Sztar Warsz
Ezelőtt elég régen voltam moziban, de maga az élmény még most is eszméletlen fasza.
Az viszont kizárt, hogy én oda éveken belül még egyszer belépjek. Nem lehet elférni, begörcsölt a lábam.
Hát igen, az élményt meg kell fizetni.
Az új rész egyfajta tisztelgés a régi trilógia felé. Felturbózva, felnagyítva, látványosabbá téve, kibővítve...
Hát igen részben ribút.A játékidő hosszával ellentétben úgy éreztem hogy nem igen tudtak túl sok mindent beletenni. A vége felé úgy gondoltam, hogy ez még csupán a felvezetés, és van még vagy más fél óra hátra filmből, de nem.
Szereplők:
A feka csávó rendben van szerethető meg vicces. Mondhatni ő vagyunk mi. Igen te egy feka csávó vagy.
A csaj nagyon tomb rider. főleg az egyik környezetben. Azt tudtam, hogy a lányoknak nem okoz nagy gondot az idegen nyelvek megtanulása, mert szorgalmasak. Na de? Na de? Nade? Na.. de..? Na de, nem mondom meg.
Shit Lord hát ő szpojler:
"Nem egy raid boss" Ránézek, és az öreganyám is megverné. Később én inkább egy Loki féle szarkeverőnek tudom elképzelni, mint sem Tört Vödör örököseként.Sith Nagyúr van. szpoiler:
Kár hogy az úgy csak hologram
A fénykardal való vívás szerintem nagyszerűen volt megcsinálva. Leginkább az első trilógiában látottakon alapszik, és kerüli a második trilógia bohóckodását.
A készítők mertek alkotni, és szerintem többnyire sikerült.
Úgy néz ki a netre valami buzi már fel is körmölte elszpoijlerezve mindent. A barátnőd oldalát messze kerüld el.
----
ui
Szokás szerint volt pár trailer. Murika kapitány, meg Alice begombázott. Viszont ami trailer alapján tényleg valami fasza mozis élményt nyújthat ez:
https://www.youtube.com/watch?v=7vGKP_XOKpQ