Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #12255 Dátum: 15 aug 14, 22:51:45 » |
|
Ramsey... Ramsey.... valamelyik filmben már hallottam ezt a nevet. De, nem ugrik be, hol volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12256 Dátum: 15 aug 14, 23:30:53 » |
|
Melyik részre célzol itt Aes?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12257 Dátum: 15 aug 15, 06:25:17 » |
|
Ramsey... Ramsey.... valamelyik filmben már hallottam ezt a nevet. De, nem ugrik be, hol volt. Gordon Ramseyre gondolsz? Mert én nem.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12258 Dátum: 15 aug 15, 08:14:02 » |
|
Melyik részre célzol itt Aes? A hatodikra. Az nagyon kemény rész volt. Ehhez képest a következő epizód kicsit csalódás volt, mert az egész egy sablonhalmaz volt, ami ebben a sorozatban nem jellemző. ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12259 Dátum: 15 aug 15, 12:18:04 » |
|
Ramsey... Ramsey.... valamelyik filmben már hallottam ezt a nevet. De, nem ugrik be, hol volt. Gordon Ramseyre gondolsz? Mert én nem. Nem, semmiképp sem. Valami csajra és tudom, hogy a filmet a moziba láttam nemrég...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12260 Dátum: 15 aug 15, 22:03:35 » |
|
Daredevil 8-9 ezek az eddigi legjobb részek voltak. Wilson Fisk az egyik legjobb főgonosz, akit valaha láttam. Baromi jó karakter. Meg a háttértörténete nagyon tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12262 Dátum: 15 aug 17, 14:19:52 » |
|
Hamis de ügyes munka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12263 Dátum: 15 aug 17, 22:01:58 » |
|
Raimi, amikor írtál a Predator filmről, azt említetted, hogy Reboot lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12264 Dátum: 15 aug 18, 21:00:38 » |
|
Végeztem a Daredevil-el. Fasza volt ez nagyon, bár nem az évadzáró volt a legepicebb rész. Azt viszont sajnálom, hogy nem derült ki, mi volt Fisk terve. Hogy hogyan akarta jobbá tenni a várost.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12265 Dátum: 15 aug 18, 21:08:09 » |
|
Akkor most kezdd el a Bansheet semmi köze a Daredevilhez viszont iszonyat jó
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12266 Dátum: 15 aug 18, 21:41:28 » |
|
A Banshee-ra én is kíváncsi vagyok, bár most a Kertvárosi gettót kezdtem el nézni, szokásommal ellentétben most magyarul. "Kened?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12267 Dátum: 15 aug 18, 22:32:26 » |
|
A Banshee egy veszettül jó elmebeteg sorozat két karaktert bírok egy Sugar nevű volt boxos niggert meg egy Job nevű fél transzi ratyi atomhekkert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12268 Dátum: 15 aug 18, 22:45:43 » |
|
A faroklevágós-nyakeltörős-börtönös jelenet meggyőzött, hogy beteg egy sorozat lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12269 Dátum: 15 aug 19, 00:12:56 » |
|
Végeztem a Daredevil-el. Fasza volt ez nagyon, bár nem az évadzáró volt a legepicebb rész. Azt viszont sajnálom, hogy nem derült ki, mi volt Fisk terve. Hogy hogyan akarta jobbá tenni a várost.
Mindenki nyugodjon le a p*ba, nem most hallottunk utoljára Fiskről!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|