24 nov 15, 13:39:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114185 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #300 Dátum: 12 szep 13, 14:38:57 »

Így igaz, Japánban 96-ban Jelent meg a Red és a Green version, egy évre rá egy átdolgozott Blue, amit átvettek az amcsik meg csináltak hozzá egy új Redet is. Az anime meg 97 tavaszán kezdődött.
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #301 Dátum: 12 okt 18, 16:59:55 »

Megkésve bár, de törve nem jelentem: Kijött a Black 2 White 2 angolul.  Kúl

Eddig meg vagyok elégedve szinte mindennel, szerintem kiváló darabra sikeredett. Egyedüli negatívumként azt tudnám csak felhozni, hogy sok a "kiskapu" a tornatermek előtt, ráadásul gyakran előre megmondja egy járókelő, hogy milyen fajtájú lesz a következő terem. "Kiskapu" alatt azt értem, hogy Pl: Megtudjuk, hogy az egyik városban Méreg típusú terem lesz, majd szól egy járókelő, hogy a teremvezető nagy kihívás volt, de itt fogott a közelben egy Magnemite-t(amire a típusa miatt nem hat a Méreg) így letudta győzni. Az ilyet komolyan nem tudom mire vélni. Kinek jó az, ha a szájába rágják, hogy mivel lehet egy adott típust legyőzni?  >.<# Nem arra lett kitalálva a játék, hogy ki kellene tapasztalni az ellenfél gyenge pontjait.???

A pozitív oldalról meg kell említenem, hogy rengeteg korábbi generációs pokémon feltűnik, amiből talán Eevee feltűnése a legnagyobb dobása a játéknak. Ha nagyon ráér az ember akkor akár foghat magának egy Eevee hadsereget. Nevet

A sztori egyenlőre még nagyon az elején jár. Úgy néz ki, hogy a Plazma csapat visszatért és most ténylegesen világuralomra fognak törni, a pokémonok felszabadítása helyett. Kíváncsi vagyok, hogy visszatér-e N és Ghetsis?  Gondolkozik

Egyenlőre 3 jelvényem van, a csapatom tagjai pedig Servine, Elekid, Lucario(Riolut is lehet fogni Kúl ) és Eevee(Vaporeont akarok belőle majd csinálni, mert kell egy Surf használó)
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #302 Dátum: 12 okt 31, 12:41:13 »

A játék maga nem nagy szám az elődjeihez képes-t szerintem gyenge lett.
Eevee sem nagy szám mivel Glaceon-t nem lehet belőle csinálni (ahol lehetne ott az elit 4 egy tagja állja el az utat.)
Riolut nem szeretem mert kiszámít hatatlanul fejlődik, így nem lehet vele tervezni.
Elekid nagy dobás lenne HA meg lenne a játék és találnék cserepartnert.
Illetve egy csomó jó pokét lehetetlen fogni pl.:Tynamo, Cubchoo

Összességében nem nagy szám a BW2. Jó de az előzőkhöz képest hát gyengébb lett.

Ez persze az én véleményem
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #303 Dátum: 12 nov 03, 11:24:20 »

Hát mit találtam youtubon, sírok: http://www.youtube.com/watch?v=uOQI-YHwvyU

Na végére értél Bastian? Találtam olyanokat is hogy meg lehet küzdeni Blueval meg Reddel, bw2-be (ilyen 2v2); valami 84 a kezdőjük. Azt valaki megcsinálta az itteniek közül?
Mert én leálltam a liga után...mindegy nekem még mindig csúnyák ezek a szörnyek.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #304 Dátum: 12 nov 03, 15:51:54 »

Mostanában picit pihentettem a gamet időhiány miatt, de majd folytatom. 6 tornatermet kivégeztem, a végső csapat is összeállt. Serperior-Lucario-Vaporeon-Electabuzz-Volcarona-Gigalith

@ A Sokadik

Riolut 5-s szinten kapod el, és elvileg 20-n már Lucario ha nagyon rendben tartja az ember. Mosolyog
Glaceonon kívül vannak még hasznos Eevoluciók. Ha a jég a sárkányok miatt kell, akkor csak Ice Beamet adok a Vaporeonomnak.  Kúl
Electabuzz szerintem mérföldekkel jobb mint Electivire. Jobb a sebessége és special attackkal dominál, még Electivire érthetetlen módon physical attackkal, amikor az elektromos támadások többsége special attack.  Technikai KO
A Tynamo család nem nyűgözött le, hiába nincs gyengesége, arról nem beszélve, hogy 39. szintig el kell szenvednem a kis Tynamoval. Inkább Spiritombbal lehetne játszani Szomorú
Cubchoo ellenben az egyik kedvencem Mosolyog

Ha kijátszom, akkor majd megyek Red ellen, de az még beletelik egy kis időbe...
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 03, 15:53:48 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #305 Dátum: 12 nov 09, 19:22:58 »

én kész vok vele Nevet csapatom: Infernape, Sceptile, Emboar, Blastoise, Braviary, Conkeldurr
nekem tetszett a játék de kevés volt benne az új helyszín Nevet
jó lenne ha a kövi játékban végig lehetne menni az összes régión :DD nah az tetszene Nyelvesít
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #306 Dátum: 12 nov 12, 23:47:29 »

Júj de elkaptam a Red srácot crystalba. Semmi mellékfejlődést nem használtam, a solo tűz menyéttel (83) nem bírt senki kezdeni semmit  Pojén

