volna a Protect a lassabb Gliscornak.  smirksweat

Szerk: Pontosítok Terrakionnál. Fel kell jutni a sziklaszírt tetejére, majd visszamenni a tetején található egyetlen nyíláson. A nyílásban a bal oldali lépcsőt kell választani és az vezet majd a sziklatömbhöz, amit el kell mozdítani, hogy hozzá juthass.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 22:28:02 írta Bastian » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #337 Dátum: 13 jan 30, 22:26:44 »

Nem győztél meg, de én mindig solo pokemon szemmel nézek a világra ahol elkél a több fajta támadás.
Ha a csapatodba van olyan amelyik előnyösebben jön ki a harcból mint a protectes, akkor meg szimplán cseréld le.

white 2be az ultiultimate pokemon olyan lassú, hogy meg is untam a gamet. 20szintel kisebbek támadnak előbb mint te, kösz ebből nem kérek   Neeem
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #338 Dátum: 13 jan 30, 22:29:29 »

Melyik pokémonra gondolsz ultiultimate alatt?  Gondolkozik
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #339 Dátum: 13 jan 30, 23:01:32 »

megvan a 2 a whtie1ből és összekombinálja őket egy 700statúvá ami szégyen hogy miylen lassú.
Pedig mindig meghagyom a z összes stat növelőt és ráküldöm a legendarykra és így is valami 130 a speedje azt hiszem Nevet
lvl85ön
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 23:36:33 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #340 Dátum: 13 jan 30, 23:50:47 »

Az alap sebessége 95, ami nem lassú, de rengetegen túllépik vagy elérik ezt a sebességet ebben a generációban. A többi már a pokémon Naturen múlik. A 170 Attack vagy Special Attack, azért így is vagány.  Mosolyog
Ha már feljött a sebesség, abban a legnagyobb troll a Ninjacsiga a Me Firsttel. Kedvenc élményem, amikor Sárkányt küldesz rá valamilyen Sárkánytámadással, majd visszaküldi rád 50%-al felerősítve.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 23:51:26 írta Bastian » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #341 Dátum: 13 jan 31, 10:35:15 »

Tévedtem 79en: 156 a speed, és a special attack 337 Nevet
Amúgy valaki meg tudja mondani hogy meddig lehet tupírozni egy statot? pl ennek a speedjét felhúzhatom 300ra?

Ja és azzal a kék hajú plazmával hol tudok megmérkőzni liga után? Mer t a hajója nincs ott a barlang utáni öbölben se a giant chasmon, elvileg ad még egy master ballt.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 10:54:30 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #342 Dátum: 13 jan 31, 11:22:12 »

A Speedet 175-317-ig nyomhatod fel. Milyen Nature van?

A kék hajú plazmás megtalálható a hajójukon, ami a P2 Laboratóriunál áll a Liga után. Oda a Route 18-ról érhetsz, ami a sima Black és White kezdővárosod előtt található folyóról vezet oda. Nézd meg a térképnek a jobb alsó részét. Mosolyog
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #343 Dátum: 13 jan 31, 19:35:04 »

Akkor ezért nem találtam még meg, mert liga után csak gyűjtöttem a fejeket alder meg ilyenekkel.

Quiet vagy milyen csendes természete van, bezzeg avatatlan kezekbe mint Gethist barátom bömbölt  Pojén
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #344 Dátum: 13 jan 31, 21:21:28 »

Quiet Nature: Megnöveli a szerezhető pontokat a Special Attacknál szintlépéskor, ugyanakkor csökkenti a pontokat a Speednél. Ez magyarázza az alacsonyabb sebességet, amivel szenvedsz.

A Nature rendszert úgy kell elképzelni, hogy a semleges természeteken kívül, egy statra lehet gyúrni szintlépéskor, de cserébe egy másik stat csökkenni fog. A Quiet Nature esetében tegyük fel, hogy szintlépéskor minden statod +2-vel növekszik, amit alapból kapsz. Ekkor a Special Attack lehet akár +4 is, de a Speed cserébe csak +1 a Quiet Nature miatt.

Én sok Harci Típusú szörnnyel szoktam lenni, ezért egy Jolly Nature lenne a legideálisabb általában. Megnövelt Speed, cserébe csökkentett Special Attack.

Itt megtalálható az összes Nature megnövelt és csökkentet statja:

http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Nature

UI: White 2-ben lehet szerezni Shiny Dratinit rettentő nehezen, erre mire kiharcoltam Alder unokájától, kaptam egy Timid Naturesat. A Timid megnöveli a Speedet, de csökkenti az Attackot. Magyarán a Dragonite nem fog érni semmit sem, de legalább gyors lesz >.<#
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 21:23:19 írta Bastian » Naplózva

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins