X-Men: First ClassNa, ez igen.
Ez tényleg nagyon jó volt. Alapból az egyik kedvenc történelmi korszakomban (hidegháború) játszódik, ez már önmagában is tetszett, meg a hadihajós téma is nagyon bejött a végén. A mutánsok is nagyon jók voltak, itt azért sok olyan jött, akiket eddig még nem ismertem. Azt mondjuk továbbra se értem, hogy Amerikában hogy nem lett botrány a gonosz zsidóból.
Németeknél tuti, hogy betiltották ezt a filmet. xD Viszont így fiatalon nagyon jók voltak Xavierrel. Kár, hogy ilyen hamar egymás ellen is fordultak.
És ne felejtsük ki az elérhetetlen nőket se, akikre itt aztán lehetett nyáladzani rendesen.
Jennifer Lawrence ugyen alapból nagyon jó csaj, és itt amikor épp nem volt kék, akkor külön tetszett, hogy sima hétköznapi csajnak nézett ki, így még talán szebb is, mint amikor egy szerephez van alakítva jobban a külseje.
Emma Frost is nagyon szép volt, meg a karakter maga is tetszik, mondjuk olyan sok azért nem derült ki róla, képregényben gondolom elég alap lehet, mert itt is többször emlegettétek már.
A legjobb csaj viszont - meglepő módon - Angel volt. Pedig sose voltam híve a feka/félfeka csajoknak, nem vonzanak, de most ő tényleg nagyon tetszett. Az arca is szép volt, az alakja meg simán 10/10, az ilyen alak nagyon bejövős, főleg azzal együtt, hogy láthatóan a csaj nagyon alacsony is, ami nálam szintén nyerő. Egyébként utána néztem, és Lanny Kravirz lánya játszotta.
Itt egy kép, ha valaki még nem látta ezt a filmet, már csak ezért is megéri megnézni:
Rozsomák vendégszereplése is nagyon jó volt.
Bár most elgondolkodtam, hogy hány éves is lehet. Mondjuk nem néztem még meg a két Rozsó filmet, de azt hiszem sort kerítek azokra is.