Rollout meg flamethrower csúnyán game győztes, bár akkor lenne az igazi ha heal nélkül le tudnám nyomni
(habár a legnehezebb boss szerintem az összes generáció alatt)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #307 Dátum: 12 nov 19, 18:13:20 »

Sikerült végigvinnem a White2-t, és hát eléggé könnyű lett a végére, sajnos. Szomorú
A Riválist az első pokémonján kívül, le szólóGigalithoztam, Ghetsist le szólóSerperioroztam, Fehér Kyurem beadta a kulcsot egyetlen Auro Gömbtől, amit Lucario vágott hozzá. Az Elit 4-es alatt, csak 2 pokémont vesztettem, úgy hogy se Psycho se Repülő típusút nem tudtam a Harci típusú ellen bevetni. Amikor megláttam, hogy ki a bajnok azt hittem instant törlöm a játékot. Sikerült a legidegesítőbb karaktert megtenni bajnoknak a Black and White szériából(az anime is közrejátszik a véleményemben), amihez csak gratulálni tudok. Mindenesetre Lucario, Vaporeon és Electabuzz szétmorzsolták a nagy csapatát. <-- Cynthia néni nagyobb kihívás volt  Pontosan

Jövőbeli tervek: Mint kiderült lehet Alakazamot szerezni a játékban egy Hippowdonért cserébe, úgy hogy meg is fogom lépni ezt, amikor elérek oda. Továbbá Redet is el kell kapnom a Világbajnokságon, de ahhoz még teljesíteni kell egypár tornát. Valamint Alder unokájával is meglehet küzdeni(level 80-s pokémonok!) és ha legyőzzük kappunk egy Ragyogó Giblet Black2-be, vagy egy Ragyogó Dratinit White2-be.  Mosolyog

A Rivális, amúgy tök szimpatikus volt. Végre egy normális rivális nem olyan, mint a II. generációba, nem beszélve Gary "Motherfucking" Oakról. ikszdé
Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #308 Dátum: 13 jan 27, 13:06:38 »

Sziasztok! Valami letölthető emulátoros verziót nem ismer véletlenül valaki? Online találtam már, de ugye ott a mentéssel van egy kis gond (többek között az, hogy nincs). Előre is köszönöm a válaszokat!
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #309 Dátum: 13 jan 27, 17:07:53 »

Nemsokára megy egy PM rengeteg hasznos infóval Mosolyog

BW 1-et és a 2-őt se vittem még végig... Valamikor régen nekikezdtem, de meguntam... Talán most újra nekilátok.

Szerk.: találtam egy régi Black mentést. 3 jelvény van meg, most bementem valami Gear Station-be vagy mibe. Előtte egy nő kifutott, majd adott nekem egy Vs. valamit.
Egyetlen bajom, hogy nem tudom merre kell menni... Egy kis segítséget megköszönnék Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 27, 17:57:15 írta laci1005 » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #310 Dátum: 13 jan 27, 17:55:23 »

Abba a városba jobbra van a jelvény elektromosokkal (emolga, zebstrika), de a fő útvonal balra található azt hiszem kapsz is ott hmet, talán flyt vagy surft. Ha balra mész ott lesz egy híd, ami új városba vezet.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #311 Dátum: 13 jan 28, 16:53:42 »

Most vertem el a ground teremvezetöt. Megkaptam a Fly-t is. Abba a tudatba voltam, hogy van repülő pokémonom... De nincs Nevet
Valaki tud errefele valani normálisat? Nem szeretnék csak ezért visszamenni.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 17:02:01 írta laci1005 » Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #312 Dátum: 13 jan 28, 19:37:53 »

Vissza kéne menned az elektromos teremvezető városába, onnan pedig kifelé vissza a sivatagba. A sivatagban ha balra mész, akkor eljuthatsz a Desert Resortba. Ott lehet szerezni egy Sigilyph nevű Pszichó/Repülő típusú szörnyet, ami nagyon jó szerintem. Ha a szörnyet nem sebzi a Homokvihar, akkor Magic Guard a képessége. Mindenképpen olyat szerezz. A Magic Guard megakadályozza az indirekt sebzést, vagyis a szörny nem szenved a méregtől, Homokvihartól, a Pióca Magvaktól, Hóvihartól, és a szellemek általi Átoktól.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 19:39:15 írta Bastian » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #313 Dátum: 13 jan 28, 20:06:58 »

A sivatagban balra (amit Bastian említ, ott felül) van egy lejárat, ahol az alap szinten kínál neked 2 pokemont a csóka, ott ha a madarat pickeled az elég jó bár azt hiszem rock/flying típusú. (vagyis jég ellen ne hozzad  Pojén)

Ha felugrassz a bringára akkor ez az út kb 2 perc a fly kapástól. 
(amúgy Ő elsődlegesen fly miatt akarna repülőt nem? és az a pszihóakrámi tuti nem tudja alkalmazni)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #314 Dátum: 13 jan 28, 20:16:21 »

Pedig tuti tudja alkalmazni a pszihóakármi, biztosíthatlak  Nevet
Az általad említett madárkának csak a fejlett formája tudja a repülést(37.szinten) és a képessége a játék legrosszabbja.
Defeatist: Megfelezi a szörny támadóerejét és speciális támadóerejét, ha a szörny élete 50%-on vagy alatta van.
Laci azt is írta, hogy ne kelljen visszamennie. Ezt a madárkát pedig a Múzeumban lehet újjá éleszteni a leletből, ami ugyebár a második tornatermem helyszíne.  
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 20:17:22 írta Bastian » Naplózva

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins