24 nov 26, 16:31:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 817 818 [819] 820 821 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1558153 alkalommal)
0 Felhasználó és 67 vendég van a témában
Capac
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

MLG Noscope Master

« Válasz #12270 Dátum: 15 aug 19, 09:39:13 »

A faroklevágós-nyakeltörős-börtönös jelenet meggyőzött, hogy beteg egy sorozat lehet   smirksweat
Vannak benne még jobb jelenetek Nevet
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #12271 Dátum: 15 aug 19, 11:20:23 »

Az Amerikai pite filmek miért olyan iszonyat gagyik? Nevet  Nyelvesít Már az első is erőltetett volt. ikszdé
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12272 Dátum: 15 aug 19, 11:33:21 »

Szerintem nem olyan rosszak, ez egy ilyen műfaj, max. a DVD-re kiadott "nemhivatalos" folytatások bénák. A legutolsó rész nekem kellemes csalódás volt.
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #12273 Dátum: 15 aug 19, 12:29:05 »

Pont azért jó, mert iszonyat gagyi és nem veszi magát komolyan a film. Nevet
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12274 Dátum: 15 aug 19, 12:58:41 »

Mondjuk azért lehetne beszélgetni arról, hogy a nem komolyság alatt milyen társadalmi problémákat vet fel és próbál megoldani a maga naiv és (szubjektíven)vicces módján. Ahhoz képest, hogy mennyire nem veszi komolyan magát, eléggé komoly és néhol elég valós képet fest le emberi kapcsolatokról. Persze összképet nézve egy vígjáték, de sok slice of life szituáció vitt komolyságot is a franchise Jason Biggses részeibe. A többi szigorúan bullshit.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12275 Dátum: 15 aug 19, 16:27:18 »

Matt Damont megint kirakták egyedül egy bolygóra és megint összeszedtek mellé egy raklap AAA színészt.Ha jó nem is,de látványos biztosan lesz a film.A trailer alatt meg baromi hangulatos az Along the Watchower.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QNZRR4qzL1Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QNZRR4qzL1Q</a>
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #12276 Dátum: 15 aug 19, 23:33:22 »

Attól függ, hogy mennyire jól dolgozzák majd föl a könyvet (A marsi). Naplóregényeket nem könnyű adaptálni. A könyvet amúgy tudom ajánlani, a leglazább hard sci-fi, melyet eddig írtak.  Nevet Itthon is elég hamar kultkönyv lett belőle, és igényesen fordult le magyarra. Egyedül azt sajnálom, hogy a film magyar változata nem veszi át A marsi címet, hanem lecserélték Mentőexpedícióra.  Neeem
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 19, 23:34:16 írta rondár » Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12277 Dátum: 15 aug 20, 20:49:33 »

Lattam az adam almait meg az utat is deaz annyira nem jott be, bar a hangulata ott volt, ha vilagvege filmet akarsz akkor these final hours ausztral film, nekem nagyon bejott. Minit meg hiaba baszogatom a rekonstrukciokkal nem veszi be a dan filmeket : (((
Sem a melankolia sem a nimfomanias Durci
Mert ott már off lenne, ezért ide írok. A kis topicomba úgy is szeretnék majd normális zenéket rakni, ide meg végre normálisan beszélhetünk filmekről.

1. These Final Hours tényleg jó film. Nagyon beteg és szomorú, de csak azért mert megmutatja mi lenne az utolsó órákban és kicsit ebbe így bele gondolni.... ijesztő. Jó is volt, meg nem is. Kell hozzá talán egy hangulat néhány embernek. Én úgy kezdtem el nézni, hogy semmit sem tudtam róla kb. Volt egy momentum, mikor alig vártam, hogy az egyik ember meghaljon és szerencsére nem csalódtam!!!:D

2. Annyi baszogatást azért nem kapok, mint te az Angyalok Amerikábanért! Amit nem is tudom mióta ígérgetsz nekem, hogy meglesed... Viszont látom az alagút végén a fényt, a jövőben tuti megnézed már, mert csúnyán fogok rád nézni. Nevet Így ér valamit a baszogatás, tessék kitartani, nem pedig beszólogatni, hogy nézzem meg azokat a dán filmeket amik mostanában kimaradtak nekem. Egyébként én benne vagyok, csak egyszer mikor fejben volt nem volt hozzá hangulatom. -.-'

