CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12855 Dátum: 16 feb 22, 20:46:34 » |
|
Ehhez az új TWD részhez nem tudok még okosat szólni. Fel kell dolgoznom, azt hiszem xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12856 Dátum: 16 feb 22, 21:31:25 » |
|
Valaki amúgy igazán összefoglalhatná a twd-t évadonként három mondatban, mert érdekel mi van bennük, de annyira nem, hogy megnézzem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12857 Dátum: 16 feb 22, 21:32:09 » |
|
Ehhez az új TWD részhez nem tudok még okosat szólni. Fel kell dolgoznom, azt hiszem xd
Fasza kis rész volt ez. Kell néha ilyen kicsit nyugisabb is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12858 Dátum: 16 feb 22, 21:43:16 » |
|
Nem tudom, az egész olyan kis wtf volt, üldözős, ide-oda rohangálunk céltalanul, a vége hátmeg... nahjó mindenkire rájöhet néha a kangörcs de mégis Jesus meg zseniális
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12859 Dátum: 16 feb 22, 22:20:58 » |
|
Ugyan már, a harmadik évad óta lehetett tudni, hogy Rick és Michonne össze fognak jönni. Csak idő kérdése volt az egész. Az a Jézusos kergetőzés kicsit vicces volt, de nekem pont ez tetszett benne. A múltkori nagy vérfürdő után kifejezetten jól esett egy ilyen lájtosabb rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12860 Dátum: 16 feb 23, 20:51:52 » |
|
11.22.63.
Napasztmek,ez brutális volt.Frank Dunning szál volt ebben a részben és szinte tökéletesen visszaadta a sorozat,amit a könyv alapján elképzeltem.Frank egy állat.Amikor elvitte Jaket a mészárszékre, szinte a szar is belém fagyott,olyan parás jelenet volt. Al és Jake beszélgetései a múlt átírásáról továbbra is a kedvenceim közt van,főleg az,amikor Al arról beszél hogy a múlt ellen áll,nem akarja hogy megváltoztassák. Viszont,most már át kell térniük a Kennedys részre mert már csak 6 rész van hátra a sorozatból.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12861 Dátum: 16 feb 23, 23:06:13 » |
|
The ExpanseNa, végignéztem ezt. Tetszett, főleg a 9. rész, azt nagyon eltalálták. Viszont az évadzáró, hát az olyan "alkoholmentes sör" élmény volt nekem. Szóval a könyvben ez a sztori hatalmas pánikoló tömeg, közte tomboló zombik, tiszta TWD-hangulat, meg terjengő ufótrutyi mindenhol, Holdenék meg ezen verekszik keresztül magukat, folyamatosan harcolva a gonoszokkal, akik mellesleg géppuskákkal irtják az embereket, akik futnának a zombik elől. Mindezt baromi félelmetes és nagyon kegyetlen légkörben. Ehhez képest itt sötét alagutakban sunyiztak, a fertőzött embereket mutatták kb. 10 másodpercre, akkor se volt velük lófasz se. Amikor a 9. rész végén benyitnak a gázkamrává alakított óvóhelyre, na az a jelenet még hozta a könyv hangulatát, utána viszont nagy lebutították az egészet. Így se volt rossz, nem azt mondom, szódával elment, de ez semmi a könyvhöz képest. Új szabály: ezentúl csak az beszélhet erről a sorozatról, aki a könyvből legalább az erosi fejezeteket elolvassa. De tényleg. Töltsétek le a netről pdf-be, ha nem akartok pénzt kiadni rá, két-három fejezet az egész, hamar meg van, de basszus, tudjátok már, hogy miről maradtatok le. És igazából Avasarala filleres történetével széttörni az erosi akciót, hát az se volt jó ötlet. Ő egy nagyon érdekes és jó karakter, a második könyvtől, amiben van rendesen felépített karaktere meg történet is hozzá. Ez egyébként csak az évadzáró hatása, mert amúgy tökre tetszett az egész sorozat. Kár az utolsó részért. A többi dolog rendben volt. A folytatást várom, bár ott is még mindig az első könyv dolgaival fognak tökölni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12862 Dátum: 16 feb 24, 00:28:33 » |
|
Meg tudnád mondani pontosan melyek ezek a fejezetek ? Sokat segítene csakhogy tudjuk mi a kötelező
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12863 Dátum: 16 feb 24, 12:12:27 » |
|
Heti Flash utolsó fél perce Namostakkkormiafaszomvanmármegint?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12864 Dátum: 16 feb 24, 12:13:51 » |
|
Én este nézem, de most nagyon félek a spoilertől. xD Mert azt hallottam a vége durva volt. Amúgy miért nem lehet ez a sorozat végig olyan mint bármelyik random epizód utolsó 2 perce? Meg tudnád mondani pontosan melyek ezek a fejezetek ? Sokat segítene csakhogy tudjuk mi a kötelező Majd otthon utána nézek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12865 Dátum: 16 feb 24, 15:29:40 » |
|
Én nagyon örülök Rick-nek és Michonne-nak. De azért remélem Michonne nem jár úgy, mint Rick eddigi női.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12866 Dátum: 16 feb 24, 17:53:56 » |
|
Heti Flash utolsó fél perce Namostakkkormiafaszomvanmármegint? Nem számítottál, hogy Zoom valójában khmm... khm.... khmmmmmmmmm....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12867 Dátum: 16 feb 24, 22:03:28 » |
|
Meg tudnád mondani pontosan melyek ezek a fejezetek ? Sokat segítene csakhogy tudjuk mi a kötelező Az első könyvben 269. - 323. oldal. Ne hagyd ki, érdemes elolvasni. Capac, te is. Új Flash Mi. A. Fasz. Van????? De most amúgy tényleg. Nagy wtf az egész. Maga a rész egyébként jó volt. A Wally élete című, a történettel párhuzamosan futó szappanopera is egész elviselhető szinten volt tartva. Cisco és Caitlin meg zseniálisak voltak. Viszont most ha jól látom, egy hónapra szünetre megy a sorozat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12868 Dátum: 16 feb 25, 21:33:51 » |
|
Március 22-étől jön a női gyorshajtó, aki miatt Barry seggre pacsit kap... Arrow: Érdekes lesz a folytatás, vajon most, hogy Damien elvesztette a totemet hogyan tovább? Kap egy másikat? Vagy anyuci befogja papucsnak és gman lesz belőle?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 26, 13:10:10 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
|