3. A Melankoliát ÉN mondtam neked, de egy These final hours után egy másik ilyen depis film szerintem ... sok. Nagy mennyiségben nem jók az efajta filmek, kell egy kis idő, mert depisek és lehet filmbuzi vagyok, de nem mindig van kedvem állandóan drámát, depis filmet nézni. A Nimfomániás annyira még nem érdekel, de ha mondasz valami olyat amiért midnenképpen látnom kell, azt mondom okés, de így... esélytelen. Főleg mert csak beszólsz.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 20, 20:52:39 írta Minagi » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12278 Dátum: 15 aug 21, 15:30:27 »

Fúú tudom már mit kell még neked látnod minikeh.  Nevet redneck kisvárosról művészfilm!

http://www.port.hu/tetova_lelkek_gummo/pls/w/films.film_page?i_film_id=28141
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12279 Dátum: 15 aug 21, 15:34:42 »

Szólj még miatta és letöl... megszerzem. Nevet Most már van külső vinyóm így van helyem. Simaliba!
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12280 Dátum: 15 aug 22, 21:28:21 »

Szirmai még sosem akadt ki ennyire ikszdé
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=BtGuyadkRGA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=BtGuyadkRGA</a>
Naplózva

BRON94
Gennin
*

« Válasz #12281 Dátum: 15 aug 24, 13:07:48 »

Én szét röhögtem magam a videó nézése közben .Egyszer biztos megnézem az F4-et(nem moziban)hogy tényleg ilyen szar .
Amúgy van itt valaki aki látta ezt a fantasztikus filmet.
Naplózva
Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #12282 Dátum: 15 aug 24, 13:17:51 »

Kizárólag csak ha jól megfizetik.
Naplózva

Cletus Kasady
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12283 Dátum: 15 aug 24, 18:33:13 »

Fear the Walking Dead 01x01
Nos nem is tudom...ez nagyon állatnak kéz ki Nevet
Az első kb fél órában szinte semmi nem történik,de utána történik valami ám mégsem,majd szépen lassan elkezdik felvezetni a történést ami nem lesz,csak az utolsó 10 percben.
Viszont addig és utána is nagyon beteg.
Én kb pont ilyennek képzeltem el a Zombiháborút is.Tisztára Holtak hajnala feelingje van az egész sorozatnak és ez főleg a zenék miatt van.Na azokat rohadtul eltalálták.Olyan fosatós parás atmoszférát tudtak vele teremteni hogy néha én is felfigyeltem arra hogy izgulok azon hogy mi fog történni.
A színészek egész jók Cliff Curtis a Napfény óta az egyik kedvenc színészem,benne nem csalódtam,Alycia Carey  földbe döngöli Betht Nevet bocsi Aes Nevet
Frank Dillane mint a drogos tesó akinek lószar sem hisz de végig igaza volt,jól adta a szarrá szétcsapott élettelen blahás csövest.
Kicsit féltem hogy a nagy várakozások ellenére nem fog tetszeni,de asszem tévedtem.
8/10
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 24, 18:35:10 írta CapacRaimi » Naplózva

Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #12284 Dátum: 15 aug 25, 09:27:20 »

Hát para egy sorozat lesz. De szerintem nekem az első rész elég is volt. smirksweat
A színészekről nem tudok mit mondani, egyiket sem ismerem, de szépen megadták a karaktereknek a drámai múltat. Drogos fiú, nemrég elvált apa aki egy másik családhoz "csatlakozott". Ezek mellé nekik ez a zombiapokalipszis már csak hab a tortán. Vagy fordítva. De gondolom kellett egy ilyen háttér, hogy kellően összeboronálják őket miközben együtt próbálnak túlélni. Már csak arra leszek kíváncsi, ki lesz az első a családból aki, hát... eltávozik? Valahogy az jött le, hogy itt az apáé lesz a vezető szerep, szóval őt elméletben kizártam. Ott van a kiscsaj is, de látszik rajta, hogy bírni fogja egy ideig. Van még a drogos onii-chan akinek a drogproblémái mellé a zombik nem hiányoztak, de ha jól sejtem ő fogja szimbolizálni azt az erős karaktert aki a múltja ellenére áll mint a szikla. Vagy az anyát tippelném meg, mivel neki mindegyik főszereplővel kapcsolata van, vagy az elvált apa fiát mert "az úgy drámai és kész".
Ugyanolyan a hangulata mint a The Walking Dead-nek. A sztori más, de hát csak nem az volt a céljuk, hogy lemásolják a korábbit.
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Oldalak: 1 ... 817 818 [819] 820 821 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins